Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Nihat 5+1 ses kartında rear , front ve subbass olmak üzere 3 çıkış olması lazım.Var mı böyle yazılar ? Yok ise 5+1 sistemin vardır.Ses , bass kolonuna girilen jacklardan sonra filtre edilir.Yani sistem bunu kendi cross-over'ları ile istediği kolona dağıtır.Sadece Bass sesler hariç

Yani sen stereo çıkış alabiliyorsan ki mutlaka öyledir.5+1 sistem bunu halleder.Aslında ses kartlarında 5+1 , 7+1 yazıları bana pek mantıklı gelmiyor.Anlattığım sebepten dolayı.Gerçi ben enstrüman çalan birisi olarak bu kadar anlıyorum
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
LeVrEkCi yazdı:bugün bilgisayarı aldıgım yere (bimeks)ugrayıp soracagım bakalım ne diyecekler salı günü geldiğimde bilgi veririm mehmet abi.ama anladığım kadarıyla bir kablo var o kabloyu alıp kulaklık çıkışına takmak gerekiyor bir ucu tekli kulaklık çıkışına takılacak diğer ucu 3 lü ses sistemine bağlanacak.ben öyle anladım bakalım gidip ögreneceğim.
Nihat bu doğru.Eğer bilgisayarında özel bir ses çıkışı yoksa(TV'lerdeki gibi,- ki ses konusundaki profesyonel cihazlarda mevcuttur) dediğin gibi kulaklık çıkışından alman gerekecek.Bunun için de elektronikçilerde bulabileceğin adaptör kablo gerekecek.Elektronikçilerden çok ucuza alabileceğin bir kablodur.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Bigiler çok güzel.
Bende 2+1 var hiç sorun yok.

İhtiyar işi.
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
benim eskiden kullandığım sistemi anlatayım abi.bilgisayarın ses çıkış yuvasından direk anfiye bagladım.anfiden de sesi aldım.bilgisayarın tek çıkışı var o da kulaklık sanırım ve dolayısıyla kulaklığın ses çıkışı az olur.o yüzden direk anfi olayına girdim.tam verim aldım.
o da kesmedi

gittim jvc nin ev sinema sistemini aldım.( benim diğer rahatsızlığım da sinema ) şimdi gümbür gümbür.. ses olayını biliyorsun.dipsiz bir kuyu gibi..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche