Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yine Aliağa Yine hüsran
hus213 yazdı:cihancığım araphuso'nun facede paylaşmak üzere yazdığı bir yazı var ''

Balık tutmak merakla başlar,hevese dönüşür sonra bağımlılık yapar ''bunu bu şekle sokarsan yine araphuso' yazdığını gerçekleştirir işi ekersen, şimdi benim sözüm ''işi olmayanın eşi olmaz.eşi olmayanın hiç bir şeyi olmaz'' bak sen manisalısın meyve vermiyen ağacı ne yaparlar bunuda sen bana yaz.Balık işi hobiden öteye geçerse meslek şeklini almalıdır mesleği balıkçı olanın dertlerini dinlemek için onlarla birlikte olmak gerekir. burada yine araphuso'un bir sözüne değineceğim 39 güm taban eti 1 gün av eti bu deyim bütün avcıların baş tacı ettikleri bir sloganıdır.kıyı balıkçılığından hoşlandığını yazıyorsun benim kendi teknem vardı sattım kurtuldum ama 2-3 günde bir muhakkak izmiri bilirsin sanırım konak'a gider konak vapur iskelesinden göztepe vapur iskelesinin mesafesi yaklaşık 5 km cıvarında burayı yayan olarak gider gelirim hem spor oluyor hemde bütün millet balık avlarken ben taşlara oturup ben balık avladım diyerek avunuyorum ha içim gitmiyormu yukarıda dedim ya bu güzergah üzerinde bir sürü balık avlıyanlar var içlerinden bir veya iki kişi küçücük isparozları balık tuttum diye evlerine götürüyorlar tpoller gırgırlar bizim değil çocuklarımızın torunlarımızın hayatlarını kararttırıyorlar denizlerimizde balık bırakmadılar sahilden 30-40 ileriye ağ seriyorlar isparozu bırak hiç birimizin evine götürmeyi bırak tuttuğumuz zaman geriye attığımız kaya balığnı bile yok ediyorlar ha hüseyin amca veye abi bu kadar karamsar olmaya gerek varmı hayır ben yönetime yazdım bu konu hakkında gerekli araştırmayı yapın 7500 zün üzerine çıktık dahada fazlalaşacağımızdan eminim bunu sesimizi duyurabileceğimiz bir şekle solkalım bu katliama son verdirmeye çalışalım benim ev bornova evka 4 de güzelbahçeye 35 km arasıra oraya balığa giderim birde benim tekne ikinci limanda idi birkaç arkadaş kalmış onlarıda ziyaret ederim balık çıkıyormu çıkıyor dedik ya avcılık 39 gün taban eti 1 gün av eti kısmetin varsa hintten yemenden kısmetin yoksa ne gelir elden denir ama sakın karamsar olma kısmet kesilmez kesilirse ''??????'' en iyi günler senin olsun şansın açık kısmetin bol sağlık ve esenlikler dilerim.AlkisGulumseGulumseGulumse

Hüseyin abi öncelikle verdiğin öğütler için teşekkür ederim zaten işi astığım yok makara olsun diye yazdım acayip bir hırsla gidiyordum balığa ama bugünden sonra sadece keyif için gideceğim
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
bucalı yazdı:Cihan kardeşim kasım 15 ten sonra sana yakın olan foça çakmaklıyı tavsiye ederim muhakkak orada çupra tutarsın.. Madyadan başka yem alma oraya gidersen. Çakmaklı limana indiğinde sağdaki kayalıklardan güzel çupra çıkıyor. Kısmetse bu sene ben hep oralarda olacağım. rastgele kardeş umudunu kaybetme bikaç mera öğrendikten sonra keyfini çıkarmaya başlarsın.

Barış abi oraya tekneden gittim ama kıyıdan muhakkak gideceğim orda bildik 2 yer var bakalım nasipte ne çıkacak
Bul
Küçük balık istemiyorsan madya,yengeç,süpyeyi oltandan eksik etmiyeceksin Cihan,rastgele
Bornova - izmir
Bul
lionast yazdı:Barış abi oraya tekneden gittim ama kıyıdan muhakkak gideceğim orda bildik 2 yer var bakalım nasipte ne çıkacak

Boşver tekneyi abicim kıyı kıyıSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
blue_zaire yazdı:Mesela barıs abımız var bıze bır levrek tutturamadı daha Siyirdim

tutturacağım merak etme senBig Grin
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
cihan balık tutamasanda balığa gittiğin için bence şanslısın. bak ben hala beklemedeyim önümüzdeki hafta sonu cumartesi gecesine hazırla kendini. illa çipura olmayacak yakalayacağımız balık ama ben yine çipura niyetiyle gidiceğim gerisi kısmet istikamet yeni foça selamlar kardeşim.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Ava gitmeden kurduğumuz hayaller ile gerçekleşen av aarasındaki fark bir sonraki için hep heyecan vermiştir. Senin en büyük şansızlığın kötü günleri üst üste yaşamışsın. Bir gün hayat yeniden başlamış gibi olucaktır ve o gün sen sevinçten uçacaksın. O gün belki de yarındır.76 Devam kardeşim devam
Bul
ALTAYLI yazdı:Ava gitmeden kurduğumuz hayaller ile gerçekleşen av aarasındaki fark bir sonraki için hep heyecan vermiştir. Senin en büyük şansızlığın kötü günleri üst üste yaşamışsın. Bir gün hayat yeniden başlamış gibi olucaktır ve o gün sen sevinçten uçacaksın. O gün belki de yarındır.76 Devam kardeşim devam

bayılıyorum senin şu felsefene.Alkis76
Bul
ALTAYLI yazdı:Ava gitmeden kurduğumuz hayaller ile gerçekleşen av aarasındaki fark bir sonraki için hep heyecan vermiştir. Senin en büyük şansızlığın kötü günleri üst üste yaşamışsın. Bir gün hayat yeniden başlamış gibi olucaktır ve o gün sen sevinçten uçacaksın. O gün belki de yarındır.76 Devam kardeşim devam

Teşekkürler abi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  burhaniye örendeydim, haftaya yine ordayım... haseremarket 7 2,658 17-09-2015, 20:34
Son Yorum: haseremarket
  Husran x2 Albatros-gr 65 6,131 01-03-2012, 02:24
Son Yorum: Cihan Deniz
  Aliağa,çakmaklı Cihan Deniz 44 6,302 14-01-2012, 23:04
Son Yorum: Cihan Deniz
  Izmir aliaga göleti uzun murat 18 4,599 27-04-2011, 19:23
Son Yorum: uzun murat
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,136 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35
  Hüsran... Zıpkıncı 14 2,930 09-06-2009, 01:33
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi