Yorumları: 913
Konuları: 30
dün gelen çinekop haberlerinden sonra hasta olmama rağmen sabah 6 da kalkıp balığa çıktım çinekop çaparisi açıp ava başladım yarım saat falan istavrit aldım çinekoptan eser yoktu sonra mide bulantısı ve bilimum ağrı ile uyku moduna geçtim teknede . hava güzel rüzgar yok güneşte iyi ısıttı iyice mayıştım yani sonra 12 gibi limanda uyandım. eve gelip tekrar uyudum. siz mesajı aldınız , hasta olarak denize açılmayın benim gibide yamulmayın
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
iyi geceler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
geçmiş olsun orhan balık bu ne hastalık dinliyor ne başka bişey ama yinede dogru diyorsun hastayken çıkmamak lazım.nane limon+ıhlamur+buruna her akşam yatarken tuz limon karışımı
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
) geçmiş olsun
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
senin esas hastalığın balık hastalığı aynı bizde olduğu gibi balık adını duyunca kendi iç hastalığımızı unutuyoruz geçmiş olsun rastgele
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
İlk önce geçmiş olsun diyelim arkadaşım.
bol iyot sana iyi gelmiştır arkadaşım bende hasta hasta devamlı denize cıkıyorum hastalık falan kalmıyor ne zaman karaya gelsem hemen hastalanıyorum.
bugun cınekopta lüferde anadolu aktı caparılere ve uzun olta ile yakaladılar arkadaşlar kınalı ada tarafında cınekop buyuk ada tarafında lüfer alınmıştır....
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Orhan geçmiş olsun yinede balığa çıkmak için sağlam beden lazım o yüzden üstüne gitme iyileş sonra devam
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
eşref abim çok güzel anlatmış hastalığı önemli olan o ne işlerimizi ne hastalıklarımızı aksatarak balığa gidiyoruz balıçılık böyledir işte beden hastalığını bile bazen hissettirmez adama geçmiş olsun saygılar.
Yorumları: 490
Konuları: 26
Orhan abi tekrar geçmiş olsun.ben gelemedim sabahleyin, işim vardı azıcık.dünde arkadaşlar çıkmış yokmuş hiç.akşam üstü yeşilköye polat otelin oraya gittik saat 19:30 a kadar lüfere attık ama bi tane sarıkanat alabildik.
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 166
Konuları: 8
bizim çaresiz hastalığımız balık.diğer hastalıklar onun yanında biraz hafif kalıyor.geçmiş olsun Orhan
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Geçmiş olsun Orhan abi.İnşallah en kısa zamanda saglıgına kavusursun.
Yorumları: 935
Konuları: 55
geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.