Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı su için balık bulucu
ahmet bey açıklamalarınız için teşekkürler. sitemizde tüm arkadaşlar bunu okur inşallah ki zaman zaman bu konuda arkadaşlar adeta birbirini suçlar, kullananları küçümser beyanlardan kaçınırlar.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
mudanya yazdı:ahmet bey açıklamalarınız için teşekkürler. sitemizde tüm arkadaşlar bunu okur inşallah ki zaman zaman bu konuda arkadaşlar adeta birbirini suçlar, kullananları küçümser beyanlardan kaçınırlar.

Sayın Faruk Bey...

Üzücü olan insanlarımızın her olaya değişmeyecekmiş gibi görülen bir önyargı ile yaklaşması.Ayrıca konu ile ilgili hiçbir araştırma yapmadan ve hiçbir şey öğrenme ihtiyacı dahi hissetmeden yorum yapmak ta adilane olmuyor kanaatindeyim.

Sevgiler...
Bul
bence yorumlarda kimsenin birbirini suçladığı yok. bende dahil tüm arkadaşlar merak etmedik ve araştırmadık demişiz..burada konuları tartışarak öğreniyoruz tabiiki insanlar hakaret olmadan fikişrlerini uygarca yazacaklar..tartışmadan öğrenme olurmu..tekrar yazıyorum ben kullanmadım merakta etmiyorum meraklı olan arkadaşlar araştırmak için konu açıyor ve bilgilere ulaşıyor..yasal olan bir şeyi isteyen kullanır isteyen kullanmaz insanları yasal olan bir iş yapmaya niyetli ise nasıl suçlarız adilane olmaz...bence suçlama küçükgörme kelimeleri yanlış telaffuz edilmiş lütfen biraz daha dikkatRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aradığım cevabı bulamasam da arkadaşların tepkisini öğrenmiş oldum.herkesin düşüncesine saygı duyarım.
ben yakala bırak uygulamasına sıcak bakıyorum.yakalamanın haricinde balığın göldeki konak noktalarını ve hareket tarzını merak ediyorum.ve zemin yapısını.
bu meraka passione pesca adlı italyan kanalından etkilenerek kapıldım.
dediğim gibi şunu al gibi bir tavsiyeye rastlamadığım gibi herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim.iyisi mi bu konuyu burda kapatmak.
Bul
hüseyin kardeşim bu konudaki yorumumu yapar iken konu içinde ki sizin yorumunuza yönelik yazmadım dikkat ederseniz (zaman zaman bu konu da ki yorumları ) kastettim , eğer geriye dönük bu konudaki çeşitli yorumları okur iseniz neden böyle yazdığımı anlar ve hak verirsiniz. ayrıca şunu da belirteyim ki benim böyle bir cihazım yok vede almayı düşünmüyorum.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
ben bu konuda ve her fırsatta kendi düşüncemi bildirmekten çekinmedim çünkü bizler burada aileyiz ve fikirlerimize saygımız olmalıdır ben bu cihazı kullanana saygı duyarım ama benim kullanmama ve düşünceme saygı duyulsun isterim ben bu cihazın neler yapabilecegini çok iyi bilenlerdenim özellikte denizde kullanan arkadaşlarımla her türlüsünü gördüm ama teknemde kullanmayı hiçbirzaman düşünmedim.
düşünmeme sebebbimide bu forumda en az 20 yerde yazmışımdır tekrarlıyayım:
ben balığa çıktımmı oranın her türlü yapısına engeline veya balıgına alışmalıyım burada kaya varmış ögrenmiş olurum kurşunum takılır çıkartmaya çalışırım balık olmaz gider başka yerde tutmaya çalışırım yani balıgında şansı kalmalı.
mesela bir örnek vereyim 2 gün evvel kuzenlerim ereglide dalmaya gittiler bi kuzen 3 levrek görmüş balıklar yakına gelmemiş balıklar 6-7 kg üzeri balıklarmış bende dün sabah bir arkadaşla gittim elimde tek parça yemim yok kıyılarda midye bulamadım denizin içindeki bir kayaya yanaşıp tekneden kayaya inip midyeyi aldım koskoca ereglide senelerdir balık tuttugum merada saatlerce 1 tek ispari için döndüm dolaştım 5 saat balık aradım 1 ispari tutamadım 1 istavrit tutamadım tutsam gidip levrege deneme yapacagım tutamadım ve boş döndüm.
ya cihazım olsaydı ben istavriti kesin bulacaktım istavrit sürü gezer izmarit sürü gezer bulup 10 tane yem tutup gidip levregi deneyecektim.
ne oldu levreğe yaşama çogalma şansı oldu istavrite şans oldu cihaz olsaydı olmayabilirdi.
sadece balıgı bulmak değil mera için bile ben çocuklugumdan beri ereglide dalmadıgım yer kalmadı her yerii bilirim cihaza hiç gerek yok ama yabancı bir meraya gitttiysemde bilgi alırım kumlukmu taşlıkmı diye ona göre olta atarım.
tabiiki cihaz kullanana saygım var ama kendi doğama ters ben dogada balık avlayacaksam dogal olarak avlanmak isterim eger tutamasamda o mis gibi havayı alır gelirim birdahakine rastgele derim.
lütfen dogada dogal olarak avlanan ile teknolojiyi kullanarak avlanan birbirine saygı duysun.
sevgiler saygılar herkese rastgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sazan Avı için yemleme tekniği tatar1301 5 707 26-10-2016, 08:02
Son Yorum: rusan
  Akyaka- Azmak tekne gezisi ve Tatlı suyun deniz ile buluşması teknelerin kalkış yeri tugayerdogan 12 1,045 26-09-2016, 19:52
Son Yorum: haseremarket
  Balik avciliğina yeni başladim yeni türler öğrenmek istiyorum. akarstk 4 772 29-06-2016, 09:30
Son Yorum: yaser2sultan
  HOPA'da şu an balık durumu nedir ? expert0540 2 623 02-05-2016, 22:11
Son Yorum: expert0540
  Jig avı için görüşleriniz?? çömez 3 818 01-02-2016, 00:58
Son Yorum: LeVrEkCi
  Avcilar balik turu Poynaz 9 1,449 22-04-2015, 22:33
Son Yorum: YaKaMoZ
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,541 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  Bu Balık Nedir gbalaban 12 2,349 04-05-2014, 20:12
Son Yorum: Albatros-gr
  Büyükçekmece Gürpinar balık avı sefer 9 2,706 18-04-2014, 10:37