Yorumları: 1,468
Konuları: 30
07-06-2009, 15:26
(Son Düzenleme: 08-06-2009, 09:25, Düzenleyen: fish or die.)
Dün akşam arkadaşlarla otururken bugün için balığa gidelim dedik. İlk kaşık atarız daha sonra da ispari ve sabah 04:30'da kalkıp yola koyulduk. İlk önce köşkün orada attık, hiçbirşey yok...Daha sonra Çiftlikköy yine yok. Oradan Hersek burnuna geçtik ve yine birşey yok.İspari için yem çıkardık, başladık atmaya yine hüsran.(Sanki denizdeki bütün balıklar yok olmuş) ve en son fenere geldik. Maalesef burada da hiç birşey yok...Sonrada tuttuk evin yolunu. Ama yanımıza kar kalan temiz hava ve o güneş doğarken oluşan eşsiz güzellikteki manzara oldu...
Emrah77
YALOVA
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Sağlık olsun

Muhitinizden hangi balığın hangi saatlerde verimli tutulduğunu öğrendiğiniz halde olduysa şanssızlık olmuş , inşallah gelecek sefere
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bence birkaç mera denenceğine tek merada ısrar etmek daha faydalı olabilir,tabii o meradan daha önce balık haberi alınmış olmalı.
yinede güzel temiz havada geçen saatler insanın 1 haftalık stresini alıp götürüyor.birdahaki daha iyi olur inşallah rastgele
Yorumları: 127
Konuları: 9
saglik olsun kardeşim ama cok dogru söyluyorsun bende kovalıyorum ama malesef balık yok sankı canlı yok deniz cok güzel ama nafile kısmet işte olursa haberleşelim..benimde 1 kaç meram var ben tekneyle gidiyorum kısmet beraber gideriz saygılar
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Emrah hiç olmassa kafayı dinledirmişsin, deniz havası ve muhabbet güzel olmuştur. Balık birdahaki sefere inşallah...
Bu konuya da bir göz at.Bazen olabiliyor
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=9463
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Emrah sağlık olsun en azından oltaları suya indirmek bile yetmiştir, temiz hava ve iyot inşallah birdahaki sefere balıkda olur, paylaşım için teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Emrah...husran konusunda yalniz degilsin..bu gun bende senin yanindayim
ama olsun,temiz hava iyot ,yetiyor insana ,tabii balikli iyot bir baska
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Av olmasada verilen uğraş ve atılan stres için yapılanlar herşeye değer
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Sağlık olsun Emrah,bidakine inşallah.Rastgele
Bornova - izmir
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Albatros-gr yazdı:Emrah...husran konusunda yalniz degilsin..bu gun bende senin yanindayim
ama olsun,temiz hava iyot ,yetiyor insana ,tabii balikli iyot bir baska
Beni unutmayın.Benide yazın hüsrana uğrayanların tarafına.