Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giresun'dan ilk rapor:)
yycolak yazdı:süpersin konyalııııııı...
bir gittin pir gittin.helal olsun sana.aşı tuttu yandın bundan sonra.hele birazcık yenge hanımada bulaştıysa hastalık birlikte yatağı yorganıda kıyıya taşırsınız artık.valla çok hoşuma gitti doğuşcum,yaşadıklarını tam manasıyla aktarmışsın.çok teşekkürler.eline sağlık kardeşim afiyetle.AlkisAlkisAlkis

yalçın abim benim senin bu şevke getiren sözlerinin de çok emeği var üstümde, ellerinden öperim abicimAlkisAffet
Bul
hepinize yorumlarınız için sonsuz teşekkürler abilerim kardeşlerim, benim balık tutmaktan daha çok hoşuma giden şey burada rapor yazabilmenin de nasip olması, zaten siz ikinci ailemle paylaşamadıktan sonra avın pek önemi yok benim için. Daha bolları daha büyükleri sizlerin olsun inşallahAlkis
Bul
Kardeşim Alkis bunca zamanın uğraşı ,
tavayı ısıtacak kadar balık Seerf ve senin paha biçilemez keyfin AlkisSeerf
inan senin kadar sevindim ve keyiflendim..Smile

Bu arada lunaparkın altı iyi bir yer ama o 6. resimdeki arkadaki burunu bir dahakine deneme imkanın varsa dene derim. Birde kalenin alt tarafları ne durumda şu an bilmiyorum ama eskilerde balıkçıların mekanlarıydı ve adanın karşısı yemli balık için iyi diye hatırlıyorum.
Veee asıl olan şifreyi çözmüşsün Wink (oraları iyi bilen ustalara yanaşmak!)
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Doğuş keyfin daim olsun Seerfvalla rapor süper,daha iri ve değişik avlarınıda paylaşırsın yakında inşallahAlkisAlkisSeerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Kardeşim Alkis bunca zamanın uğraşı ,
tavayı ısıtacak kadar balık Seerf ve senin paha biçilemez keyfin AlkisSeerf
inan senin kadar sevindim ve keyiflendim..Smile

Bu arada lunaparkın altı iyi bir yer ama o 6. resimdeki arkadaki burunu bir dahakine deneme imkanın varsa dene derim. Birde kalenin alt tarafları ne durumda şu an bilmiyorum ama eskilerde balıkçıların mekanlarıydı ve adanın karşısı yemli balık için iyi diye hatırlıyorum.
Veee asıl olan şifreyi çözmüşsün Wink (oraları iyi bilen ustalara yanaşmak!)

serkan abim biliyorsun ki bunlar senin ve senin gibi olta alma aşamasından beri bana yardım edenlerin sayesinde varol abim benimAlkis

sahil şeridi boyunca hemen hemen tutulmayan yer yok gibi o burnu da deneyeceğim daha çok yer deneyeceğim de sorun şu ki denizin altı hep kayalık ve ben takım kaptırmaktan bıktımSmile şimdi bu resimlerde gördüğün yerde bi kaya var ki aklıma kazıdım gidip oraya yerleşiyorum istikametinde ne var ne yok öğrendim artık takım kaptırmıyorum ama yabancı yerler korkutuyorSmile

adaya kamera sistemi kurduk ben her hafta kamera bakımını bahane edip adaya kaçıp orada tek başıma tutabilirimSiyirdim

10 gün filan sonra travla denen o dokunmaya tiksindiğim yaratıkla barbun deneyeceğiz abicim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Doğuş keyfin daim olsun Seerfvalla rapor süper,daha iri ve değişik avlarınıda paylaşırsın yakında inşallahAlkisAlkisSeerf

teşekkürler Ömer abim, daha bolları daha büyükleri size de bana da nasip olur inşallah...
Bul
dodidodi yazdı:yalçın abim benim senin bu şevke getiren sözlerinin de çok emeği var üstümde, ellerinden öperim abicimAlkisAffet

canımsın benim,şansın hep açık,iğnen hep keskin olsun.Alkis
Bul
Balıkarda,avda güzel olmuş afiyet olsun.rastgeleWink
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Tebrikler hemşerim , o kayalıklarda güzel eşkinede olur bence ...
Yeni raporlarda görüşmek üzere tekrar tebrikler...
Alkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
keyifle okuduğum raporlardan biride bu oldu,demekki işi bilenda tutuyor ama takım iyi olan daha iyi tutuyor.tebrikler konyalı GulumseAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uzun zaman sonra bir rapor dagistan 33 5,457 20-11-2012, 13:52
Son Yorum: fish or die
  Albatros-gr eski ve yeni rapor Albatros-gr 26 3,313 05-09-2012, 01:35
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Nihayet bol balıklı bir rapor :))) tatar35 43 6,025 16-09-2010, 12:56
Son Yorum: tatar35
  bugün rapor yokmu b.kral 3 1,450 12-05-2009, 09:18
Son Yorum: SerenaY66
  İlk rapor (23-04-2009) Urla&Çeşmealtı Bahadır Sarıca 24 4,159 27-04-2009, 00:48
Son Yorum: Albatros-gr
  Rapor no:2 BAYTAR 36 5,431 13-02-2009, 20:23
Son Yorum: murki
  rapor yalova tatar 9 2,142 10-06-2007, 23:21
Son Yorum: H.A.R.U.N
  01.04.2007 geç kalan rapor.... ANTALYALI07 5 1,917 23-04-2007, 00:29
Son Yorum: GURHAN
  16.12.2006 geç kalan rapor...... ANTALYALI07 17 4,448 28-12-2006, 12:15
Son Yorum: cahitusta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi