arkadaşlar kesinlikle gelmeniz lazım bir gün
bugün tam 1,5 yoğurt kovası balık tuttuk dayımla
az sonrada 13 kişi oturup icabına bakıcaz balıkların
bir parti ızgara oluyor diğerini ise fırına atıcam.
surf kamışı olup da ileri atabilen (örneğin ben) 5-10 topluyor balıkları
dayım inanılmaz bir performans sergiledi bugün.nerdeyse yarısını o tuttu balıkların.
15 li takımın her rengini denedim nerdeyse bugün herside aynı güzellikde iş yaptı.
şimdide resimlere geçelim
(dayım 6-7 tane kırlangıç tuttu ama çok küçüklerdi.haliyel geri saldık.ama şaştım kaldım doğrusu)
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy
Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.
Way bee Muhteşem kadro iş başında açılış börekle kapanış istavrit ziyafeti böyle ekibi görünce gelmemek kayıp geliyor bana yakın olsam balık avı olmasada iskemlemi koyup sizi seyretmek bile zevk verirdi en fazla 15 dkk sonra açardım oltamı tabii
bu ne güzellik arkadaşlar..çok güzel olmuş..balık baya iyi durum da gözüküyor...hepiniz süpersiniz..tanercim ellerine sağlık..afiyet olsun yarasın..saygılar..rastgele..
güzel balıkçılık yapmışsınız helal olsun kadro süper haliyle balıkçılıkta süper olmuş güzel havayı kaçırmamışsınız bayada balıkçı varmış balıklarda tesbih gibi maşallah tebrik ederim afiyet olsun.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Güzel balıkçılık olmuş.Meranın ne kadar verimli olduğu kalabalıktan belli.Millet neredeyse dirsek temasında. Takımları birbirine karıştırmadan atmakta ayrı bir hüner istiyor herhalde..