Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giresun'dan ilk rapor:)
MaVrUşGiL yazdı:Kardeşim Alkis bunca zamanın uğraşı ,
tavayı ısıtacak kadar balık Seerf ve senin paha biçilemez keyfin AlkisSeerf
inan senin kadar sevindim ve keyiflendim..Smile

Bu arada lunaparkın altı iyi bir yer ama o 6. resimdeki arkadaki burunu bir dahakine deneme imkanın varsa dene derim. Birde kalenin alt tarafları ne durumda şu an bilmiyorum ama eskilerde balıkçıların mekanlarıydı ve adanın karşısı yemli balık için iyi diye hatırlıyorum.
Veee asıl olan şifreyi çözmüşsün Wink (oraları iyi bilen ustalara yanaşmak!)

ve takım iyi olacak arkadaş,çaparide takımın önemini her ortamda anlamışımdır çapari dememek lazım ince takım bol balık,bazende duruma göre takım değiştirerek büyük balık.herzaman olduğu gibi biz boğazda büyük balıkları toplarken millet kıraçalarla oyalanıyorlar.GulumseSeerf
Bul
uzman42 yazdı:Tebrikler hemşerim , o kayalıklarda güzel eşkinede olur bence ...
Yeni raporlarda görüşmek üzere tekrar tebrikler...
Alkis

saol abicim daha bolları sizin olsun inşallah,

eşkinaya burda lendonoz diyorlar, tabi benim lendonozun eşkina olduğunu bulmam 2 haftamı aldıSiyirdim yahu bu balığın başka adı yok mu diyorum yoo lendonoz işte diyolar, diyorum yahu hiç duymadım nasıl bi balık bu, nerde gezer ne yer, en son içinde taş var denince olayı çözdümSmile))

10 gün sonra geceleri lendonozaSmile) başlayacaklarmış, ben illa ki levrek diyorum ama hiç şansım yok sanırım burda levrek tutan hiç kimseyi görmedim henüzBaby
Bul
LeVrEkCi yazdı:keyifle okuduğum raporlardan biride bu oldu,demekki işi bilenda tutuyor ama takım iyi olan daha iyi tutuyor.tebrikler konyalı GulumseAlkis

saol abicim benimSmile

daha sen ilk denemelerimdeki tek istavritsiz bıraktığım 10 küsür takımın hikayesini ve benim o andaki yüz ifadelerimi görsen ayın avcısı şey pardon ayın acemisi seçerdiniz beniSiyirdim
Bul
Doğuş istavritleri almışssın tebirkler
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Alkisbol balikli..bol fotolu bir av ve rapor..Alkis
tebrikler DogusSeerf
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
dodidodi yazdı:serkan abim biliyorsun ki bunlar senin ve senin gibi olta alma aşamasından beri bana yardım edenlerin sayesinde varol abim benimAlkis

sahil şeridi boyunca hemen hemen tutulmayan yer yok gibi o burnu da deneyeceğim daha çok yer deneyeceğim de sorun şu ki denizin altı hep kayalık ve ben takım kaptırmaktan bıktımSmile şimdi bu resimlerde gördüğün yerde bi kaya var ki aklıma kazıdım gidip oraya yerleşiyorum istikametinde ne var ne yok öğrendim artık takım kaptırmıyorum ama yabancı yerler korkutuyorSmile

adaya kamera sistemi kurduk ben her hafta kamera bakımını bahane edip adaya kaçıp orada tek başıma tutabilirimSiyirdim

10 gün filan sonra travla denen o dokunmaya tiksindiğim yaratıkla barbun deneyeceğiz abicim

Bak kardeşim travla dedin canımı yedin sakın o güzelikleri barbuna hacamat etme Rolleyes yazıktır, bırakın gelişsinler yaz sonu Mavruşa gidersiniz olmadı kötek oda olmadı Levrek.
Bana biraz güveniyorsan barbuna hiç düşünmeden zizil kullan ve emin ol çoook güzel av yapacaksın.

Yardım kısmına gelirsek, bizde bir aile geleneğidir onun için adına yardım demiyoruz Wink aile paylaşımı diyoruz.Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
sayenizde giresunun güncel resimini görebildik. kreçe karadenize giriş yaptı demekki...çok güzeller..tebrikler. ancak 13 cm altını tutmamak gerekir..
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bak kardeşim travla dedin canımı yedin sakın o güzelikleri barbuna hacamat etme Rolleyes yazıktır, bırakın gelişsinler yaz sonu Mavruşa gidersiniz olmadı kötek oda olmadı Levrek.
Bana biraz güveniyorsan barbuna hiç düşünmeden zizil kullan ve emin ol çoook güzel av yapacaksın.

Yardım kısmına gelirsek, bizde bir aile geleneğidir onun için adına yardım demiyoruz Wink aile paylaşımı diyoruz.Seerf

travla dedim canını yedim?Siyirdim

abi eğer o yaratığa içinde en küçük bi sempati varsa seni büyük tebrik ediyorumSmile)))))))))

tarantulaya bile hiç çekinmeden dokunurum ama ona dokunamıyorum abiHadiordan

bu arada abicim bir de zizil ne diye arattırma banaSnifsinf nedir bu zizil?
Bul
askarr yazdı:sayenizde giresunun güncel resimini görebildik. kreçe karadenize giriş yaptı demekki...çok güzeller..tebrikler. ancak 13 cm altını tutmamak gerekir..

teşekkürler daha bolları sizin olsunGulumse

yalnız 13 cm altı istavrit imkansız gibi bir şey zira tekneyle açılan balıkçılarda bile yok, millet kraçaya düşmüş durumda aslında bana da ters geliyo küçücük balığı tutmak ama şu an için deniz başka bişey vermiyor.

kraçanın hastası da ayrı bi hasta, tavada biraz fazlaca kızartıp kılçığından etkilenmeden çerez niyetine atıyolar tabi yanında balıklar üzülmesin diye bi büyük ya da papaz karası kaçınılmazSmile))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uzun zaman sonra bir rapor dagistan 33 5,453 20-11-2012, 13:52
Son Yorum: fish or die
  Albatros-gr eski ve yeni rapor Albatros-gr 26 3,310 05-09-2012, 01:35
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Nihayet bol balıklı bir rapor :))) tatar35 43 6,008 16-09-2010, 12:56
Son Yorum: tatar35
  bugün rapor yokmu b.kral 3 1,450 12-05-2009, 09:18
Son Yorum: SerenaY66
  İlk rapor (23-04-2009) Urla&Çeşmealtı Bahadır Sarıca 24 4,148 27-04-2009, 00:48
Son Yorum: Albatros-gr
  Rapor no:2 BAYTAR 36 5,421 13-02-2009, 20:23
Son Yorum: murki
  rapor yalova tatar 9 2,140 10-06-2007, 23:21
Son Yorum: H.A.R.U.N
  01.04.2007 geç kalan rapor.... ANTALYALI07 5 1,915 23-04-2007, 00:29
Son Yorum: GURHAN
  16.12.2006 geç kalan rapor...... ANTALYALI07 17 4,448 28-12-2006, 12:15
Son Yorum: cahitusta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi