Yorumları: 46
Konuları: 6
02-08-2011, 15:24
(Son Düzenleme: 02-08-2011, 15:32, Düzenleyen: duskorc.)
Mudanya ve gemlik körfezinde pek büyük balık kalmadığını duyuyorum ama ben yine de şansımı deneyeceğim

.Yem konusunda da ışık ve bulunulan yerden dolayı değişkenlik olduğu için kafama göre seçtim.
Bu yemler iş yapar mı?
h ttp://b1108.hizliresim.com/11/8/2/6739.jpg
h ttp://b1108.hizliresim.com/11/8/2/6746.jpg
h ttp://a1108.hizliresim.com/11/8/2/6755.jpg
h ttp://a1108.hizliresim.com/11/8/2/6758.jpg
( mesaj sayımdan dolayı link veremiyorum en baştaki "h" harfini birleştirerek linke bakınız )
Levrek suni yem ile av veriyor fakat karagöz ve mırmır için canlı yem daha mı avantajlı olur?
Teşekkürler.
Yorumları: 364
Konuları: 11
Murat öncelikle hoşgeldin , yapay yemler ve levrek konusunda üstadlar seni bilgilendireceklerdir , fakat karagöz ve mırmırda yapay yemlerin iş yapmayacağına eminim. Hatta yapay yem ile karagöz ve-veya mırmır yakalayan görmedim diyebilirim.
Sen teke , boru kurdu , midye v.b. yemlerle karagöz ve mırmır avı yapabilir levrek çin ise sahte veya canlı yemle av yapabilirsin.
Sonuçta birazda nasip işi bakarsın hiç beklemediğin bir anda beklemediğin büyüklükte bir balık yakalayabilirsin...
Şimdiden rastgele...
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Yorumları: 46
Konuları: 6
uzman42 yazdı:Murat öncelikle hoşgeldin , yapay yemler ve levrek konusunda üstadlar seni bilgilendireceklerdir , fakat karagöz ve mırmırda yapay yemlerin iş yapmayacağına eminim. Hatta yapay yem ile karagöz ve-veya mırmır yakalayan görmedim diyebilirim.
Sen teke , boru kurdu , midye v.b. yemlerle karagöz ve mırmır avı yapabilir levrek çin ise sahte veya canlı yemle av yapabilirsin.
Sonuçta birazda nasip işi bakarsın hiç beklemediğin bir anda beklemediğin büyüklükte bir balık yakalayabilirsin...
Şimdiden rastgele...
Bilgilendirme için teşekkürler İsmail Bey. Benimde tahmin ettiğim gibiymiş ama doğrulama yapmam iyi oldu. Levrek konusunda örnek suni yem gösterecek üstadları bekliyorum. Özellikle Marmara'daki balık türleri dikkate alındığında levreği hangi renklerin cezbettiğini merak ediyorum.