Yorumları: 1,080
Konuları: 68
kaldigim yerin yaklasik yuz km asagisinda gecen gun olan olay cape dedigimiz bolgede yuzerken great white dedikleri kopekbaliginin saldirisina ugramis kafasini agzina alarak surukleyen kopekbaligi saldiriya ugrayan kisi gozlerini elleri ile bastirarak kurtulmus su an kaldigim yerin hastanesinde ciddi selkilde yarali kaliyor dunyada en cok kopekbaligi saldirilarina ulkelerin icinde bulunuyoruz okurken ben bile urperdim butun dalgic ile ilgili malzemelerimi rafin en ust kismina birdaha kullanmamak sartiyla kaldirdim gecen gun turnuvaya katildigimiz bolgeyle oturdugum yerin arasinda kaliyor bu bolge bu bolgelere hic geldigini duymamistim merak eden arkadaslar yahoo nun ilk sayfasindaki haberlerde gorebilir allah kimseyi suyun icinde burun buruna getirmesin insana en cok saldiran kopekbaligi turudur yaz geldi haberlerini cok duyariz artik buyuklugu 10 ayak buyuklugunde oldugu tahmin ediliyor uc ayak bir metreden hesaplayin artik uc dork metre arasi
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
iyiki türkiyede bu okyanusta olan balıklar yok o zaman balıkçılık,surf yapmak ghatta yüzmek bile zor olurdu size allah kolaylık versin
aksam hako abimle ozelden muhabbetini yapiyorduk onlarin ordada bir olay olmus bugunde yahoo da gordum wollongong hastanesi yazinca inanamadim benim kaldigim yer gidip gazete aldim 3 sayfa yaziyor adam 10 km ileride daliyormus karakusak kareteciymis balik kafasini agzina almis gozlukleri bide dalgic elbisesi olmasa kafasini cok rahat koparirmis cok buyuk kan kaybi bide burnu kirilmis iknciye geldiginde cocugu erken davranmis babasini tekneye cekmis okuyunca tuylerim urperdi baligin oglen yemegi olacakmis neredyse hastanede durumu kiritikmis yarin yine gazetede yazar nasil durumu diye ben valla yeminimden donmem ne yuzerim ne dalmaya giderim yuzme havuzlari yeter bana selamlar
Yorumları: 443
Konuları: 61
dogrudur,bahricigim,bizler okyanuslarda yasamak gibi bir sansa saibiz,cunki adrenalin dolu bir yasam,balikcilik,tehlikeyi getirdigi gibi heyecanida doguruyor.sadece deniz hayvanlari yeterli degil.sende bilirsin burada cok zehirli orumcekler,arka bahcede,yaz sicaginda brawn yilanlar,daha neler.ondan dolayi bizim buradan cekim yapip gonderdigimiz,tekne,yada kiyidan ,kayalardan cekilen balik ,fotolar,benim imzam olan AHA<DA diye baslayan,cumlelerimde emege saygi,kelimesi az gelir.......balik,denizden ciksada,tavada,bir baska guzeldir.......
dedigin gibi hako abim turkiye de iken tuvaletlerde kucucuk orumcekleri gorurduk burda pencere kenarinda gordugum orumceklerin isirdigida derini asit dokulmus gibi yaptigini oteki red back dedikleri kucucuk orumcegin nelere mal oldugunu ogrenmek kopekbaligi vb amazon da yasiyoz galba yamyamlarimizda var ne diyon
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
HakoAVUSTURALYA yazdı:dogrudur,bahricigim,bizler okyanuslarda yasamak gibi bir sansa saibiz,cunki adrenalin dolu bir yasam,balikcilik,tehlikeyi getirdigi gibi heyecanida doguruyor.sadece deniz hayvanlari yeterli degil.sende bilirsin burada cok zehirli orumcekler,arka bahcede,yaz sicaginda brawn yilanlar,daha neler.ondan dolayi bizim buradan cekim yapip gonderdigimiz,tekne,yada kiyidan ,kayalardan cekilen balik ,fotolar,benim imzam olan AHA<DA diye baslayan,cumlelerimde emege saygi,kelimesi az gelir.......balik,denizden ciksada,tavada,bir baska guzeldir.......
abim adrenelin herşey güzelde zehirli örümcekler bana uzak olsun allahtan bursada yok yoksa kafayı yerdim
Yorumları: 443
Konuları: 61
ya orumcek isirdigi zaman,gume gitme ihtimalin var,hani,spider man olacagini bilsem ok.ama melet isirdimi cektiriyo.sen birde suna bak.gecen yil baliga gittik 7 saat araba surduk.kerten kelegin cinsinden.buyukleri var agizlarinda salya zehit akiiyo.insan eline,vucuduna temas ettiklerinde zehir salgilari var ,vucuda bakteri salgiliyo ,oda oldurucu.kurbagalar var 2 kilo agirliginda.70 sene once.miami,den getittirildi avusturalyaya.simdi ordudan yardim istenildi.imhalar icin.cunki zehirli kurbagalar.yilan yemeye kalkiyor vucuttan,bakteri atiyor,yilan oluyor.timsah, yemeye kalkiyor yiyorda.ama mideden 4 saat sonra.dev timsahlar oluyor.kurbaga bunlar.vurak,vurak,sonra guluk guluk.gum....
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Hako sen bir tanesin ya kardeşim.Bu olay ancak bu kadar güzel anlatılır.Sende Bahri'de aman dikkatli olun hele çocukları gözünüzün önünden kaçırmayın.Tekneyle götürdüğünüzde fazla açılmadan mutlaka can yeleklerini giydirin.Bu arada sizlerden resim beklediğimizi unutmayın.Selamlar
harslan1978 yazdı:HakoAVUSTURALYA yazdı:dogrudur,bahricigim,bizler okyanuslarda yasamak gibi bir sansa saibiz,cunki adrenalin dolu bir yasam,balikcilik,tehlikeyi getirdigi gibi heyecanida doguruyor.sadece deniz hayvanlari yeterli degil.sende bilirsin burada cok zehirli orumcekler,arka bahcede,yaz sicaginda brawn yilanlar,daha neler.ondan dolayi bizim buradan cekim yapip gonderdigimiz,tekne,yada kiyidan ,kayalardan cekilen balik ,fotolar,benim imzam olan AHA<DA diye baslayan,cumlelerimde emege saygi,kelimesi az gelir.......balik,denizden ciksada,tavada,bir baska guzeldir.......
abim adrenelin herşey güzelde zehirli örümcekler bana uzak olsun allahtan bursada yok yoksa kafayı yerdim aman harslan arkadasim bursa dan sakin ayrilmayin bakin bugun oltayi elime alirken neyle karsilastim
xxl üstad yazdı:Hako sen bir tanesin ya kardeşim.Bu olay ancak bu kadar güzel anlatılır.Sende Bahri'de aman dikkatli olun hele çocukları gözünüzün önünden kaçırmayın.Tekneyle götürdüğünüzde fazla açılmadan mutlaka can yeleklerini giydirin.Bu arada sizlerden resim beklediğimizi unutmayın.Selamlar sayin abim kucuk cocuklarin zaten can yeleksiz binmeleri yasak teknenin disari cikmasi icin birakin golde dail butun can guvenlik malzemelerin olmasi gerekir kova, v parcasi dedikleri bez parcasi ,kisi basina iki litre su,can yelegi ,kurek,harita,demir atmaya yarayan cengel gercek ismini beceremedim ,yangin sondurucu ,radyo,gps kutusu antenli tehlike aninda dugmesine bastiginizda yerinizi tespit ederler ,havaya atilan renkli dumancikaran dava,tekne ehliyeti aklima gelen bu kadar bunlarin disinda cikamayiz cezasida vardir disari cikarken de radyo araciligi ile yetkililere bildiririz dusunceniz icin de cok tesekkur ederim
|