Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sahte kutum
bugün boşa çıkan çikolata kutusundan yaptığım sahte kutum bir bölümü yapım aşamasındadırSmile sizinle paylaşmak istedim kutu ve sahteler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
osman çok güzel olmuş gerçekten eline sağlık böyle düzenli olması insana huzur veriyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
osman abi çok güzel bir balık kandırma kutusu inşallah boy boy balık çekeresin bu takımlarlaSeerf
Bul
çikolata kutusu güzel fikir olmuş büyük boy çikolata gibi balıklar yakalarsın inşallah osman.rastgele
Bul
osman eline sağlık güzel fikir
yeni icatların her daim olsun.
Bul
Güzel olmuş Osman. Ama mavi sw pins minnowu ve mavi maria princess i de kat koleksiyonuna. güzel iş görüyor. ayrıca o sağ alttaki sarı strike proyla da Harun bey geçen gün çok güzel sarıkanat ve palamut aldı kapalı havada.
o 2 strike prodan benimde bulmam gerekli. iş yapan uygun fiyatlı güzel sahteler.
bende sahteleri koçtaştan aldığım bu ufak kutuyla götürüyorum yanımda. Fiyatlarıda çok uygun. 2 ytl.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
tomy77 yazdı:bugün boşa çıkan çikolata kutusundan yaptığım sahte kutum bir bölümü yapım aşamasındadırSmile sizinle paylaşmak istedim kutu ve sahteler...
Osman insanın kendi malzemesini takımını hazırlaması iyi bir şey takdir ediyorum ama oradaki kaşıklar için de ayrı ayrı göz yaptığında ortaya çıkacak eser biraz görüntü kirliliği yaratacak gibi.Birde o kutuya kullanışlı (menteşeli)kapak gerekecek.Birol'un dediği kutulardan muhtelif boylarda Erkan'da vardı,görmüş olman lazım.Ben hem sahteler hemde diğer malzelerim için ayrı ayrı aldım,çok kullanılışlı ve ucuz..
Bul
Tam bir kaşık koleksiyonu yapmışsın OsmanHappykutu evde sahtelerin düzenli olması için cok iyi düşünmüşsün.Avlarının bereketli geçmesi dileğimle,rasgele.Alkis
Bornova - izmir
Bul
Gayet güzel bir çalışma olmuş.Yaratıcı fikirler ve emek her zaman takdir edilmeli.Tebrikler...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Sahte balıcıklarınla iyi avlar sana Osman kardeşim Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Levrek icin sahte karides Umit KsK 66 10,183 17-05-2013, 23:26
Son Yorum: Umit KsK
  Levrek için kauçuk borudan sahte yem yapımı Salih Reis 26 7,674 07-01-2013, 19:02
Son Yorum: ufuktan26
  Sahte batırma duskorc 10 3,842 17-08-2011, 21:10
Son Yorum: duskorc
  Sahte Yem Hakkında Amatör Bilgiler Ruzgar_1 8 4,161 27-05-2011, 18:12
Son Yorum: ufuktan26
  Sakızla Sahte :) Rasgele 11 3,345 24-01-2011, 00:25
Son Yorum: Rasgele
  Zargana Cam Sahte seabasshunter 31 8,942 17-01-2011, 01:19
Son Yorum: seabasshunter
  Sahte yemlem Levrek avi Sohbetcibaba 9 5,058 12-09-2006, 20:59
Son Yorum: ahmet_beşiktepe

Hızlı Menü: