Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Husran x2
[SIZE="5"]HUSRAN 1[/SIZE]

25/2/2012...Fener limani
Saat 19:00..Deniz hava guzel,Ayhan ile paragatlarimiz mirmir merasina birakiyoruz.
26/2/2012 pazar
Saat 08:00..KahvelerimizKahve esliginde paragatin basindayiz.nasilsa bir tava balik cikar dedik..taze fikir fikir mamun ile yemlenik 280 kanca...senmisin oyle diyen..toplamayi bitirdigimizde..sadece bir dil baligi....baligi ikiye bol,4 ile carp..istedigin yemegi yapSiyirdimHappy
Saat 09:00Yanimizda taze mamunlar var...rotamizi74 mercan merasina cevirdik...1 saat kadar avlandik tikSnifsinf..yok cikan balik tek bir hanos..bu baligida ikiye bol...4 ile carp...hesap tamam ..sonrada corbasini yapSiyirdimHappy

[SIZE="5"]HUSRAN 2[/SIZE]
Bizde pazartesi de dukkanlar tatildi...bu nedenle hava tahminleri ne kadar iyi hava vermese de,pazar aksam uzeri balikcidan sardalya alip...levrek icin 90 kancali paragati yemledim...Limana gittigimde..yagmur baslamisti...paragati..ya kismet deyip...meraya biraktim.....
27/2/2012.pazartesi
Saat 07:00..Bu sabah hava daha soguk..bu gun yalnizim..aksamki yagan yagmur,etraf tepelere kar olarak yagmis...Paragati toplamaya basladim,daha ilk,evet evet ilk kancada bir migriHadiordan..asagidaki fotodaki arkadasSiyirdimToplamayi bitirdigimde..6 migri nin disinda..levregin golgesi bile yoktu...Hava zaten soguk..hemen limana ciktim.

Bunun gibi avlar sizlere kismet olmasin...
Husransiz avlar sizlerin olsun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Paylaşımın için teşekkürler FARUK abicim inşallah birdahaki sefereSmile rastgele
Bul
canınız saolsun diyecem bu durumda GulumseSeerf
Bul
Faruk yakında balık av vermeye başlayacaktır. GulumseCanınız sağolsun. Şu aralar balık çok nazlı ve yem yemiyor.76 Denizin üstünde olmak yanınıza kar kalmışSmile Mamunlar da süpermiş
Bul
YaKaMoZ yazdı:Paylaşımın için teşekkürler FARUK abicim inşallah birdahaki sefereSmile rastgele

LeVrEkCi yazdı:canınız saolsun diyecem bu durumda GulumseSeerf

ALTAYLI yazdı:Faruk yakında balık av vermeye başlayacaktır. GulumseCanınız sağolsun. Şu aralar balık çok nazlı ve yem yemiyor.76 Denizin üstünde olmak yanınıza kar kalmışSmile Mamunlar da süpermiş

tesekkurler beyler...
evet Ercan abi..yemler cok guzel di
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ALTAYLI yazdı:Faruk yakında balık av vermeye başlayacaktır. GulumseCanınız sağolsun. Şu aralar balık çok nazlı ve yem yemiyor.76 Denizin üstünde olmak yanınıza kar kalmışSmile Mamunlar da süpermiş

ya bırak ercan abi yaşlandı balık tutamaz artık anca bizim raporları okur artık Siyirdimtekneyle gezsin dursun işte ..rapora bak etrafta kar var,tekneler var,mırmır meralaı var.tamam işte bukadar Siyirdimeskiden böylemiydi yaww hergün ayrı rapor koyardı Happy
Bul
LeVrEkCi yazdı:ya bırak ercan abi yaşlandı balık tutamaz artık anca bizim raporları okur artık Siyirdimtekneyle gezsin dursun işte ..rapora bak etrafta kar var,tekneler var,mırmır meralaı var.tamam işte bukadar Siyirdimeskiden böylemiydi yaww hergün ayrı rapor koyardı Happy

intikamim aci olacak..Hadiordan
ben deve gibiyim..zamanini beklerim..Seerf
oyle raporlar gelecek ki..birak sitede adminligi...misafir bile takilamiyacaksinSiyirdim utancindanBobo
Bul
Albatros-gr yazdı:intikamim aci olacak..Hadiordan
ben deve gibiyim..zamanini beklerim..Seerf
oyle raporlar gelecek ki..birak sitede adminligi...misafir bile takilamiyacaksinSiyirdim utancindanBobo

hadi inşallah inşallah AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:hadi inşallah inşallah AlkisSeerf

ama bir gercek var..senin yazdiklarinda..hakikaten eskiden..yani ne kadar eski..3 sene evvel..ucuyordumSiyirdim
simdi yuruyoruz....Siyirdim
boyle idere edelimde artik..halimize bin kere sukur....
eee.
sende geleceksin bizim yaslara...o zaman konusuruz..admin bey
Bul
Abi harikasınız ya sazı eline alan aşıklar gibiHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine Aliağa Yine hüsran Cihan Deniz 28 4,979 01-10-2011, 01:02
Son Yorum: Cihan Deniz
  Hüsran... Zıpkıncı 14 2,930 09-06-2009, 01:33
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi