Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8/4/2012 Albatros-gr nostaljik kiyi avi
bucalıfikret yazdı:kaçma şansı sıfırSiyirdimSeerf

Kendi yakaladıgın balıgı tutmazGulumse
Bul
Gümüş olta, Yani cep oltası. Garanti pastraGulumse Temiz hava ve olurmu olur hisleri yannıza kar kalmışAlkisAlkis Tekneye devam76
Bul
ohh abim ne güzel yapmışsınız çok uzun zaman oldu kıyı avı yapmayalı özledim valla piknik gibi olmuş. selamlar saygılar.AlkisAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
faruk kardeş kıyı avı güzel olmuş devamını diliyorum .
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
bucalı yazdı:Hastayım kıyı avınaSmile zamanı geliyor az kaldı Faruk abi.

Lakerda yazdı:Kıyı avcılığının en güzel taraflarından biri de son fotodaki tertibata müsait olması..Gulumse Gerçi bir kaç kez teknede de yaptık ama karadaki daha başka..Seerf

ALTAYLI yazdı:Gümüş olta, Yani cep oltası. Garanti pastraGulumse Temiz hava ve olurmu olur hisleri yannıza kar kalmışAlkisAlkis Tekneye devam76

bahriyeli yazdı:ohh abim ne güzel yapmışsınız çok uzun zaman oldu kıyı avı yapmayalı özledim valla piknik gibi olmuş. selamlar saygılar.:

cilingoz yazdı:faruk kardeş kıyı avı güzel olmuş devamını diliyorum .

tesekkurler beyler
sizlerede cep oltasiz...olmak sarti ile
bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk abi defalarca kıyıya gittim ve gitmeyi tekneden çok seviyorum bende zamanı gelince bazen eve balıksız dönüyorum(tuttuğum balıklar hep isparozSiyirdim)bende onlardan artık zevk almıyorum daha önce 2 kez eve getirdim bizimkiler beğenmedi bende pek sevmem balık yemeği dğn akşam bende cep oltasına talim ettim ve canım çekti marketten istavrit aldım bu aralar cep oltası iyi iş yapıyor
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Cihan Deniz yazdı:faruk abi defalarca kıyıya gittim ve gitmeyi tekneden çok seviyorum bende zamanı gelince bazen eve balıksız dönüyorum(tuttuğum balıklar hep isparozSiyirdim)bende onlardan artık zevk almıyorum daha önce 2 kez eve getirdim bizimkiler beğenmedi bende pek sevmem balık yemeği dğn akşam bende cep oltasına talim ettim ve canım çekti marketten istavrit aldım bu aralar cep oltası iyi iş yapıyor

tesekkurler Cihan
kiyi balikicligi daha dinlendirici oluyor..bana gore
bu gunlerde buralarda da cep oltasina devamSiyirdim
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
balık her zaman olur maksat balıkta olmak değil mi zaten Alkis Alkis
x
Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:balık her zaman olur maksat balıkta olmak değil mi zaten Alkis Alkis
x
Seerf

aynen dedigin gibi SalihAlkis...tesekkurlerSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr yasasin cep oltasi:) Albatros-gr 27 4,281 25-09-2012, 15:06
Son Yorum: Albatros-gr
  13.09.2012 Narlı Keyif Vermiyor... umitdulger 3 1,564 14-09-2012, 10:59
Son Yorum: umitdulger
  04.08.2012 Tuzla Mırmır ve Eşkina Denemesi :( OZGUR__C 27 5,188 09-08-2012, 02:22
Son Yorum: araphüso26
  17.02.2012 Eski Foça'dan balıksız rapor polat_can 18 3,276 22-02-2012, 11:54
Son Yorum: polat_can
  22/1/2012 Albatros-gr Baliksiz ama guzeldi Albatros-gr 45 6,479 26-01-2012, 10:03
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi