Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşkina taşı.
selam arkadaşlar iş yerinde bir arkadaşıma eşkina taşı lazım elinizde varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Bul
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar iş yerinde bir arkadaşıma eşkina taşı lazım elinizde varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

istanbul veya yalova taraflarına müracaat şekerim.arkadaşına geçmiş olsun allah acil şifalar versin.Affet
Bul
Geçenlerde benim konuda sanırım İstanbul'dan Metin ben de var diyordu. Aslına bakarsanız bana da lazımHadiordan
Bul
Fikret abi önce geçmiş olsun.Affet Bir araştırma yapalım inşallah buluruz.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
taş varsa bizde bi doktorda vardır onuda şimdi ardım cvp vermedi gece vardiyasındaymış kalkınca bana döner elinde varsa ben sizlere döner iletirim

bir diğer arkadaşı aradım onunda elinde ik yada üç tane var kesin bilmiyorum anca hafta sonu eve gidince belli olur dedi varsa sana iletirim dedi artık haber bekliyeceğiz .artık bizede farz olmaya başladı yalova team olarak eşkinaya gitmek.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yycolak yazdı:istanbul veya yalova taraflarına müracaat şekerim.arkadaşına geçmiş olsun allah acil şifalar versin.Affet

ALTAYLI yazdı:Geçenlerde benim konuda sanırım İstanbul'dan Metin ben de var diyordu. Aslına bakarsanız bana da lazımHadiordan

HAŞİM77 yazdı:Fikret abi önce geçmiş olsun.Affet Bir araştırma yapalım inşallah buluruz.Gulumse

yalova tatar yazdı:taş varsa bizde bi doktorda vardır onuda şimdi ardım cvp vermedi gece vardiyasındaymış kalkınca bana döner elinde varsa ben sizlere döner iletirim

bir diğer arkadaşı aradım onunda elinde ik yada üç tane var kesin bilmiyorum anca hafta sonu eve gidince belli olur dedi varsa sana iletirim dedi artık haber bekliyeceğiz .artık bizede farz olmaya başladı yalova team olarak eşkinaya gitmek.

ilginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar sağolun var olun .Alkis
Bul
ne demek fkocuğum varsa elimizden gelecek bişey yapmak görevimiz ALLAH acil şifalar versin arkadaşına ve ercan abime Affetama birazda tezekli yollarda dolma tekerlekli arabayla gezmeleri lazım HappySiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:ne demek fkocuğum varsa elimizden gelecek bişey yapmak görevimiz ALLAH acil şifalar versin arkadaşına ve ercan abime Affetama birazda tezekli yollarda dolma tekerlekli arabayla gezmeleri lazım HappySiyirdim

sen bir ömürsün,seviyorum tatarımııııııııııııı...SiyirdimHappySefiomdolma tekerlekli arabayla öylemi.Happy
Bul
Reisim öncelikle arkadaşa geçmiş olsun inşallah bulunur..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Fikre kardeşim, daha önce sitemizde okumuştum böbrek taşı için eşkina taşı ve ROWOTINEX adlı ilaçlar iyi diye ben apandist ameliyatı olduğumda ultrasonda böbreğimde 5mm lik taş tespit ettiler sonrasında kontrole gittiğimde taşların 3 ila 4 mm lik toplamda 7 adet olduğu tespit edildi bende rowatınex i 2 kutu günde 3 adet içtim 20 gün önce kontrole gittiğimde taşlardan eser yoktu bu seferde safrada 11mm lik taşlar bulundu anlaşılan inşaate başlamalıyım. sevgi ve selamlar.
Alper 26.11.1958
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  eşkina taşı lazım. ANTALYALI07 4 1,026 05-10-2015, 14:32
Son Yorum: ANTALYALI07
  Eşkina Avı Takım Önerileri sefer 9 1,462 18-04-2014, 10:40
Son Yorum: sefer
  Eşkine taşı Nasıl hazırlanır H.A.R.U.N 26 24,334 16-08-2012, 01:30
Son Yorum: eskina1
  eşkina taşı lazım yalova tatar 10 3,037 03-08-2009, 00:43
Son Yorum: yalova tatar