Yorumları: 30
Konuları: 7
Ali ( alien13 ) ile Cumartesi Narlı yoluna koyulduk. Önce boru kurtları canımızı sıktı. Maalesef kötüydü. Ondan sonra da Gemlik' te maddi hasarlı trafik kazası geçirdik. Teklif etmeme rağmen ali geri dönmedi, kafamızı dağıtırız dedi; devam ettik.
Ali herzamanki gibi 1 tane mırmırını çekti. 1 tane olsun mutlaka alıyo.

) ben daha hiç yakalayamadım ama azimliyim.. Ali 2-3 adet iskorpit ile devam etti ki onlar aynen iade..
Bana gelince, 1 tane ufacık eşkina, ki aynen o da iade, 1 tane normal ebatlarda eşkina ve resimde gördüğünüz ufak eşantiyonunu alarak o günkü kısmetimizi tamamladık.

) Av resimleri aşağıdadır. Ayrıca aşağıda sahil resimleri göreceksiniz. ( Mudanya - Altıntaş arası ) Fotoğraftan mümkün mü bilmiyorum ama bu sahil ile ilgili analizinizi paylaşırsanız sevinirim. Çıkması muhtemel balık türleri nelerdir?, avlanmak için uygun mudur? vb gibi..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
serkan geçmiş olsun gelen mala gelsin sizlere bişey olmaması sevindirici.
balıklar güzel olmuş tebrikler afiyet olsun sizden daha verimli avlarıda heran bekliyorum açıkçası.
resimdeki yer kayalık ortası gibi görünüyor kayalara dogru levrek eşkina alabilirsiniz kumluga mırmır alırsınız lodos havalarda gece kayalara gelir balık denemekte fayda var rastgele kolay gelsin
Yorumları: 30
Konuları: 7
LeVReKCi yazdı:serkan geçmiş olsun gelen mala gelsin sizlere bişey olmaması sevindirici.
balıklar güzel olmuş tebrikler afiyet olsun sizden daha verimli avlarıda heran bekliyorum açıkçası.
resimdeki yer kayalık ortası gibi görünüyor kayalara dogru levrek eşkina alabilirsiniz kumluga mırmır alırsınız lodos havalarda gece kayalara gelir balık denemekte fayda var rastgele kolay gelsin
Eh adı üstünde kaza.. Tabiki cana zarar gelmemesi en hayırlı tarafı. Bilgi için teşekkürler. Ayrıca bizden, daha varimli avlar konusunda umutlu olman da bizim için çok sevindirici

)
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Geçmiş olsun. Balıklar güzel. Fotoğraf makinasıda güzel.

) Balıklar canlı gibi çıkmış fotoda.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
öncelikle geçmiş olsun hava sakin olsaydı daha fazla av yapardınız ama kısmetiniz bukadarmış afiyet olsun rastgele
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Serkan sana Ali ye geçmiş olsun.Enazından kafayı dağıtmışsınız,daha irilerine rasgele.
Yorumları: 879
Konuları: 28
geçmiş olsun arkadaşlar. balık yolunda kaza yapmak hiç iyi olmuyor (tecrübeyle sabit). neyseki sizlere bir şey olmamış. umarım birazda olsa balıklar avutmuştur, bereketli ve afiyet olsun.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Serkan ve Ali öncelikle geçmiş olsun. Aman diyeyim yollarda dikkat edelim bazı avlardan gec vakitlerde uykusuz olarak dönüyoruz. Dikkat etmemiz lazım. Bereketli olsun sen herzamanki eşkinanı almışsın Ali de mırmırını. bir av programı yapamadık lüfer için. En kısa zamanda gerçekleştirelim inşallah.
Yorumları: 150
Konuları: 4
Geçmiş olsun Allah büyük kazalardan esirgesin afiyet olsun.....
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
geçmiş olsun arkadaşlar .aman dikkat .avda yeterli olmuş iadeler içinde eyvallah