Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
acaba nasıl olur
gebze muallimköy limanında gündüzden izmarit yakalayıp gece denize sarkıtma yaparak canlı izmarit kullanarak avlanmak istiyorum.aklıma bu fikir geldi.ancak son günlerde yunus var ve hemen kıyıdan da geçebiliyorlar.sizce lüfer hariç büyük levrek yada başka bişey gelme şansı varmıdır,yöntem denemeye değermi,yoksa bunla hiç uğraşmayıp sadece eşkinayamı atayım ne dersiniz arkadaşlar.nihat abi bu soru özellikle sana Smile
Bul
rıfat olur neden olmasın.gece başka bi oltada eşkinaya at
nasıl liman kırmalık mı?
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
galiba sizin askeriyenin bu tarafına denk düşüyor,diliskelesi limanı ile eskihisar arası.yeni yapılan bi liman,konteynır limanı olcakmış sanırım.balık var,gece suda ışıldaya ışıldaya giden kocaman balıklar görebilmek mümkün,tahminen levrektir.hava soğuk kesti yarın akşam o biçim giyinip bunu denemeyi düşünüyorum.
Bul
valla harika olur rıfat dene bi kısmetine ne gelirse Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
canlı yeme gece balık vurmazmı hiç,yav,geceye kadar canlı kalabilse bende burda deneyeceğim ama,yemlik balığı canlı tutmak zor,burdada önceki zamanlarda deneme yaptım sabahları ve akşamları canlı kalan bir iki balığa 100 de 100 balık vuruyor,burda barakuda çok, daha çok o vuruyor ama,başka balık olsa oda vurur,av yerinde başka avcı balık varsa kesin diyorum ben rıfat,birde eşkinaya ayrı bir olta at,olmadı eşkina avlarsın,burda çıksada bizde eşkina avlasak,genellikle alanya tarafında çıkıyor eşkina,buralara pek uğramıyor,malum kayalık taşlık bölge çok az merkezde.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
aytekin burda da ben site üyeleri arasında balık açısından en cılız bölgede oturanlardanım emin ol.o yüzden emin olamıyorum.burası sanayi bölgesi,deniz diğer yerlere göre daha kirli.üstelik körfeze doğru balık popülasyonu azalmakta,yani gezici balıkların çok da uğrak olmadığı bir yer.ama levrek bölgeci bir balık,onu biliyorum.o yüzden özellikle levrek izmarite dalarmı diye özellikle onu sordum.
eşkina lezzet olarak aman aman bi tadı yok bence,ama hiç yoktan iyidir.
ben antalyada otursam neler tutarım neler Smile
bu arada baraküda yeniyormu?yanılmıyosam eti insanı zehirliyodu,haksızmıyım?
Bul
maceratorr yazdı:aytekin burda da ben site üyeleri arasında balık açısından en cılız bölgede oturanlardanım emin ol.o yüzden emin olamıyorum.burası sanayi bölgesi,deniz diğer yerlere göre daha kirli.üstelik körfeze doğru balık popülasyonu azalmakta,yani gezici balıkların çok da uğrak olmadığı bir yer.ama levrek bölgeci bir balık,onu biliyorum.o yüzden özellikle levrek izmarite dalarmı diye özellikle onu sordum.
eşkina lezzet olarak aman aman bi tadı yok bence,ama hiç yoktan iyidir.
ben antalyada otursam neler tutarım neler Smile
bu arada baraküda yeniyormu?yanılmıyosam eti insanı zehirliyodu,haksızmıyım?
Rıfat'çığım avlanmayı düşündüğün yerlerde pek karadan avlanma imkanı olmadığını biliyorum. Güzelde av olacağına inanıyorum. Bir deneme yapın bir hafta sonu belki bizde sizlere katılabiliriz. Paylaşımlarını bekliyoruz. Rastgele.
Bul
valla murat abi geçen gittiğimizde birileriyle sohbet ederken ta adapazarından bile eşkina yakalamaya gelenler var demişlerdi de inanmamıştım,demekki sizden bahsediyomuş SmileSmile
gel tabi aabi başım üstünde yerin var.gelirken bana altınkaya cd lerini getirmeyi de unutma Smile)
yalnız fırsat olup da bi kalkana gidemedik ya ,ona üzülüyorum Sad
Bul
denemeden zarar gelmez rıfatım ne kaybın olacakki şimdiden rast gelsinAlkisSiyirdimWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
rıfat baraküda lezzetli ve değerli balıklar arasındadır,sen balonla karıştırdın sanırım.
eskiden burdada çok güzel balık vardı,sahilde yakalanan balık çeşidi oldukça fazlaydı,ne olduysa balon lar geldikten sonra oldu işte,balık populasyonu ve çeşidinde ciddi düşüşler oldu,balığın her daim bulunduğu bölgeler kayalık,kum kayalık karışık bölgeler,benim bulunduğum yerse şuanda çorak toprak gibi,yani çöl oldu artık,sadece kum ve çamur,o yüzden balık burda yerleşmiyor,sadece konaklıyor,en ufak rahatsızlıkta yer değiştiriyor(buda balonlar sayesinde)
burdada sıkıntı çok anlayacağın,su hala sıcak,biraz soğuyunca belki balonda biraz derine çekilebilir.o zaman balık yapabilir diye bekliyorum.
yazdıklarımla konunun dışına çıktık yavSmilekonu kevrek için izmarit denemeydi,nereye geldi,hehehe..benim nihat abiden gözlemlediğim kadarıyla levrek daha çok ispariye atlıyor,ama izmarite neden atlamasın,bence olur,sadece bölgede levrek olsun yeter bence,rıfat sana şimdiden rastgele..sonucu merakla bekliyorum.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Spin Olta ile LRF av olur mu? mandrake 21 1,491 27-09-2016, 12:09
Son Yorum: rusan
  bu nasıl bir sistem uçurtayla balık tutma Cihan Deniz 8 1,768 23-09-2012, 13:54
Son Yorum: ALTAYLI
  Eşkine taşı Nasıl hazırlanır H.A.R.U.N 26 24,329 16-08-2012, 01:30
Son Yorum: eskina1
  İstanbul galata köprüsünde eylül ayında hangi balıklar olur? arores 20 6,101 26-08-2011, 02:23
Son Yorum: muhammed tr
  Nasıl Bir Set Almalıyım? daggerunion 25 6,767 17-05-2011, 16:47
Son Yorum: araphüso26
  uskumru oltası nasıl olmalı YARDIM ladinkarel 21 10,384 09-11-2010, 00:17
Son Yorum: orhanekmekci
  sırtı nasıl çekilir harslan1978 22 17,667 13-08-2010, 09:19
Son Yorum: Salih Reis
  Bu kamiŞ nasil ? ufuktan26 65 9,247 30-10-2009, 10:14
Son Yorum: Tropheus
  Balıkesirde Nasıl Avlanabilirim szn 8 2,193 19-08-2008, 16:46
Son Yorum: hurriyet
  Kadıköyden modaya nasıl gidebilirim ? rusan 11 4,439 19-08-2008, 15:07