Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güzel bir aynalı :)
Lakerda yazdı:Maşallah, bereketli olsun Hüseyin. Seerf
Yalnız balıklara çıplak poz verdirerek utandırma garipleri,RTÜK de bize kiliti vurmasın..Siyirdim

Mehmet abi biz soyunuyoruz bize RTÜK, balıkları soyuyoruz onlarada RTÜK ne olcak bizim halimiz..SiyirdimSiyirdimHappyHappy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
arabım eline sağlık aynalılar seni özlemiş başkana selam rast gele güzel tulum çıkarmışsın pardon güzel traj yapmışsın.SiyirdimSiyirdim
Bul
arabım tebrikler emeğinize sağlık .yine çok güzel balık harika bir rapor devamını dilerim.sanki o zıızzzz seslerini bizde duyduk ve keyf aldık. harikasınız devamını diliyorum rıdvan başkanada selamlar.rastgele selamlar eskişehire.AlkisGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Lakerda yazdı:Maşallah, bereketli olsun Hüseyin. Seerf
Yalnız balıklara çıplak poz verdirerek utandırma garipleri,RTÜK de bize kiliti vurmasın..Siyirdim
emrin olur abi bir daha soyunuk halde çekmemSiyirdim
bucalıfikret yazdı:arabım eline sağlık aynalılar seni özlemiş başkana selam rast gele güzel tulum çıkarmışsın pardon güzel traj yapmışsın.SiyirdimSiyirdim
a.s fikret abi felaket tulum çıkarırım üstüme yoktur.. aynalıları bende çok özledim abi
bahriyeli yazdı:arabım tebrikler emeğinize sağlık .yine çok güzel balık harika bir rapor devamını dilerim.sanki o zıızzzz seslerini bizde duyduk ve keyf aldık. harikasınız devamını diliyorum rıdvan başkanada selamlar.rastgele selamlar eskişehire.AlkisGulumseAlkis

a.s bahriyelim teşekkür ederim eksik olma.. raporu ve balığı beğendiğine sevindimGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hüseyin ağabey, mesajıma yanıtını geç gördüm kusura bakma. Yavru sazanlarla ilgili yorumuna, yaptığım bir gözlemle açıklık getireyim. Malum avlağın sığ bölümlerinde bu sezon avlandığımda, siyah bulut gibi yavru balık kümeleri gördüm. Bu balıklar herhalde sazan yavrularıydı. Rüzgar çıkınca da bu kümeler suyun üstüne çıkmaya başladı ve kıyıya 50 metre mesafeye kadar geldiler.. Kıyılarda da tek tük sazan yavrusu gördüm. Avlakta bence uzun yıllar yetecek kadar sazan var. Daha büyük yakalamak istiyorsak tabii ağ attırmamalıyız.
Bul
Hüseyin abi, daha iri ve bollarını dilerim AlkisSeerfAlkis videosunu görmüştüm bu yorgun olan sazan değilmi Siyirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Huseyin abi vallahi tebrikler aynali super bi okadarda raporun masallahi var abim yarin ilk isim goz doktoruna gitmek olacakSiyirdim,daha bollarina rastgele afiyet olsun.
[COLOR="Blue"]Hırs bir teknenin, yelkenini şişiren rüzgara benzer. Fazlası tekneyi batırır. Azı da tekneyi olduğu yerde saydırır.
[/COLOR]
Bul
MuratHoca yazdı:Hüseyin ağabey, mesajıma yanıtını geç gördüm kusura bakma. Yavru sazanlarla ilgili yorumuna, yaptığım bir gözlemle açıklık getireyim. Malum avlağın sığ bölümlerinde bu sezon avlandığımda, siyah bulut gibi yavru balık kümeleri gördüm. Bu balıklar herhalde sazan yavrularıydı. Rüzgar çıkınca da bu kümeler suyun üstüne çıkmaya başladı ve kıyıya 50 metre mesafeye kadar geldiler.. Kıyılarda da tek tük sazan yavrusu gördüm. Avlakta bence uzun yıllar yetecek kadar sazan var. Daha büyük yakalamak istiyorsak tabii ağ attırmamalıyız.
ağ konusu biraz muammalı köylüler ağ atıyorlar kıyıdan kıyıyada olsa çekiyortlar.jandarmanın geleceği yerlerde değil biz oradayken çektiler. küçük balık konusuna gelince inşallah sen haklı çıkarsın hocam. fakat bence o gördüklerinin hepsi israil sazanı.. ben hala tezimi savunuyorum.fakat yanılmayıda çok istiyorum..inşallah bilinçli bir toplum oluşurda bunlardan kurtulur rahatça balık avlayabiliriz sevgilerimle Rose
MaVrUşGiL yazdı:Hüseyin abi, daha iri ve bollarını dilerim AlkisSeerfAlkis videosunu görmüştüm bu yorgun olan sazan değilmi Siyirdim.
yok değil serkan o yorgun olan bir önceki avın görüntüleriydi. onları balıksız bir dönemde konu açarım diye yerinde bekletiyorum.daha irileri senin olması dileklerimle
yakamoz.gr yazdı:Huseyin abi vallahi tebrikler aynali super bi okadarda raporun masallahi var abim yarin ilk isim goz doktoruna gitmek olacakSiyirdim,daha bollarina rastgele afiyet olsun.
senin gözlerin sağlamdır kardeşim doktora gerek yok daha irilerini sen yakalarsın inşallah. teşekkür ederim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Harikasın Arabım Alkis Burdaki Aynalı Çarşı'da bile bu kadar büyüklerini göremedik Hi Sheriff çok tanıdık geldi , selamlar Siyirdim

Not : Hüseyin'cim artık tulum çıkarma olayını fazlasıyla aşmışsın . Şu resimlerini görüp de hastanede seni mikro-cerrahi operatör yapmayan başhekime şaşarım , müthişsin Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
araphüso26 yazdı:ağ konusu biraz muammalı köylüler ağ atıyorlar kıyıdan kıyıyada olsa çekiyortlar.jandarmanın geleceği yerlerde değil biz oradayken çektiler. küçük balık konusuna gelince inşallah sen haklı çıkarsın hocam. fakat bence o gördüklerinin hepsi israil sazanı.. ben hala tezimi savunuyorum.fakat yanılmayıda çok istiyorum..inşallah bilinçli bir toplum oluşurda bunlardan kurtulur rahatça balık avlayabiliriz sevgilerimle Rose

yok değil serkan o yorgun olan bir önceki avın görüntüleriydi. onları balıksız bir dönemde konu açarım diye yerinde bekletiyorum.daha irileri senin olması dileklerimle

senin gözlerin sağlamdır kardeşim doktora gerek yok daha irilerini sen yakalarsın inşallah. teşekkür ederim

aynaliya lafim yok Huseyin abi yanlis anlama raporunu zevkle okudum ama biraz buyuktu onu kasttettim
[COLOR="Blue"]Hırs bir teknenin, yelkenini şişiren rüzgara benzer. Fazlası tekneyi batırır. Azı da tekneyi olduğu yerde saydırır.
[/COLOR]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,356 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Guzel bir başlangıç demdem 15 1,615 07-11-2015, 09:00
Son Yorum: bucalıfikret
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,471 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir haftasonu Albatros-gr 21 2,398 15-01-2014, 12:36
Son Yorum: YaKaMoZ
  Antalyadan kiyidan geçen güzel bir av YaKaMoZ 41 5,998 16-03-2013, 20:33
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Güzel sargozlar 18.Kasım 2012 Sivrice Torik Orhanbaba 37 5,037 07-01-2013, 00:01
Son Yorum: Antepli 27
  Güzel bir cumartesi nihatkr 35 5,214 05-12-2011, 21:37
Son Yorum: ufuktan26
  10.3 kg aynalı maceratorr 33 5,097 03-11-2011, 12:54
Son Yorum: efese
  Aynali sazan 13 kg araphüso26 192 34,468 09-06-2011, 18:56
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi