Yorumları: 2
Konuları: 1
Herkese iyi günler. Yaklaşık 3 ay önce Antalya'ya yerleştik. Balık avına da merakım var. İnternetten bir olta sipariş ettim ancak balık avı hakkında hiçbir bilgim yok forumu biraz inceledim. Liman civarında birşeyler deneyeceğim yem ve olta tekniği hakkında yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
KaanGultek yazdı:Herkese iyi günler. Yaklaşık 3 ay önce Antalya'ya yerleştik. Balık avına da merakım var. İnternetten bir olta sipariş ettim ancak balık avı hakkında hiçbir bilgim yok forumu biraz inceledim. Liman civarında birşeyler deneyeceğim yem ve olta tekniği hakkında yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.
kaan aramıza hoşgeldin,yeni şehir hayırlı olsun.antalyada yakamoz ve antalyalı nikli üyelerimiz bu konuda sana daha verimli bilgiler vereceklerdir.rastgele.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
kaan antalyaya ve sitemize hoşgeldin.
antalyada yazın kıyı avları pek verimli olmaz,kıyı boyu genelde yavru mırmır,sargoz,karagöz olur.gece avlanmanı tavsiye ederim.hem sıcaktanda korunmuş olursun.kullanacağın takım 3 yada 4 iğneli klasik dip takımı kendin yapamasanda hazır halde oltacılarda mevcut yem ihtiyacını karşılamak için uğrarsan yedek takımlarını alabilirsin 7 numara iğneli takımlar ideal olur kıyı avlarında.gece konyaaltı boğaçay,sarı su önü ve yeni yapılan limanın mendireklerinden iyi balık alınıyor.yem olarakta istersen tuzlanmış tavuk göğsü(kendin evde yapabilirsin),yanıç, karides, borukurdu,sülünes bu yemlerin hepsini kullanabilirsin.sana şimdiden rastgele.bol şanslar.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 560
Konuları: 19
Kaan aramıza hoş geldin.
Antalya da ikamet eden dostlardan yardım gelecektir.yeterki sen takip et
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
KAAN Antalyalı mıza ve ailemize hoşgeldin AYTEKİN kardeşim gerekli açıklamaları yapmış her amatör balıkçı nın acemiliği zamanları olmuştur bu zamanla tecrübe ve bilgiyle anlatırsın inşallah ilerleyen zamanlarda sanalı realede taşıma fırsatımız olur
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
kaancım hoş geldin.antalya ve antalyalılar seni bağrına basacaklardır.rasgele...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hoşgeldin kaan yardım gelmiş
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 2
Konuları: 1
Tavsiye ve iyi dilekleriniz için teşekkürler
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoş geldin Kaan,rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 249
Konuları: 12
aramıza hoş geldin kaan alptekin abi güzelce anlatmış olayı antalya ve cevresi kıyı avcılıgı için biraz sancılı bu bölgede ama,
yakamoz, iyi bir üsdat onun raporlarını biraz incele
inşalllah faydası olur sana şimdiden rast gele
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)