Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izmir kıyı avcılığı
öncelikle merhaba hoşgeldin aliağadan verim alırsın karaburun da çok iyidir fakat buyuk bir balık istiyorsan boru kurdu ve toprak solucanı ile çok zor yakalarsın. devamlı söylerım sardalye kıbrıs ve büyük balık istiyorsan levrek gibi iri mamun tavsiyem hiç kursun olmaması ama dert olursa 10 gr kursun 2 mt gerisine bir köstek 10 cm 1-2 numara iğne misinayı tutarken misinan gergin olmasın hissederek değil görerek avlanmalısın misinayı izlemen gerekir.en iyi verimi el ile alırsın mamun bulamassan guzelbahce liman kıyılarında iri teke süzebilir patlak ayarlıyabilirsin ozaman kimse tutamaz seni tabi birgun gelir hiç tutamazsn bir gun gelir 3-4 parça alırsın buyuk birgunde 1-2 kg ufak balık yakalarsın.hiç belli olmaz benm anlattıklarım sadece bir yöntem ve deneyimdir. %100 balık yakalıcaz diye birsey olamaz nasibin ne ise onu alırsın meradanda ayrılma sıkıldım dediğin zaman ise en az 2 saat orada bekle keşif için yem aramaya çıkan balıklar ancak bu zamn zarfında gelirler balık seyrkse kalamarda başladı dsunursn belki iyi avlar.
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
SpinAvcısı yazdı:öncelikle merhaba hoşgeldin aliağadan verim alırsın karaburun da çok iyidir fakat buyuk bir balık istiyorsan boru kurdu ve toprak solucanı ile çok zor yakalarsın. devamlı söylerım sardalye kıbrıs ve büyük balık istiyorsan levrek gibi iri mamun tavsiyem hiç kursun olmaması ama dert olursa 10 gr kursun 2 mt gerisine bir köstek 10 cm 1-2 numara iğne misinayı tutarken misinan gergin olmasın hissederek değil görerek avlanmalısın misinayı izlemen gerekir.en iyi verimi el ile alırsın mamun bulamassan guzelbahce liman kıyılarında iri teke süzebilir patlak ayarlıyabilirsin ozaman kimse tutamaz seni tabi birgun gelir hiç tutamazsn bir gun gelir 3-4 parça alırsın buyuk birgunde 1-2 kg ufak balık yakalarsın.hiç belli olmaz benm anlattıklarım sadece bir yöntem ve deneyimdir. %100 balık yakalıcaz diye birsey olamaz nasibin ne ise onu alırsın meradanda ayrılma sıkıldım dediğin zaman ise en az 2 saat orada bekle keşif için yem aramaya çıkan balıklar ancak bu zamn zarfında gelirler balık seyrkse kalamarda başladı dsunursn belki iyi avlar.

teşekkür ederim faydalı bilgilendirmen için. Tavsiyelerini deneyeceğim.
Bul
Ailemize hoşgeldiniz...
Bul
hafta sonu yapmış olduğum tekne ile balık maceramı raporlamak gereği dahi duyamıyorum. Nirvana adlı tekne ile çeşmeden saat 6 sularında açıldık. Tekneye girdiğim anda karşılaştığım görüntü tam felaketti. Yaklaşık 50 kişi bulunmaktaydı ve tekne sahibinin bizi götürdüğü yerlerde karagöz ve gopezden başka balık yoktu. Sürekli olta lar dolandı.. kısacası tam bir felaket oldu benim için. Nayirolamaz
Bul
tculas yazdı:hafta sonu yapmış olduğum tekne ile balık maceramı raporlamak gereği dahi duyamıyorum. Nirvana adlı tekne ile çeşmeden saat 6 sularında açıldık. Tekneye girdiğim anda karşılaştığım görüntü tam felaketti. Yaklaşık 50 kişi bulunmaktaydı ve tekne sahibinin bizi götürdüğü yerlerde karagöz ve gopezden başka balık yoktu. Sürekli olta lar dolandı.. kısacası tam bir felaket oldu benim için. Nayirolamaz

Sevgili Can bizler sana böyle bir organizasyonda balık yakalaman hayal desek belki inanmazdan, en pahallı tecrübe bilhassa yaşayarak öğrenilen tecrübedir. Baby

3-4 kişilik grup oluşturup Ildır, Karaburun gibi bölgelerden tekne kiralarsan istediğin balıklara ulaşırsın diye düşünüyorum. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya ve cevresi kıyı balıkcılıgı muratkahraman 38 6,905 20-08-2014, 19:04
Son Yorum: yycolak
  izmir gece mini org. b.kral 21 5,315 21-02-2014, 00:15
Son Yorum: Avcı Altan
  İzmir çevresi tavsiyeleriniz averdemdemir 39 8,092 20-02-2014, 15:19
Son Yorum: orhanekmekci
  Kıyıdan yemli takım ile Levrek avcılığı... ishak BALLICA 39 17,104 20-12-2013, 19:43
Son Yorum: tahsinmersin
  Çeşme Ovacık 19.10.2013 kıyı gece avı abraxsaz 17 4,525 28-10-2013, 20:02
Son Yorum: Lakerda
  Çeşme kıyı tavsiyeleri taylankskn 1 1,682 16-08-2013, 14:54
Son Yorum: Salih Reis
  izmir sahilde kıyıdan balık avı Cihan Deniz 7 4,097 15-09-2011, 16:23
Son Yorum: Cihan Deniz
  İlkbahar - Yaz kıyı çapari takımları ilerya 27 8,531 27-12-2008, 03:29
Son Yorum: thomas1925
  kıyı balıkçlığı Kutay 12 3,280 20-10-2008, 11:51
Son Yorum: fotokopici
  Kıyı Ağları taby 17 4,724 20-03-2008, 09:55