Merhaba sevgili balık dostları..
Bu akşam Kartal sahilden eşim ve kızımla birlikte zevkine salladık kamışı, 20 dakikada 5-6 istavrit aldık sonra birden kesti balık, balık önemli değil de ortamdan çok keyif aldık
Eve geldim 15'li istavrit çaparisi yaptım, haftaiçi boğazda olucam Allahın izniyle bir defada 15 balık birden çekip rekor kırmak istiyorum sıfır çekersem çok gülerim ama
Bunlar da eşimin çektiği bazı resimler;
Kızımla birlikte hazırlığa başlıyoruz..
Makinemizi kamışa taktık..
Kamışı açıyoruz..
Veee ilk balıklarımız
Balıklar kovaya..
berkan çok güzel bir rapor olmuş eline emeğinize sağlık benim yerim belli hafta sonları canın sıkıldı kaç abii misafirim ol bağ bahçe deniz her şey var bizdee yeterki dostluklar sağlam olsun ( anti . ber hergün uygunum )
Berkan ne güzel vakit geçirmişsiniz boş ver balığı.
Okadar Balık'ta yeter ilave balık ile tavalık tamam olmuş.
Ben 51 km. geldim Paşa bokundan başka bir şey yok.
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
Erden abi inşallah abicim, burda bulduğum sıcaklığı hiçbiryerde bulamadım zaten
Hamit abi kesinlikle haklısın.. bu arada boşver abi, hep dediğimiz gibi denemeye devam, illa ki olur balık
Ahmet kardeşim sağolasın, 15'li çapariyi bu sabah (5 saat kadar sonra) sandaldan deniycem
Yüzünüzden gülümseme, oltanızdan balık eksik olmasın..
Bu arada gece yaptığım çapari 15'li değil 13'lüymüş uykusuz uykusuz bu kadar oluyor işte.. 13'lü çapari pek uğurlu gelmedi.. sabah sandalların yanından hiç ayrılmayan iki küçük yaramaz yunus sayesinde ortalıkta hiç istavrit yoktu bir miktar aç mezgit takıldı çapariye, yine elim boş dönmedim yani