Yorumları: 368
Konuları: 22
öncelikle merhaba hoşgeldin aliağadan verim alırsın karaburun da çok iyidir fakat buyuk bir balık istiyorsan boru kurdu ve toprak solucanı ile çok zor yakalarsın. devamlı söylerım sardalye kıbrıs ve büyük balık istiyorsan levrek gibi iri mamun tavsiyem hiç kursun olmaması ama dert olursa 10 gr kursun 2 mt gerisine bir köstek 10 cm 1-2 numara iğne misinayı tutarken misinan gergin olmasın hissederek değil görerek avlanmalısın misinayı izlemen gerekir.en iyi verimi el ile alırsın mamun bulamassan guzelbahce liman kıyılarında iri teke süzebilir patlak ayarlıyabilirsin ozaman kimse tutamaz seni tabi birgun gelir hiç tutamazsn bir gun gelir 3-4 parça alırsın buyuk birgunde 1-2 kg ufak balık yakalarsın.hiç belli olmaz benm anlattıklarım sadece bir yöntem ve deneyimdir. %100 balık yakalıcaz diye birsey olamaz nasibin ne ise onu alırsın meradanda ayrılma sıkıldım dediğin zaman ise en az 2 saat orada bekle keşif için yem aramaya çıkan balıklar ancak bu zamn zarfında gelirler balık seyrkse kalamarda başladı dsunursn belki iyi avlar.
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Yorumları: 6
Konuları: 1
SpinAvcısı yazdı:öncelikle merhaba hoşgeldin aliağadan verim alırsın karaburun da çok iyidir fakat buyuk bir balık istiyorsan boru kurdu ve toprak solucanı ile çok zor yakalarsın. devamlı söylerım sardalye kıbrıs ve büyük balık istiyorsan levrek gibi iri mamun tavsiyem hiç kursun olmaması ama dert olursa 10 gr kursun 2 mt gerisine bir köstek 10 cm 1-2 numara iğne misinayı tutarken misinan gergin olmasın hissederek değil görerek avlanmalısın misinayı izlemen gerekir.en iyi verimi el ile alırsın mamun bulamassan guzelbahce liman kıyılarında iri teke süzebilir patlak ayarlıyabilirsin ozaman kimse tutamaz seni tabi birgun gelir hiç tutamazsn bir gun gelir 3-4 parça alırsın buyuk birgunde 1-2 kg ufak balık yakalarsın.hiç belli olmaz benm anlattıklarım sadece bir yöntem ve deneyimdir. %100 balık yakalıcaz diye birsey olamaz nasibin ne ise onu alırsın meradanda ayrılma sıkıldım dediğin zaman ise en az 2 saat orada bekle keşif için yem aramaya çıkan balıklar ancak bu zamn zarfında gelirler balık seyrkse kalamarda başladı dsunursn belki iyi avlar.
teşekkür ederim faydalı bilgilendirmen için. Tavsiyelerini deneyeceğim.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Yorumları: 6
Konuları: 1
hafta sonu yapmış olduğum tekne ile balık maceramı raporlamak gereği dahi duyamıyorum. Nirvana adlı tekne ile çeşmeden saat 6 sularında açıldık. Tekneye girdiğim anda karşılaştığım görüntü tam felaketti. Yaklaşık 50 kişi bulunmaktaydı ve tekne sahibinin bizi götürdüğü yerlerde karagöz ve gopezden başka balık yoktu. Sürekli olta lar dolandı.. kısacası tam bir felaket oldu benim için.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105