Saat 8:30 da iskeleden 10 lu yeşil floş çapari ile İstavrit denemesi yaptım. Hava güzeldi ama korkunç bir akıntı vardı. 100 lük kurşun bile akıntıdan sürükleniyordu.
Neyse İstavrit gelmedi gelen kıraçaları saldım. Alt iğnelere mezgit ve trakonya geldi. Sonra yemli mezgite döndüm. 11:00 gibi eve döndüm. Çünkü yeterli yem yoktu.
Bu sene 3 kere balığa gidebildim onlarıda yayınladım. Eskiden günde 3 kere giderdim. Balık tutan da balıkta çoktu. O zaman fotoğraf çekmiyordum. Sıradan birşeydi. Bu sene bakalım ne olacak. Hayırlısı.
RaPaLaCı yazdı:Hüseyin,benim yanıma gel.Yunuslar bi de kanaldan sıkıştırırsa ne istavritler geliyor,uskumru gibi.Nerdeyse kamışı kıracaklar.
Burada da var ama dün acayip bir akıntı vardı. Yinede istavrit mi mezgit mi diye tercih etsem. Mezgit derim. Bizim açıkta iri mezgitler var 25 cm lik falan ama pek tutan yok. Bi kayık olsa açılırdım. Şu an balıkçılar tekir ağı atıyorlar. Rastgele.. Görüşmek üzere
Ama istavrit iri ise tutmaya değer. Yemesi bir başka oluyor. Bir yanda havyarını bir yanda kendini kızartıcan ... süper olur. Bu bizim mezgitlerden de havyar çıkıyor. Kendinden güzel tadı var