Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yine Aliağa Yine hüsran
Merhaba arkadaşlar bu kaçıncı balıksız dönüşüm ben bile sayamadım diyerek raporuma başlamak istiyorum.Dün akşam saat 16:00da işten çıkışta arkadaşlarla balığa gitmeyi planladık fakat çok geç kalmıştıkyem olarak mamun ve boru kurdu aldık saat 19:15 te gencelideydik bir iki denemeden sonra balık olmadığını anladık arkadaşlarla yeni rota belirledik Aliağa dedik ve saat 20:00 da Aliağaya vardık saat 23:00 e kadar attık çektik attık çektik fakat sonu yine hüsran ama 2 tane kaçırdım vuruşu ve çekişe göre büyük bir balığa benziyordu saat geç olacak sabah işe gidecez dedik ve geri döndük böyle oldukça balığa gidesim kalmıyor isparoz tutmaktan bıktım çipura avlanmak istiyorum ne olacak bundan sonra bende kararsız kaldım tavsiye edibileceğiniz yerler varmı arkadaşlar Manisaya yakınlık tercihimdir şimdiden teşekkürler
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
lionast yazdı:Merhaba arkadaşlar bu kaçıncı balıksız dönüşüm ben bile sayamadım diyerek raporuma başlamak istiyorum.Dün akşam saat 16:00da işten çıkışta arkadaşlarla balığa gitmeyi planladık fakat çok geç kalmıştıkyem olarak mamun ve boru kurdu aldık saat 19:15 te gencelideydik bir iki denemeden sonra balık olmadığını anladık arkadaşlarla yeni rota belirledik Aliağa dedik ve saat 20:00 da Aliağaya vardık saat 23:00 e kadar attık çektik attık çektik fakat sonu yine hüsran ama 2 tane kaçırdım vuruşu ve çekişe göre büyük bir balığa benziyordu saat geç olacak sabah işe gidecez dedik ve geri döndük böyle oldukça balığa gidesim kalmıyor isparoz tutmaktan bıktım çipura avlanmak istiyorum ne olacak bundan sonra bende kararsız kaldım tavsiye edibileceğiniz yerler varmı arkadaşlar Manisaya yakınlık tercihimdir şimdiden teşekkürler

balığa gitmek bile güzeldir cihancım.çipuraya daha var.az sabret.Wink
Bul
lionast yazdı:Merhaba arkadaşlar bu kaçıncı balıksız dönüşüm ben bile sayamadım diyerek raporuma başlamak istiyorum.Dün akşam saat 16:00da işten çıkışta arkadaşlarla balığa gitmeyi planladık fakat çok geç kalmıştıkyem olarak mamun ve boru kurdu aldık saat 19:15 te gencelideydik bir iki denemeden sonra balık olmadığını anladık arkadaşlarla yeni rota belirledik Aliağa dedik ve saat 20:00 da Aliağaya vardık saat 23:00 e kadar attık çektik attık çektik fakat sonu yine hüsran ama 2 tane kaçırdım vuruşu ve çekişe göre büyük bir balığa benziyordu saat geç olacak sabah işe gidecez dedik ve geri döndük böyle oldukça balığa gidesim kalmıyor isparoz tutmaktan bıktım çipura avlanmak istiyorum ne olacak bundan sonra bende kararsız kaldım tavsiye edibileceğiniz yerler varmı arkadaşlar Manisaya yakınlık tercihimdir şimdiden teşekkürler
cihan her zaman olmaz kırk gün taban eti bir gün av eti demişler.. sabır oda olacak inşallah..ilk önce hedef balık olmamalı..muhabbetten zevk alırsan emin ol daha fazla balık tutacaksın.. benim tecrübem kafaya bir şeye kilitlendinmi olmuyor. 5 senedir yayın peşindeyin boyum kadar olsun diyorum yok tutamadım bir türlü.. her şey nasiple yılmak yokWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Yalçın abi inan bıktım abi boş dönmekten zaten saatlerim kısıtlı cumartesi tatil pazar günleri çalışıyorum birde araya sıkıştırıyorum balık işini pazar günleri çalıştığım için arkadaşların çoğu pazar tatili yapıyorlar o yüzden organize olamıyoruz şöyle bitane levrek bitane çipura tutayım uzun süre balığa gitmem heraldeSiyirdimSiyirdim
Bul
lionast yazdı:Yalçın abi inan bıktım abi boş dönmekten zaten saatlerim kısıtlı cumartesi tatil pazar günleri çalışıyorum birde araya sıkıştırıyorum balık işini pazar günleri çalıştığım için arkadaşların çoğu pazar tatili yapıyorlar o yüzden organize olamıyoruz şöyle bitane levrek bitane çipura tutayım uzun süre balığa gitmem heraldeSiyirdimSiyirdim

zaman kısa mesafe uzun olmasa bir şeyler yapardık ama.Snifsinf
Bul
abi ben ençok kıyıdan avlanmayı seviyorum ne bileyim zevki bir başka geliyor aklımda bulunsun vakit ve zaman uyarsa bişeyler ayarlarız ismail abide gelir heralde
Bul
lionast yazdı:Yalçın abi inan bıktım abi boş dönmekten zaten saatlerim kısıtlı cumartesi tatil pazar günleri çalışıyorum birde araya sıkıştırıyorum balık işini pazar günleri çalıştığım için arkadaşların çoğu pazar tatili yapıyorlar o yüzden organize olamıyoruz şöyle bitane levrek bitane çipura tutayım uzun süre balığa gitmem heraldeSiyirdimSiyirdim

sen o balıkları bir tut bak işi asacanmı asmayacanmı Siyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hüseyin abim saygılar öncelikle abi zaten işi asmış durumdayım şaka bir yana kaç keredir gidiyorum arkadaşlar dalga geçmeye başlardılar cihanla giden boş döner diye laf ediyorlarSiyirdimama yılmak yok devam ediyorum dediğin gibi bişeye fazla takılmıyorum önemli olan muhabbet ve balığa gidip işin stresini atmak
Bul
Avatarda oltacı yazıyor ama böyle giderse oltacı bile olamayacamHeheHeheHehekıyıdan iyi bir yer bulsam hep oraya gidecem manisaya yakın yerlerin çoğuna gittim bakalım şimdiki hedef ne olcak
Bul
Cihan kardeşim Çandarlı - Dikili arasında denizköyü tavsiye ederim. kıyıdan güzel av veren bir yer Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  burhaniye örendeydim, haftaya yine ordayım... haseremarket 7 2,655 17-09-2015, 20:34
Son Yorum: haseremarket
  Husran x2 Albatros-gr 65 6,121 01-03-2012, 02:24
Son Yorum: Cihan Deniz
  Aliağa,çakmaklı Cihan Deniz 44 6,256 14-01-2012, 23:04
Son Yorum: Cihan Deniz
  Izmir aliaga göleti uzun murat 18 4,580 27-04-2011, 19:23
Son Yorum: uzun murat
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,121 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35
  Hüsran... Zıpkıncı 14 2,917 09-06-2009, 01:33
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi