Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ağlara köpekbalığı sürüsü takıldı
AĞLARA KÖPEK BALIĞI SÜRÜSÜ TAKILDI

[Resim: aglara-kopek-baligi-surusu-takildi_o.jpg]

Antalya'nın Alanya İlçesi Açıklarında Avlanan Balıkçı Teknesinin Ağlarına İrili Ufaklı 5 Köpek Balığı Takıldı. Balıkçı 29 Yaşındaki Bayram Kılılı, Uzunluğu 1 ile 2 Metre Arasında Değişen Köpek Balıklarının Ağırlığının 15 ile 70 Kilogram Arasında Olduğunu Söyledi.Demirtaş Beldesi'nde, balıkçı arkadaşı İbrahim Yılmaz ile birlikte sabah saatlerinde teknesiyle avlanmaya çıkan Bayram Kılılı'nın ağına köpek balıkları takıldı. Kılılı, “Arkadaşımla birlikte ağı denize attık. Bir süre sonra ağa balık sürüsü takıldığını düşünerek çekmek istedik. Ağı zor da olsa tekneye çektik. Ağa takılan 5 köpek balığını görünce şaşkına döndük. Ağırlığı 15 ile 70 kilogram arasında olan köpek balıklarını çekmekte zorlandık” dedi.

Hayatında ilk kez köpek balığı avladığını belirten Kılılı şunları söyledi: “10 yıldır balık avlıyorum, ancak ilk kez ağıma köpek balığı takıldı. Bu bölgede hiç böyle bir balığa rastlamadım. Daha önce birkaç balıkçı bu tür balıklara rastlamıştı, ancak çekindikleri için tutamamışlardı. Ben tuttuğum için mutluyum.” Kılılı, ‘Kaneme' cinsi olduğu belirtilen köpek balıklarını balıkçılara satacağını söyledi. Balıkçı Mehmet Yıldırım ise ilk defa böyle büyük bir balık gördüğünü söyledi. Yaklaşık 1 metrelik köpek balıklarına Anamur’da çok rastladığını belirten Yıldırım, “Köpek balıklarının kıyıya bu kadar yaklaşmasına çok şaşırdım. Bu bölgede ilk kez bu büyüklükte köpek balıklarına rastlıyorum” dedi.
1 saat önce..29/01/2009
alıntı :haberler
Bul
Kıyıya ne kadar yakında yakaladıklarını bilemem ama günü karlı kapatmışlarAlkis
Bornova - izmir
Bul
demekki sağlam bir sürü girmiş kıyıya doğru muhtemelen balık kovalarken yaklaştılar o kadar. Balıkçı içinde bereketli olmuş. paylaşıma teşekkürler nihat abi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bereketli olsun diyeceğim ama kıyıya yaklaşmalarıda bir bakıma iyi deil diye düşünüyorum..Hi
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:Kıyıya ne kadar yakında yakaladıklarını bilemem ama günü karlı kapatmışlarAlkis
abi nasıl yani budamı yeniyor.Hi
Bul
ahmet abi senin foto bende var.eksik olan elbette çok.üye arkadaşlarımız burdan bakıpta eksik olan varsa göndersin diyerek güncelledim konuyu.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Paylaşım için teşekkürler. Bu durum umarımki bir tesadüftür çünki sularımızda bu arkadaşların artması hayra alamet olmaz.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
tatar35 yazdı:abi nasıl yani budamı yeniyor.Hi
Erol(fotokopici)abinin köpek balığı nasıl mangal yapılırı okuAlkis dikkat et canın çekmesin haBobo
Bornova - izmir
Bul
Evvela balon baligi,simdi bunlar yeni misafirlerimiz mi acaba?
Bakalim daha neler gelecek.....Nayirolamaz
Bul
köpekbalığı herzaman denizlerimizde vardır hemde sürüler halinde dolaşırlar bana birgün denk gelmişti suyun üstünde yavru köpekbalıkları tekneye dogru yüzmüşlerdi çok şaşırmıştım hemde 30-40 lı bir sürüydü.
bazende bir düşeriz yemli avda denk gelir at çek köpek balıgı.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmara denizinde köpekbalığı Cihan Deniz 13 2,129 12-01-2012, 18:33
Son Yorum: Cihan Deniz
  Köpekbalığı 30 metre ötesini göremez! LeVrEkCi 7 1,762 10-06-2010, 01:11
Son Yorum: orhanekmekci
  Boğa köpekbalığı tekneye atladı LeVrEkCi 32 4,366 17-08-2009, 13:51
Son Yorum: bahriyeli
  Ağlara levrek bereketi tatar35 18 3,573 22-04-2009, 18:53
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara'da İnsana Benzeyen Köpekbalığı çatalca 84 2 1,359 28-02-2008, 22:05
Son Yorum: tomy77
  Marmara'da köpekbalığı! LeVrEkCi 5 1,597 13-12-2007, 15:44
Son Yorum: istavritci
  Ağlara köpek balığı sürüsü takıldı LeVrEkCi 11 3,121 11-12-2007, 11:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  dişi köpekbalığı eşsiz üreyebiliyor esrasoydas 3 1,472 18-10-2007, 23:30
Son Yorum: ALİCO
  Ağlara ilk takılan İstavritler oldu harslan1978 1 1,180 01-09-2007, 09:38
Son Yorum: dgcn
  Gölcük Sahilinde Oltaya Köpek Balığı Takıldı LeVrEkCi 7 1,878 23-08-2007, 22:19
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi