Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Timsahın Köpekbalığı Ziyafeti
Avustralya’da amatör bir balıkçı doğadaki en vahşi iki avcı olan boğa köpekbalığının bir tuzlu su timsahı tarafından saldırıya uğrayıp yenilişini görüntüledi.

Indrek Urvet adlı amatör balıkçı, "Ben sadece büyük bir timsahın ağzında kocaman bir kopekbalığı ile suyun yüzeyine doğru fırladığını gördüm. Bulunduğum yerden daha güvenli bir yere sığınıp oradan dört metre boyundaki timsahın 3.5 metre boyundaki boğa köpek balığını yemesini izledim" dedi.

Boğa köpekbalıkları, dünya üzerinde büyük beyazdan (Jaws) sonra insanlar için en tehlikeli deniz canlısı olarak tanınırlar
[attachment=8574]
alıntı:haberler
Bul
valla görmek lazımdı bunların kapışmasını iki canavar baya mücadele etmişlerdir
Bul
yesin yesin yakisir.videosu olsaydi bakardik,
Bul
hep ilgimi çekmiştir bunlar gizemleri tam çözülememiş iki deniz etçili.timsak açlığın son demlerine gelmiş olmalı...
Bul
timsah sanırım daha hareket kabiliyeti olan bi hayvandır daha avantajlı demekki gerçekten fena olmuştur kapışmaları
Bul
Timsah açlıktan gözleri karardığı için ne yediğinini farkında değildir bence.Paylaşım için teşekkürler.Saygılar.
Bul
Gerçekten izlemek isterdim nasıl olmuş acaba.
Aslında bir çoğumuzun başına çok ilğinç şeyler geliyor ama kameramız olmuyor fotoğraf makinasının pilleri bitik oluyor derken hayatta yaşanan ilğinçlikleri bir türlü kayıt altına alamıyoruz.
Birde şu var Timsah alışmış demekki 3,5 mt. büyüklügünde bir balıga saldırmaya,yoksa bir anda ona saldırmayı nasıl göze alsın demekki öncedende yaşanıyormu bu tarz olaylar ama biz fark edemiyormuşuz.
Bul
ALLAH hiç bi canlıyı açlıkla ıslah etmesin işallah
Bul
Bu olayın doğanın dengesi ile pek bir alakası yok ama geçenlerde National Geographic Wild 'da izledim.
Amerika'ya evcil hayvan olarak götürülen pitonları, büyüdükten sonra bakamayan evcil hayvan sahipleri hayvanları doğaya bırakması ile şu anda ismini hatırlamadığım Amerika'nın bir bölgesinde piton popilasyonu başlamış. Konu ise ölü bir pitonun içindeki ölü timsah. Pitonun gövdesi yırtılmış ve timsahın ayakları dışarı çıkmış, aynı zamanda pitonun kafası yok.
Programın sonuna doğru herşey netlik kazandı tabi. Yaralı bir timsaha piton saldırmış ve yemeye başlamış. Yemeğini yerken savunmasız olan pitona da başka bir timsah saldırınca piton mefta olmuş.
Benim çok ilgimi çekmişti. Konuyla ilgili olunca anlatayım istedim.
Bul
timsah çenesi demekki daha küvvetli .resim olarak güzel allah düşürmesin o ikilinin arasına.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmara denizinde köpekbalığı Cihan Deniz 13 2,034 12-01-2012, 18:33
Son Yorum: Cihan Deniz
  Köpekbalığı 30 metre ötesini göremez! LeVrEkCi 7 1,710 10-06-2010, 01:11
Son Yorum: orhanekmekci
  Boğa köpekbalığı tekneye atladı LeVrEkCi 32 4,131 17-08-2009, 13:51
Son Yorum: bahriyeli
  ağlara köpekbalığı sürüsü takıldı LeVrEkCi 30 4,923 06-02-2009, 03:50
Son Yorum: Can ARSLAN
  Marmara'da İnsana Benzeyen Köpekbalığı çatalca 84 2 1,326 28-02-2008, 22:05