Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hüsran...
Dün akşam arkadaşlarla otururken bugün için balığa gidelim dedik. İlk kaşık atarız daha sonra da ispari ve sabah 04:30'da kalkıp yola koyulduk. İlk önce köşkün orada attık, hiçbirşey yok...Daha sonra Çiftlikköy yine yok. Oradan Hersek burnuna geçtik ve yine birşey yok.İspari için yem çıkardık, başladık atmaya yine hüsran.(Sanki denizdeki bütün balıklar yok olmuş) ve en son fenere geldik. Maalesef burada da hiç birşey yok...Sonrada tuttuk evin yolunu. Ama yanımıza kar kalan temiz hava ve o güneş doğarken oluşan eşsiz güzellikteki manzara oldu...

Emrah77
YALOVA
Bul
Sağlık olsun Alkis Muhitinizden hangi balığın hangi saatlerde verimli tutulduğunu öğrendiğiniz halde olduysa şanssızlık olmuş , inşallah gelecek sefere Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bence birkaç mera denenceğine tek merada ısrar etmek daha faydalı olabilir,tabii o meradan daha önce balık haberi alınmış olmalı.
yinede güzel temiz havada geçen saatler insanın 1 haftalık stresini alıp götürüyor.birdahaki daha iyi olur inşallah rastgele Alkis
Bul
saglik olsun kardeşim ama cok dogru söyluyorsun bende kovalıyorum ama malesef balık yok sankı canlı yok deniz cok güzel ama nafile kısmet işte olursa haberleşelim..benimde 1 kaç meram var ben tekneyle gidiyorum kısmet beraber gideriz saygılar
Bul
Emrah hiç olmassa kafayı dinledirmişsin, deniz havası ve muhabbet güzel olmuştur. Balık birdahaki sefere inşallah...Alkis

Bu konuya da bir göz at.Bazen olabiliyorWink

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=9463
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Emrah sağlık olsun en azından oltaları suya indirmek bile yetmiştir, temiz hava ve iyot inşallah birdahaki sefere balıkda olur, paylaşım için teşekkürler..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Emrah...husran konusunda yalniz degilsin..bu gun bende senin yanindayim
ama olsun,temiz hava iyot ,yetiyor insana ,tabii balikli iyot bir baskaSiyirdim
Bul
Av olmasada verilen uğraş ve atılan stres için yapılanlar herşeye değer Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Sağlık olsun Emrah,bidakine inşallah.RastgeleAlkis
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Emrah...husran konusunda yalniz degilsin..bu gun bende senin yanindayim
ama olsun,temiz hava iyot ,yetiyor insana ,tabii balikli iyot bir baskaSiyirdim
Beni unutmayın.Benide yazın hüsrana uğrayanların tarafına.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Husran x2 Albatros-gr 65 6,126 01-03-2012, 02:24
Son Yorum: Cihan Deniz
  Yine Aliağa Yine hüsran Cihan Deniz 28 4,974 01-10-2011, 01:02
Son Yorum: Cihan Deniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi