Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O3 - 22 Mayıs 2010, Cumartesi
Hay maşallah , süper bir av daha yapmışsınız AlkisAlkisAlkis Balıklar birbirinden güzeller , afiyet bal olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Maşallah Serkan Alkisgece avınız bereketli geçmiş.Faro nasıl bir yem Serkan.Bereketli avlarınızın devamına inşallah.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Ya Serkan siz adamı çıldırtmak mı istiyorsunuz kardeşSiyirdim
Yakalayan var yakalayamayan(BENBobo) var. Bi yerlerimiz şişecek vallahiHappy
Allah daha çok versin de bu gidişle kafayı bozup oralara getireceksin beni de....Siyirdim
Bereketli ve afiyet olsun. Çok güzel av ve rapor.
Afiyetle, rastgele....AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
serkan emeğinize sağlık güzel av olmuş paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
şerpa yazdı:abicim maşallah tebrikler

Teşekkürler...
Albatros-gr yazdı:Serkan masallah....Alkis
vur dedik sen olduruyorsun yaw..Siyirdim
saka-saka,balik ciktiginda tutacaksin(bu soz sana aitti galiba)
afiyet olsun..mera guzel calismis....bende bir gece o merada oltaya kalacagim ,bakalim hangi aksam...
kordinatlara gelince,seve-seve her zaman,istediginiz yeri sorabilirsiniz...lafi olmaz..
tekrar bravo..
rastgele

Gulumse Teşekkürler abim. Aslında bu söz mercan çekerken yorulup da sigara molası vermek isteyen Hakan Hocaya söylenmişti Siyirdim. Bir akşam mini bir organizasyon yaparız hep birlikte. Hem Hakan Hocam da gelir Happy... Gezmeleri bitmiştir belki Happy ...

kayit yazdı:Keşke 2007 de Yunanistan gezisi öncesi bu siteyi takip etseymişim.Tebrikler Serkan,çok güzel balıklar almışsınız.

Teşekkürler Şenol, o yıllarda biz bu meraları bilmiyorduk ne yazık ki. Saolsunlar ustalar sayesinde öğrendik...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Sekan maşallahınız var çok güzel av olmuş eşkine ler mercanlar bereketli olsun..

Teşekkürler Ahmet Abi. Sizlere de rastgele ...

thunderbolt yazdı:Hay maşallah , süper bir av daha yapmışsınız AlkisAlkisAlkis Balıklar birbirinden güzeller , afiyet bal olsun Seerf

Teşekkürler Nedim Abi. Sizlere de rastgele ...

cilingoz yazdı:serkan emeğinize sağlık güzel av olmuş paylaşım için tşk.

Teşekkürler Selim Abi. Sizlere de rastgele ...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Ya Serkan siz adamı çıldırtmak mı istiyorsunuz kardeşSiyirdim
Yakalayan var yakalayamayan(BENBobo) var. Bi yerlerimiz şişecek vallahiHappy
Allah daha çok versin de bu gidişle kafayı bozup oralara getireceksin beni de....Siyirdim
Bereketli ve afiyet olsun. Çok güzel av ve rapor.
Afiyetle, rastgele....AlkisSeerf

Çok teşekkür ederim Bahadır Abim. Sabahlamak olunca işin ucunda severim. Avlandığımız yer Faruk Abinin paragat attığı yer. Orada ne olacağı belli olmaz. Bizde sabahladık. Kısmetimizde bunlar varmış. Ama orada daha önceki avlarımızda çok az da balık aldığımız odu.
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah Serkan Alkisgece avınız bereketli geçmiş.Faro nasıl bir yem Serkan.Bereketli avlarınızın devamına inşallah.Afiyet olsunSeerf
Çok teşekkür ederim Orhan Abim. Farao ile ilgili bir video buldum internette, onun linkini buraya koyuyorum. Yaklaşık 3 sene önce biriki defa kullanmıştım kıyı balıkçılığında. Fakat tekneden kullanmamıştım. Arkadaşlar o kayalık sahilde devamlı bundan kullanıyorlar. Yemi de o getirmişti. Gece avlarında iri bir parça ve genelde iri balık alıyorlar. Bir dahaki sefere onu da fotoğraflayıp siteye koyarım.

http://www.dailymotion.com/video/x6hr7k_...ao_animals
Bul
cranium yazdı:Çok teşekkür ederim Orhan Abim. Farao ile ilgili bir video buldum internette, onun linkini buraya koyuyorum. Yaklaşık 3 sene önce biriki defa kullanmıştım kıyı balıkçılığında. Fakat tekneden kullanmamıştım. Arkadaşlar o kayalık sahilde devamlı bundan kullanıyorlar. Yemi de o getirmişti. Gece avlarında iri bir parça ve genelde iri balık alıyorlar. Bir dahaki sefere onu da fotoğraflayıp siteye koyarım.

http://www.dailymotion.com/video/x6hr7k_...ao_animals

Teşekkür ederim Serkan.Bu yemde boru kurduna benziyor.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Teşekkür ederim Serkan.Bu yemde boru kurduna benziyor.

Orhan Abi, videoda biraz küçük çıkmış. Boyut olarak boru kurdundan hem daha kalım hem de daha uzun. Kalınlığı yaklaşık bir parmak kalınlığında, daha kalınları da oluyor. Uzunluk olarak da ortalama 80cm civarlarında ya da duyduğum kadarıyla 40cm ile 120 cm arasında değişiyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,593 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  Cumartesi Eşkina Avı nihatkr 32 4,418 17-04-2013, 13:43
Son Yorum: bahriyeli
  Palamutlar ..............23 Şubat Cumartesi 2013 Sivrice. Torik Orhanbaba 12 1,996 25-02-2013, 19:06
Son Yorum: fish or die
  Dostlarla Cumartesi Keyfi :) xfisher 25 2,914 31-01-2013, 10:42
Son Yorum: xfisher
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,403 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun
  cumartesi sirti bereketi makineci 48 4,916 13-09-2012, 00:25
Son Yorum: bucalıfikret
  Cumartesi akşamının bereketi harun77 46 7,028 03-08-2012, 20:56
Son Yorum: yycolak
  27 mayıs 2012 büyük liman av raporu. ANTALYALI07 20 3,742 05-06-2012, 14:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  Güzel bir cumartesi nihatkr 35 5,214 05-12-2011, 21:37