Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ani karar güzel sonuç.
sevgili kardeşim uzun-ahmet bir kaç gündür izmirde.daha önceki gelişlerinde de yapamadığımız balık avımızı şenlendirmek için kafamda bir sürü tilki dolanıyor.dün akşam tavuk eşliğinde balık planları can kurtaranımız bucalı osmanın telefonla aranıp,bu sabah için balığa gidileceği kararıyla mutlu sona ulaşıyor.alel acele hazırlıkları tamamlayıp uyku moduna geçtik.sabah 04.30 kalkıp izmire doğru yola kyulduk.bucalı osmanla 06.00'da buluştuk.çay eşliğinde boyozlarımızı yuttuktan sonra,teknenin yanına gittik.maceralı bir yem arayışından sonra.avlağa varır varmaz 2.0 iğneli lidaki zokalarımızı 0.25 remixton misinalarımıza bağlayıp egenin sularına bıraktık.gayet güzel bir avcılık oldu.lidalar,isparozlar,gopezler.yaklaşık 3-3.5 kg balık aldık.çok mutluyduk.şimdide kardeşimle sofrayı kurduk sevgili eşimin yaptığı güzel mezeler eşliğinde harika balıklarımızı afiyetle Seerfyiyoruz ve hepinizi özlem ve sevgiyle kucaklıyoruz.Sefiom

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bunlarda son hali..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
vay vay vay,,afiyet olsun beylerAlkisSeerfSeerfSeerf
cok guzel olmus..
lidakilerin,oltadaki ve devaminda masadaki goruntuleride superAlkis
sizlere bol muhabbetler..iyi carsambalarSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
İşte budur kardeşim işte budur. Helalleriniz var. Sizler gibi dostların keyifleri bize de mutluluk vermekte. Afiyetle, bereketle ve İnşallah birlikte76
Bul
Berekete bak maşallahAlkisAlkisbalığa çıktığınıza deymişAlkisson fotolar günün yorgunluğuna değmiş,Afiyetle arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
afiyetler olsun aklımın yarısı orada kaldı biliyosunuz.Mahcupsonuç çok güzel.baştan finale kadar fotolar ahhh dedirtiyor. keşke bende orada olsaydım gözüm masada kaldı yarasın afiyetler olsun bahriyeliden selamlar maydonaza76AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
AlkisAlkis
SeerfSeerf
afiyet şekerler olsun.Seerf
ellerinize sağlık,tutanlar kadar o sofraya emeği geçenlerinde ellerine sağlık.
sizleri balıkla buluşturan Osman a da teşekkürler.
her aman her şey gönlünüzce olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
maşallah Smile
Bul
Of of of maşşallah. Vallahi kendim tutmuş kadar sevindim.AlkisAlkis
Afiyet şeker olsun.SeerfSeerf76

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
AlkisYalçın abim bereketiniz daim olsun maşallah güzel av almışsınızAlkisHeleki balıkların hakkını vermiş olmanız takdire şayanSeerfSeerfAfiyet olsun abimSeerfrastgele

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  GÜZEL BİR MODA AKŞAMIYDI istavritci 20 3,371 10-07-2007, 19:49
Son Yorum: ALTAYLI
  9/6 ve 10/6 raporu ve güzel bir hafta sonu hatırası instinct 25 4,268 10-06-2007, 23:05
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi