Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8/4/2012 Albatros-gr nostaljik kiyi avi
çok iyi ya rahatlamışsınız işte tbrler Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bu aralar ne varsa cep oltasında varSiyirdim
Güzel bir Pazar keyfi olmuş Faruk abi.AlkisSeerf
Daha bereketli avlara rastgele.
Sevgi ve selamalar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Güzel balıklar afiyet olsun , kanalın geniş olması, avlanma açısından artı durum.. Google dan baktım bayagı büyük sulak alan..Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:8/4/2012 Pazar...

Saat 10:00...Hafta sonu tahminler lodos verdigi gibi hic bir program yapmadik.Ayhan`in parlak bir fikri vardi.Sabah kahvemizi,Porto-Lagos(ILGIN)da icelim dedi..oyle de yaptik.Ayhan buzlu mamunlari almis,beni aldi..kendimizi ILGIN`da bulduk.Amatorler yerlerini almislar,ava baslamislardi.Sordugumuzda,ispari ufak boy mirmir arada cikan baliklar oldugunu soylediler.Burasi,dalyan golu ile denizi bagliyan genis bir kanal...Burada yillar once..en azindan 10-12 yil once cok avlar yapmistik..o yillarda buradan guzel mirmirlar aliyorduk...
Saat 12:00..Guzel bir gunde kahvelerimiz ictikKahve,oglen yemegi icin cep oltasi ile daha onceden baliklarimiz tutmustukSiyirdim...
Baliksiz da olsa,2 saat guzel bir nostalji oldu...Seerf

NOT:Fotolar cep telefonu ile cekilmistir
Paylaşım için teşekkürler güzel bir gün geçirmişsiniz.Yenilerini bekleriz.Alkis
Bul
FARUK abicim balık olmasada kahve içmenin keyfini çıkarmış bir halin var buda yeter bu güzel paylaşım için teşekkrüler bol balıklı avlarına inşallah...
Bul
Balık olmasa da güzel bir gün olmuş Faruk abi. Afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Abi afiyet şeker olsun Seerf bende cep oltasıyla çıktım tezgahta güzel menekşe vardı Smile tavadan geçip hakkı verilerek afiyetle tüketildi Wink

yalova tatar yazdı:çok iyi ya rahatlamışsınız işte tbrler Alkis

Bahadır Sarıca yazdı:Bu aralar ne varsa cep oltasında varSiyirdim
Güzel bir Pazar keyfi olmuş Faruk abi.AlkisSeerf
Daha bereketli avlara rastgele.
Sevgi ve selamalar...

Mufi yazdı:Güzel balıklar afiyet olsun , kanalın geniş olması, avlanma açısından artı durum.. Google dan baktım bayagı büyük sulak alan..Alkis

hus213 yazdı:Paylaşım için teşekkürler güzel bir gün geçirmişsiniz.Yenilerini bekleriz.Alkis

YaKaMoZ yazdı:FARUK abicim balık olmasada kahve içmenin keyfini çıkarmış bir halin var buda yeter bu güzel paylaşım için teşekkrüler bol balıklı avlarına inşallah...

rusan yazdı:Balık olmasa da güzel bir gün olmuş Faruk abi. Afiyet olsun

tesekkurler beyler
Serkan sana da afiyetler
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Hastayım kıyı avınaSmile zamanı geliyor az kaldı Faruk abi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Kıyı avcılığının en güzel taraflarından biri de son fotodaki tertibata müsait olması..Gulumse Gerçi bir kaç kez teknede de yaptık ama karadaki daha başka..Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Omer
yem asagida bak...her zaman balik bu yeme guzel dalir...yem ile oynamaz..hemen middeye indirir
sonrada..Fikret`inde dedigi gibi kacma sansi hic yoktur

kaçma şansı sıfırSiyirdimSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr yasasin cep oltasi:) Albatros-gr 27 4,283 25-09-2012, 15:06
Son Yorum: Albatros-gr
  13.09.2012 Narlı Keyif Vermiyor... umitdulger 3 1,565 14-09-2012, 10:59
Son Yorum: umitdulger
  04.08.2012 Tuzla Mırmır ve Eşkina Denemesi :( OZGUR__C 27 5,192 09-08-2012, 02:22
Son Yorum: araphüso26
  17.02.2012 Eski Foça'dan balıksız rapor polat_can 18 3,278 22-02-2012, 11:54
Son Yorum: polat_can
  22/1/2012 Albatros-gr Baliksiz ama guzeldi Albatros-gr 45 6,482 26-01-2012, 10:03
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi