19-04-2007, 22:27
Önceden planladığımız doğrultuda Cumadan boru kurtları kontrol edilerek alındı, takımlar hazırlandı, olta bakımları zaten yapılmıştı. Cumartesi saat 06:30 da yola çıkıldı. Saat 08:00 gibi herşey hazır oltalar dibe indirilmiş Karagözlerin gelişi beklenmeye başlandı.
Saat 09.00 gibi ilk Karagözü Merter (Fishman) arkadaşım çekti. Sonrasında Oğuz ve ben derken peşpeşe Karagözleri almaya başladık. Bu arada diğer teknede babam ve BoranMursel izmaritleri boğuyordu. Derken öğlenden sonra balık kesti ve bizde avı sonlandırdık.
Çok keyifli bir gündü.Toplamda 14 Karagöz aldık. Sanıyorum Karagöz avı için kapanışı yaptık. Bundan sonra yeni avlar deneyecez Karagözü yoklamayı ihmal etmeden tabi...
(Tekrar için kusuruma bakmayın.Bu raporun kaybolmasına gönlüm razı olmadı)
Saat 09.00 gibi ilk Karagözü Merter (Fishman) arkadaşım çekti. Sonrasında Oğuz ve ben derken peşpeşe Karagözleri almaya başladık. Bu arada diğer teknede babam ve BoranMursel izmaritleri boğuyordu. Derken öğlenden sonra balık kesti ve bizde avı sonlandırdık.
Çok keyifli bir gündü.Toplamda 14 Karagöz aldık. Sanıyorum Karagöz avı için kapanışı yaptık. Bundan sonra yeni avlar deneyecez Karagözü yoklamayı ihmal etmeden tabi...
(Tekrar için kusuruma bakmayın.Bu raporun kaybolmasına gönlüm razı olmadı)