Yorumları: 2,421
Konuları: 42
Kayıt Tarihi: 24-10-2006
genelde kızartması yapılır ama bu da gerçekten çok güzel oluyor
Malzemeler (4 kişilik):
2-3 kiloluk sazan
yarım kilo domates
3-4 tane orta boy soğan
su
tuz
sıvı yağ
Yapılışı:
sazanı halkalar halinde dilimleyip fırına dizin
domatesi ve soğanları halkalar halinde dilimleyip üstüne ilave edin
bir bardak suyu, biraz yağı ve tuzu ilave edin
fırına göre 1 saat kadar pişirin
afiyet olsun
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Kayıt Tarihi: 29-09-2006
Tarif için teşekkürler Egemen.Bu bahar Çatalca'ya tatlı su avına gideceğiz inşallah.O zaman deneyeceğim bu tarifini...
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Kayıt Tarihi: 21-09-2006
Eline saglık eğemen.Sanki su an bu tarifi yiyor gibi oldum.Sazan dedinmi akar sular durur bende.
Yorumları: 675
Konuları: 91
Kayıt Tarihi: 23-10-2006
Yorumları: 719
Konuları: 31
Kayıt Tarihi: 16-10-2006
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
Kayıt Tarihi: 24-10-2006
yalnız hatırlatma yapayım sazan mümkünse tek olsun (2-3 kiloluk) kılçığı daha az oluyor ama fırında olduğu için kılçıkları erimiyor pek
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
tarif için teşekkürler bigün deneriz inşallah
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Kayıt Tarihi: 21-09-2006
Ege yazdı:yalnız hatırlatma yapayım sazan mümkünse tek olsun (2-3 kiloluk) kılçığı daha az oluyor ama fırında olduğu için kılçıkları erimiyor pek
Eğemen sen hiç merak etme ben 3 kg lık sazanı bulayım onun kılçıklarını bile yerim bırak fırın eritmesin ben eritirim onu.
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
Kayıt Tarihi: 24-10-2006
abi insallah bulursun yaa burada sezonu kapattık artık yaza kaldığı yerden devam ederiz bu seneyi ufak sazanla geçiştirdik yapamadık fırında sazanı bu sene
![Sad Sad](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/sad.png)
(
Yorumları: 111
Konuları: 6
Kayıt Tarihi: 29-11-2006
Ege
Degerli Arkadasim
Verdigin yemek tarifi icn cok Tesekkürler.
Kendime not ettim.
Zira ara da sirada burada alabalik avina gittigimiz göletlerde,oltamiza takiliyor(sadece gece avinda) bende hayatimda hic yemedigim bir balik,o anda yanimda balik tutan vatandaslar arasinda Polonyali varsa ona hediye ederim ve o polonyali arkadasta cok sevinir.
Ama onlar duyduguma göre baska türlü yapiyorlar,sazani pisirmeden bir seyin icerisine daldirip birakiyorlar daha sonra sazan oluyor masmavi bir balik ondan sonra pisiriyorlar cok lezzetli oldugunu söylüyorlar ama malesef ben simdiye kadar hic yemedim.
Neyse belki bir gün diyelim...
Paylasimin icin Tesekkürler.
Adanali