Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Eline sağlık Poyraz umarım istediğin verimi alırsın.Zargananın tipik özeliklerinden ikisi ; boy uzunluğu ve gaga yapısı..Cam sahtede bu özellikleri göstermek çok zor olsa gerek.Ama bizim taraflardan (YaSaMa) kefal yavrusu (ilerya) topladığını duydum (kargalardan

) onlarla daha gerçekçi sahteler yapacaksın galiba..

Rastgele..
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
poyraz güzel olmuş emeğini karşılığını alırsın rast gele.

Yorumları: 134
Konuları: 6
Lakerda yazdı:Eline sağlık Poyraz umarım istediğin verimi alırsın.Zargananın tipik özeliklerinden ikisi ; boy uzunluğu ve gaga yapısı..Cam sahtede bu özellikleri göstermek çok zor olsa gerek.Ama bizim taraflardan (YaSaMa) kefal yavrusu (ilerya) topladığını duydum (kargalardan
) onlarla daha gerçekçi sahteler yapacaksın galiba..
Rastgele..
Sizin oralar neresi abi gezmediğim kıyı dereağızı kalmadı fikir açısından bir çok kişiyle konuyu paylaşıyorum heralde konuştuğum kişilerden biri sana gelip anlatmıştır

ama sonunda ileryanın kaynağını buldum cam sahte içinde bir tane yaptım şimdilik yüzüş güzel artık havalara bakıcaz balığın durumuna göre
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
seabasshunter yazdı:Sizin oralar neresi abi gezmediğim kıyı dereağızı kalmadı fikir açısından bir çok kişiyle konuyu paylaşıyorum heralde konuştuğum kişilerden biri sana gelip anlatmıştır
ama sonunda ileryanın kaynağını buldum cam sahte içinde bir tane yaptım şimdilik yüzüş güzel artık havalara bakıcaz balığın durumuna göre
Tesadüfen aynen öyle oldu Poyraz.Bana anlatılmadı, iki tanıdık birbiriyle sohbet ederken duydum..Bahsedilen isim,cam sahte yapımı,levrek avcısı kelimelerinden sen olabileceğini tahmin ettim.Tuttu galiba..
Bu arada sizin orası neresi dediğin yer Siteler/Çiftlikköy..
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Ben çok beğendim tebrikler inşallah iş yapar
Sazanları özledim...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Eline,emeğine sağlık Poyraz

umarım avcılığıda kendi gibi olur.Rastgele.
Bornova - izmir
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Poyraz,
Çok güzel bir çalışma. Sonuçlarından da haberdar edersin bizleri.
Rastgele...
bucalıfikret yazdı:poyraz güzel olmuş emeğini karşılığını alırsın rast gele.

rusan yazdı:Ben çok beğendim tebrikler inşallah iş yapar
orhanekmekci yazdı:Eline,emeğine sağlık Poyraz
umarım avcılığıda kendi gibi olur.Rastgele.
İlk denememdeki sonuçları buraya aktarıcam uygun bir zamanda deniycem bu zargananın başarılı olacağı kanatindeyim temennileriniz için tekrar teşekkür ederim.
Poyraz
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bekliyomm o zaman sandal bizde var deneme yaparızz
*