Yorumları: 44
Konuları: 3
ben foruma yeni katıldığım için sahte karidesi de yeni gördüm ümit sni gerçekten yürekten tebrik ediyorum bu nasıl bi azim nasıl beceri bundan daha iyisi olamaz bence bunu yemeyen levreğin yunus akıllı olması lazım bence bravo ellerinize sağlık

OZAN ELGİN BUCA/İZMİR
USTA BALIKÇI OLMAK İÇİN ÖNCE DENİZE VE YAVRU BALIĞA SAYGIYI ÖĞRENMEK GEREKİR
Yorumları: 54
Konuları: 2
Merhaba Ozan youtube kanalinda gordugum bir videodan elin oglu yaparda ben yapamazmiyim diyerekten yola ciktim cok zahmetli bir o kadarda zevkli oldu su anda bitim asamasinda sadece antenleri, bacaklari ve kancasina kursun eklemek kaldi simdilik uzerinde calisiyorum bir ay icerisinde biter tabi hersey yolunda giderse. Begendigine sevindim.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Umit KsK yazdı:Merhaba Ozan youtube kanalinda gordugum bir videodan elin oglu yaparda ben yapamazmiyim diyerekten yola ciktim cok zahmetli bir o kadarda zevkli oldu su anda bitim asamasinda sadece antenleri, bacaklari ve kancasina kursun eklemek kaldi simdilik uzerinde calisiyorum bir ay icerisinde biter tabi hersey yolunda giderse. Begendigine sevindim.
Ümitcim sahteler süper de, gerçek balıkları da görelim insallah.
İzmir den sevgiler
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Salih abi sezona bomba gibi hazirim levrekler halen daha kiyilara yanasmadilar bekliyoruz
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Off of of...
Süpersin sevgili Ümit. Başarmışsın.

Bunlar çok can yakar...İnşallah avlarını da göreceğiz. Buna eminim.
Herdaim keyifli avların olsun.
Sevgi ve selamlarımla...

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Begendigine sevindim Bahadir abi, levrekte yakalayabilirsem bunlarla o zaman benden mutlusu olmaz