Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sakızla Sahte :)
Merhabalar.

Yine ilginç bir düşünce sardı beni Hi acaba çiğnediğimiz sakızla sırtı için sahte yapılabilirmi diye. Ama şu lastik kıvamında, ağızda erimeyenlerden olacak. BoboHem ucuz hem kolay.SiyirdimDenize çok uzak olunca deneyemiyorumda her düşündüğümü Snifsinf
Saygılarımla.
Bul
sen aklına geleni yap dene su olan bi derede sonrada bizle paylaşş.Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Lolitop şekerin sapına,zakkum ağacının yaprağına geliyorsa sakıza gelir diyorum.Kolay gelsinGulumse
Bornova - izmir
Bul
Bu yaz biçok denemeyle geçecek sanırım Siyirdim
İlginiz için teşekkür ederim. Olumlu yada olumsuz sonuçlarımı sizlerle paylaşacağımGulumse
Bul
sakızla lambuka aldıklarını gördüm.rast gele.
Bul
en iyi av bildiğimiz av şeklidir gerisi tasarı olarak kalır hep Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Gulumse Bi günde denerim hepsini nasılsa. Balık bol olan bi bölgede olucam yazın. Birde adamlar bira kapağından yapmışlar sahteyi, ilginç bi metod.SiyirdimŞimdide tükenmez kalemin dış kısmı var aklımda bakalım.Siyirdimİşe yarayanlar olursa paylaşması keyifli olacaktır.Affet
Saygılar.
Bul
Rasgele yazdı:Gulumse Bi günde denerim hepsini nasılsa. Balık bol olan bi bölgede olucam yazın. Birde adamlar bira kapağından yapmışlar sahteyi, ilginç bi metod.SiyirdimŞimdide tükenmez kalemin dış kısmı var aklımda bakalım.Siyirdimİşe yarayanlar olursa paylaşması keyifli olacaktır.Affet
Saygılar.
Bir günde hepsi zor iş RızaHappyhergün bir tanesinin üzerinde deneme yapmak lazım günün kalan süresinde yemliyede zaman kalsınGulumseumarım paylaşımların devam ederSeerfrastgele.
Bornova - izmir
Bul
Geçen discovery'de seyrettim iğnenin ucuna iri küp kesilmiş banyo sabunu takıyorlardı adamlar Yayın balığı yakalıyordu epey de iş görüyordu Angarılıya duyurulur Smile
Bul
orhanekmekci yazdı:Bir günde hepsi zor iş RızaHappyhergün bir tanesinin üzerinde deneme yapmak lazım günün kalan süresinde yemliyede zaman kalsınGulumseumarım paylaşımların devam ederSeerfrastgele.

Aslında haklısın Orhan Abi ancak bizim orada yemli olta ile kıyıya yakın kısımlardan haniler ve güneş balıkları pek huzur vermiyolar Snifsinf. Tanıdığım kimsede yok belirli yerleri gösterecek " Bu bölgede şu yemi dene" yada

"Şurada bi kaya var orası iyi balık yapar" diye. Yazları kısa dönem gidince fırsatımız olmuyo.

Birde bu havuz kenarlarından avlanmalar başladı. Tekneyi yanaştırıp bağlayarak kenarından balık tutuyolar. Kolay yöntem Alkis. Sanırım eski avlakların ya yeri değişti çifliklerle beraber yada uğraşmıyo eskiler artık SnifsinfBende bu yüzden sabahtan başlayıp deniz izin verdiği kadar sırtıyla

avlanıyorum. Mesela Levreklerin yerini biliyorum artık enazındanSmile, sırada
lüferler var zarganayla, daha önce canlı yem hiç kullanmamıştım ancak bu

siteden gördüğüm ve öğrendiğimi düşündüğüm bikaç yöntemide denemeyi

planlıyorum elimden gelirde yapabilirsem. Bakalım artık yaza kısmet olacakmı gidip avlanabilmek Gulumse. Birşeyler başarabilirsem tabiki paylaşımlar olur. Belki bikaç arkadışıma faydam dokunur benimdeSmile.
Saygılar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Levrek icin sahte karides Umit KsK 66 10,353 17-05-2013, 23:26
Son Yorum: Umit KsK
  Levrek için kauçuk borudan sahte yem yapımı Salih Reis 26 7,719 07-01-2013, 19:02
Son Yorum: ufuktan26
  Sahte batırma duskorc 10 3,868 17-08-2011, 21:10
Son Yorum: duskorc
  Sahte Yem Hakkında Amatör Bilgiler Ruzgar_1 8 4,183 27-05-2011, 18:12
Son Yorum: ufuktan26
  Zargana Cam Sahte seabasshunter 31 9,024 17-01-2011, 01:19
Son Yorum: seabasshunter
  sahte kutum tomy77 36 6,401 23-12-2008, 00:19
Son Yorum: orhanekmekci
  Sahte yemlem Levrek avi Sohbetcibaba 9 5,082 12-09-2006, 20:59
Son Yorum: ahmet_beşiktepe

Hızlı Menü: