Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güzel bir aynalı :)
Senin sevgin balık tutmaksa bizimkiside senin fotolarında mutluluk yaşamak oldu arabım. Başkana selam yola devam. tebrikler, afiyetler olsun.
Bul
Arap abim tebrikler aynalı çıplakken daha hoşmuşSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Arap abim tebrikler aynalı çıplakken daha hoşmuşSmile

HappyHappy alemsin barış Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
vay Huseyin aynali cok guzelmis...Alkis
helal olsun..zzzzzzzevk dedigi boyle olur...afiyetleGulumse
bu arada yeni avatarinda hayirli olsun..yakismisSiyirdimHappy

senin cep telefonun foto makinasi kac pixel`lik..ilk fotolar cok temiz de ondan sordum...Siyirdim
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
hüseyin abi yine çok güzel bir aynalı .tatlısuyun kralı,trofe denecek kadar da iri.Tebrik ederim.Ekibiniz de bu sabır bu heves bitmez.Böyle ekibede balık dayanmaz.gelecek haftalar için iyi avlar dilerim.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Arabım yine yapmışsın şovunu, afiyetler olsun..

Lineafenin 1,80 lik kamışı nasılmış harika iş çıkarmış Wink

Uzun_ahmet yazdı:Rıdvan başkan fotoğraf makinasını arabada bırakmış heralde son üç resim onun makinadan çıkmış yinede..Wink
saolasın uzunumkamış cidden güzel benim diyen kamışa taş çıkartır heheheheh resimler başkanın cep telefonundan
ALTAYLI yazdı:Oh aslan kardeşim benim. Olay budur ya nefis anlatım. Emin ol ben avlanmış gibi oldum. AfiyetleSeerfve bereketle
teşekkür ederim abicim
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler sevgili Arap,
Başkanla iyi iş çıkarmışsınız.
Biliyorsunuz bu işi vesselam. Elinede çok yakışıyor AlkisSeerf
Herdaim rastgele...

hepimize rast gele bahadırım ne kadar işi bilirsen bil balıkçılığın ilk kuralı nasipli olmak.rabbım nasibi verecek gerisi bizlere kalmış teşekkürler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ufuktan26 yazdı:Vay Hüseyinim ne zevkle çekmişsindir o aynalıyı.Tebrikler hem sana hem başkana.Tek olmuş ama iyi olmuş.Daha irilerini bekliyoruz,az kaldı sanırım.Alkis
Afiyet olsun :
cidden iyi oldu hocam teşekkür ederim. ramazan sonu inşallah beraberde gideriz
Dr.Güner yazdı:tebrikler Hüseyin aynalıya devam diyorsunAlkis
bizim buralarda olan balık sazan va aynalı nasibime aynalı geliyor hocam teşekkür ederim
maceratorr yazdı:balığı güzel yüzmüşsün hüseyin abi.keyfini emin ol paylaştım anlatımın sayesinde.aldığınız 3 balığı da aynı yemlemi aldınız?tahminimce mısıra gelmişlerdir.gümüş ekseriya sonbaharda etkili olur diye düşünüyorum.barajın balıklarında çamur kokusu varmı?benim boludan yakaladığım balıklarda keskin bir çamur kokusu vardı keyifle yiyemedik.
yem aynı 3 balıkta gümüşle alındı. bu gölde senelerdir avlanırım balıklarda hiç koku yoktur.çok lezzetli teşekkürler kardeşim
orhanekmekci yazdı:Maşallah,bu avda gelen aynalı nefismiş,devamında daha irilerine inşallah arap.Bereketli afiyet olsunGulumse
teşekkür edeerim babacım.daha irilerini sinaritleri sen tutarsın inşallah
Kamil ILIPINAR yazdı:Alkisbalık az olsada yakalama umudu olması bizim içimizde oldukça daha çok gider geliriz biz tebrikler arkadaşlar o havayı solumak bile bir başka oluyor bizde 76
yani ustam şöylemi dedin sen bu abdestle daha çok namaz kılarsın.. teşekkürler
cranium yazdı:Tebrikler Hüseyin abi Alkis, çok güzel rapor. Okurken balığı sanki ben tutmuş gibi hissettim.
Tatlı sudan anlamam, balığın yüzülme sebebi nedir? Lezzet, koku, dayanması?
Ha birde eksik bir fotoğraf var, daha doğrusu çekmemişsin Siyirdim ...
Avlarınızın devamını dilerim, afiyet olsun.
aynalı sazanın derisi kalın
pişirken yüzüldüğü zaman daha lezzetli oluyor.ince kılçıklarda kızardığı için yerken daha kolay oluyor.balıklarda koku yoktu. teşekkür edrim
cemo yazdı:AlkisHüseyin Abey tebrikler.bilirim sazanların oltayı nasıl asıldığını.bu hafta 2 sazanda ben yakaladım ama resim yüklemeyi beceremediğim için rapor bilem yazamadım.afiyet olsun.rastgelsin.Alkis
teşekkürler cemil.. sitede resim nasıl yüklenir diye bir konu vardı yanılmıyorsam admin arkadaşlardan birine özel mesaj atarsan muhakkak yardımcı olurlar .teşekkürler
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:saolasın uzunumkamış cidden güzel benim diyen kamışa taş çıkartır heheheheh resimler başkanın cep telefonundan

Noldu yeni kamış bakıyodun daha bulamadınmı, yalnız stokta olanlardan olsun Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Maşallah, bereketli olsun Hüseyin. Seerf
Yalnız balıklara çıplak poz verdirerek utandırma garipleri,RTÜK de bize kiliti vurmasın..Siyirdim
Bul
murki yazdı:Senin sevgin balık tutmaksa bizimkiside senin fotolarında mutluluk yaşamak oldu arabım. Başkana selam yola devam. tebrikler, afiyetler olsun.
teşekkür ederim muratım. sen bir iyileş daha irilerini tutacağına eminim senin ustalığında tartışılmaz
bucalı yazdı:Arap abim tebrikler aynalı çıplakken daha hoşmuşSmile
birde kızarınca görseydin bucalımSiyirdim
Albatros-gr yazdı:vay Huseyin aynali cok guzelmis...Alkis
helal olsun..zzzzzzzevk dedigi boyle olur...:
bu arada yeni avatarinda hayirli olsun..yakismisConfusediyirdim

senin cep telefonun foto makinasi kac pixel`lik..ilk fotolar cok temiz de ondan sordum...Siyirdim
daha da bollarina rastgele
teşekkür ederim sayın albatros. gagaladığın yerler hala kanıyoSiyirdimbenim avatarımla blütfen muhatap olmayınızSiyirdimtelefonçin malı çakma pikselini falan bilmem
SerenaY66 yazdı:hüseyin abi yine çok güzel bir aynalı .tatlısuyun kralı,trofe denecek kadar da iri.Tebrik ederim.Ekibiniz de bu sabır bu heves bitmez.Böyle ekibede balık dayanmaz.gelecek haftalar için iyi avlar dilerim.
heves cidden bitmez kardeşim her balık avına gittiğimde ilk günkü heyacanla gidiyorum.pek trofe sayılmada güzel balıktı. teşekkür ederim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,356 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Guzel bir başlangıç demdem 15 1,615 07-11-2015, 09:00
Son Yorum: bucalıfikret
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,471 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir haftasonu Albatros-gr 21 2,398 15-01-2014, 12:36
Son Yorum: YaKaMoZ
  Antalyadan kiyidan geçen güzel bir av YaKaMoZ 41 5,998 16-03-2013, 20:33
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Güzel sargozlar 18.Kasım 2012 Sivrice Torik Orhanbaba 37 5,037 07-01-2013, 00:01
Son Yorum: Antepli 27
  Güzel bir cumartesi nihatkr 35 5,214 05-12-2011, 21:37
Son Yorum: ufuktan26
  10.3 kg aynalı maceratorr 33 5,097 03-11-2011, 12:54
Son Yorum: efese
  Aynali sazan 13 kg araphüso26 192 34,468 09-06-2011, 18:56
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi