Tropheus yazdı:sana bagladıgım takımı kulancaksan sakın derım abı bu balıklar o mısınayı kopartır.hıhhıı.
bu arada biz boyle balık hayel ederek geldık oralara ama bize nasıp olmadı size olması cok guzel fikret abım daha bolları insallah. rasgele.
sedat 60lık misanadan başka kullanmıyoruz doğru söylüyorsun misinayı kopartır geldiğinde levrek yoktu şimdi başladı oda kısıtlı .
kasap100 yazdı:Levrekler harika Fikret abi...
Maşallah üstüste vuruşlar almışsın.Kaçırdıkların cabası olmuş.
Senden bol levrek avı bekliyoruz bu aralar o zaman.
Afiyet olsun.Rastgele...
Not: Yalçın abimi de götürsene abicim.
saol bahadır ben misafirim şimdi desem benim arkadaşıda alalım kalkar birşey söyler sonrada papaz oluruz ben gittimmi yanımdaki arkadaşları kim varsa alırım no proplem ama yalçın hep haklımda
bahadır uzaklara gitme inciraltından botu indi sahilleri gez sırtı yap kesin alırsın.
Lakerda yazdı:Fikret kardeşim tebrik ederim,ilk levreğim demişsin ama orada 3 tane var.Fotolardakilerden hangisinin ilk olduğu anlaşılmıyor..
Nihat'ın dediği gibi ben de senin yerinde olsam akşamki tüm randevuları iptal ederdim.İlkiyle tanıştın nasılsa taş aralarında kaçırdıklarınla da tecrübe kazandın.Eh kıyı avcılığında bunlar zaten olağan.Bundan sonra başka balık avına gitmek istemezsin.
Bereketli olsun..
mehmet saol 3 levrek sıralaması aşağıda.
abi önbeşte bir babamlardayız biraderle beraber gitmedikmi olmuyor onlarında gönlünü yapmak lazım ama yinede haklım dünkü levreklerde
babam sade olsun sadece soğan ve domates fazlasını istemedi ve kendi bildiği tarzdan fırına koydu tabiki bizede sen nasıl arzu ediyorsan öyle olsun reis dedik
bir güzel afiyetle yedik gereken boğulmalar yapılmıştır
tebrikler fikret abi ne güzel haberler geliyor ercan abiden kılıç senden levrek daha var raporlara devam heyacan tavan yapmış tebrikler afiyet olsun rastgele.