Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9/6 ve 10/6 raporu ve güzel bir hafta sonu hatırası
bu hafta suudi arabistana geri dönecek olan dayıma ayırdım.
sitedeki arkadaşlarımda sağolsunlar bana çok yardımcı oldular.
önce cuma günü yücel ile kadıköy balonun oralarda istarvit tutmaya gittik.
bu kadar sevecen ve güleç bir insan olamaz.
çok olmasa da yemlik birşeyler tutabildik.
zaten erkende ayrılmak zorunda kaldık Sad
cumartesi sabahı saat 5 de kaya nın yanında aldık soluğu.
kayanın teknekle kaşık denedik ama malesef bir sonuç alamadık.gerçi bende dayımda ilk kez tekneden kaşık ile balık tutucaktık.
kayanın bu konu ile ilgili bayağı bir pratik çözümleri var mutlaka bir gün dinleyin derim Smile
sonrada istarvite döndük.ne kaya ne de dayım balık tutamadı ama allahdan teknede bu işlerden anlıyan birisi varda (ben Smile ) elimiz boş dönmedik.
sonra osman abinin yanına geçtik kaya ile birlikte.(zaten dükkanları yan yana)
osman abinin balık malzameleri sattığı bir dükkanı var.
3-5 eksiğim ve tamiratım vardı.kendisi sağolsun çok ilgilendi benimle ve dayımla.
hem bayağıda bir bilgi verdi(açıkcası çok da işime yaradı verdiği bilgiler) hemde eksiklerimizi gayet makul bir fiyata temin etmemizede yardımcı oldu.
kayanın da osmanın da çeneleri bir laf yapıyorki varya sormayın gitsin.
günlerce dinliyebilirsiniz valla.
çaylar , kahkaha muhabbet o biçim anlatamam.(ama bir yemek bile ısmarlamadılar)
en son olarak da tuzladan ayrıldık ve caddebostana geldik dayımla.
burada ozan,ibrahim abi,harun,istavritçi ve fotokopiciyle buluştuk (isimlerini bilerek yazmıyorum karıştırdım sansınlar gene.)
az biraz istavrit yakalıyabildik.
sonra yemek faslı felan derken en son eşkina ve çinekop denemeleri yapıyorduk.
dayımın artık ayakta duracak hali kalmadığı için akşam 11,30 da ayrılmak zorunda kaldık yanlarından.
allah bu siteyi kurandan razı olsun bu kadar güzel ve samimi insanlarla tanışmama vesile oldu.
allah ağzımızın tadını ve muhabbetimizi hiç bir zaman bozmasın inşallah
dün ve bugün cep telefonumla çektiğim bazı resimleri ekliyecem.
saygılar iyi geceler.

bundan sonra daha çok görüşebilmek dileğiyle.

not:aslında daha yazmak istediğim o kadar çok şey varki ama benimde gözlerim kapanmak üzere o yüzden kısa kesiyorum.ama devamı gelecektir Smile
Bul
Bereketli olsun Taner . Bizim gibi bos donmekten ıyıdır Smile
Bul
cuma akşam saat 5 de başlayıp cumartesi saat 11.30 da biten bir av öylüsüdür.
Bul
taner oraya gelmeden bendeydiler baya oturduk sohbet ettik süperler valla güzel geçti gün sabaha devam eder onlar Smile
Bul
güzel zaman katili olmuşsun taner ilk resiler galiba yeşilköy sonrakiler kaya ve osman şahsen sevindim bu tür arkadaşlıklar her daim lazımdır insana hayatı boyunca
Bul
taner cok güzel resimler arkadaşım bütün tayfayı toplamışınız gene
bereketli olsun balıklarda güzel hani BoboBobo
Bul
rapalacı tayfasıda çıktı şimdi he he he sevindim
Bul
tanercim ben anca pazartesiden önce resimleri yükletemicem ama sen ve dayın muhteşem arkadaşlarsıız dediğin gibi allah razı olsun siteyi kuran ve yöneten arkadaşlardan eskiden bir iki arkadaşla balığa çıkmaya çalışıyorduk kiminin işi çıkardı gene tek giderdik ama şimdi ise arkadaşlarım en uzağı bir telefon kadar yakın tanercim dayına iyi yolculuklar geldin gördün bizim tayfanın çok selamı var kendine iyi bak pazertesiden itibaren bu ayın sonuna kadar yoğunum ondan sonra rahatlıyorum senin oralarda oltalıyalım okey
Tanercim bende seni ve diger arkadaşları tanıdığıma mutluyum  valla işim zor sizlerle beraber olmak adına  istanbulun dört bir yakasını dolaşıyorum
Zaten benim tecrübelerime dayandığım bir görüşüm var balkavı meraklısı insanlardan genelde yanlış insan çıkmıyor
Bul
bu forum sayesinde gerçekten hayatım önemli ölçüde değişti,arkadaş çevrem genişledi...balık zaten hep tutardık ya tek başımıza yada bir kaç arkadaş...ama burada bir çok balık sevdalısı arkadaşımla beraber balık tutup muhabbet etme imkanı buldum..bu benim hayatımdaki ilklerden...ve bundan çok memnunum..taner kardeşim bundan sonra beraberiz,allah kısmet ederse çok balıklar tutucaz...dayında dün çok yorulmuştu gerçekten...ona balık tuturamadık,inşalah bir dahaki gelişnde daha güzel balıklar tutturucaz...ben konuştum onunla sağlam balıkçı...bizde senden sonra saat 12:00' gibi ayrıldık...kanka bir balık kaçırdım gerçekten eşkina olduğuna eminim..misina makinadan koptu..isyan ettim..neyse bir dahaki sefere...resimler çok güzell.fakat ben her zanmanki gibi görünmüyorum..gündüz feneri olmak zor bişi...kuvvetli flaş lazım benim için..paylaşım için teşekkürler..saygılar..rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  07/10/2016 Hafta içi akşam lüfer avım. uerol67 22 1,657 17-10-2016, 12:14
Son Yorum: uerol67
  11/10/2016 Hafta içi akşam iri sarıkanat avım uerol67 15 1,217 17-10-2016, 12:11
  03/10/2016 Hafta içi akşam lüfer-sarıkanat avım uerol67 11 973 06-10-2016, 08:59
  Hafta içi kaçamağı... YaKaMoZ 9 1,719 27-10-2013, 21:25
Son Yorum: YaKaMoZ
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,741 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  ani karar güzel sonuç. yycolak 29 3,965 13-09-2012, 14:42
Son Yorum: yycolak
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,771 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 5,875 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 6,791 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  Kasım sonu avı orhanekmekci 40 6,038 04-12-2011, 23:26
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü: