Yorumları: 46
Konuları: 6
Merhabalar. Levrek at-çeki için kullandığım süzen bir sahte var elimde. Ancak 10-20cm dalması için 5cm önüne kıstırma taktım.Şuan aksiyonu çok güzel tam bir balık gibi sağa sola kıvrıla kıvrıla geliyor çok yavaş sarım esnasında. Ancak sormak istediğim bu batırma işlemi için kullandığım kıstırma balığın sahteyi takibi esnasında ürkmesine sebep olur mu?
Kullandığım yer mendirek başlangıç noktası, kumsal ile başlayıp mendireğe doğru ilerledikçe derinleşiyor ancak ben en fazla derinliği 1 metre olan geniş bir alanda kullanıyorum.Snorkel ile dalıp sürekli karagöz ve levrek avlanan bir yer.
Daiwa Emcast ECS5000 - Lineaeffe avventura 4,20 cm 150gr
Silverstar LEOPAR 80 - Lineaeffe epx telecast carbon 350cm 90gr
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
kıstırmayı fırdöndüye yakın tak rapaladan uzaklaşsın kısmeti talihi bol olsun.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sahtenin aksiyonu iyiyse sorun olacağını sanmıyorum.rastgele.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Rasgelsin Muratcım.Sahte işine aklım ermiyor.Ustalar bize uzak uygulamalı ders gerekiyor bana.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
murat bende anlamam .Ama bu işe bu yıl ağırlık verdim.ağırlık verdim dediysem tatilden tatile atacağız inşallah.3-4 tane sahte balık aldım.Denemesini yaptım.benim sahtelerde suya fazla batmadı.Ama batırmak hiç aklıma gelmedi.Belki işin püf noktası o kıstırmadadır.Rastgele.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
SerenaY66 yazdı:murat bende anlamam .Ama bu işe bu yıl ağırlık verdim.ağırlık verdim dediysem tatilden tatile atacağız inşallah.3-4 tane sahte balık aldım.Denemesini yaptım.benim sahtelerde suya fazla batmadı.Ama batırmak hiç aklıma gelmedi.Belki işin püf noktası o kıstırmadadır.Rastgele.
Bekle bak sahtecileri akşama ne bilgiler geliyor İlkercim.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
murat rast gele ben rapaladan sonra bir kulaç gezer kurşun kullanıyorum.
Yorumları: 612
Konuları: 22
Sevgili Murat resimdeki sahte daha çok Amerikan piyasasında satılan ve at çek ile balık avında kullanılan heddon zara spook marka su üstü bir sahte.Bu tip sahteleri bir ağırlık ile batırıp çekmeye çalıştığın taktirde su üstündeki aksiyonu yapmaz ya da çok az yapar.Bence bu rapalayı at çek ile levrek avında WTD (köpek gezdirme hareketi)aksiyonu verdirerek kullanırsan daha iyi randıman alırsın.Sevgilerimle.
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Murat resimdeki sahte daha çok Amerikan piyasasında satılan ve at çek ile balık avında kullanılan heddon zara spook marka su üstü bir sahte.Bu tip sahteleri bir ağırlık ile batırıp çekmeye çalıştığın taktirde su üstündeki aksiyonu yapmaz ya da çok az yapar.Bence bu rapalayı at çek ile levrek avında WTD (köpek gezdirme hareketi)aksiyonu verdirerek kullanırsan daha iyi randıman alırsın.Sevgilerimle.
İşte sonuç.Sağol Burak abicim.
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Pek sorun olmaz,ayrıca firdöndüden sonra küçük gezer kurşun kullansan daha iyi.
Haa bu arada Burak abinin dediği gibi bu rapala zaten su üstü rapalası.O amaçla yapılmış.İlle de böyle kullanacağım diyorsan fırdöndüden sonra(ana bedende) gezer kurşun kullanmanı öneririm.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]