Yorumları: 1,919
Konuları: 47
13-02-2009, 00:45
(Son Düzenleme: 13-02-2009, 01:37, Düzenleyen: alperburdur.)
bizim burdurun tefenni içesinde barutlu su adında bir su var ve burdur il sınırlarında barutlu suyu kime sorarsanız sorun taş düşürmek için bu suyu önerir ayrıca birde taşın erimesi için çok iyi bir yöntem var yoğurt suyu ki bu konu hakkında yusufburdur üyemiz size çok daha iyi ve kesin bilgiler verebilir ki yusufun işi süt ürünleri...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Levent oncelikle gecmis olsun...ailemize hosgeldin
Yorumları: 574
Konuları: 9
sağolun kardeşlerim güzel bi konuu
Yorumları: 795
Konuları: 8
H.A.R.U.N yazdı:Arkadaşlar bir arkadaşımın ihtiyacı olduğundan kendisine eşkine taşı verdim ama nasıl yapması gerektiği konusunda herkezden farklı yöntemler duydum bu taşı nasıl yapıp nasıl içmesi kaç gün içmesi gibi kesin ve net bilgisi olan varmı benden cevap bekliyorlar
teşekkürler
Vallahi bir aralar benimde oldu. Saolsun Yalova_Tatar ögrenmiş ve Doktar arkadaş ta bana zahmet edip üşenmeden getirdi.
Bende yarım cay bardagına kadar limon u sıktım. içine eşkina taşını attım. Bir gece ayazda beklettim ve taşlar eriyinceye kadar bu devam etti. Şu an inan bişeyim yok çok şükür...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 1
Konuları: 0
Ya herkes çok güzel tarif vermişte ne kadar içilmeli sabahları???
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yıldız yazdı:Ya herkes çok güzel tarif vermişte ne kadar içilmeli sabahları???
Aramıza hoşgeldin Yıldız,benim bildiğim kadar hazırlanışı bir çay bardağının içerisine yarım çay bardağı kadar limon sıkılır içerisine 4 orta boy eşkina taşı konur 2 günde bir limon suyu taşlar içinde kalacak şekilde sabahları aç karna içilir 1 saat sonra kahvaltı yapılır bardağın içerisindeki taşlar zamanla limon suyunun etkisiyle erir
2 günde bir içilen yarım bardak limon suyu taze limon sıkılarak yenilenir bu işlem taşlar bardağın içerisinde taşlar eriyene kadar devam edilir.Geçmiş olsun.
Bornova - izmir
Yorumları: 4
Konuları: 0
Kesimi ayıklaması ve çıkartması gerçekten zor.