Yorumları: 34
Konuları: 13
arkadaşlar bu hafta sonu havanın durumuna göre karacaören barajı tarafına gitmeyi düşünüyorum çok güzel ve bereketli bi avlak olduğunu duydum. fakat balık tutmak için hiç gitmedim barajla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılarr...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
antalyalı dostlar yardım ederler şayet online olurlarsa sana yinede bol şanslar
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 891
Konuları: 60
poseydon yazdı:arkadaşlar bu hafta sonu havanın durumuna göre karacaören barajı tarafına gitmeyi düşünüyorum çok güzel ve bereketli bi avlak olduğunu duydum. fakat balık tutmak için hiç gitmedim barajla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılarr...
Av Raporunuda sitemize bekliyoruz
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
rastgele şimdiden bereketli avlar dilerim.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
valla kusura bakmayın ben biraz geç cevap vermiş oluyorum ama belki başka gidenler de olabilir ama bir bilgi olarak kalsın forumda söylediğiniz yer ısparta ile antalya arasında burdur il sınırları içerisinde burdur karacaören barajıdır 2 tanedir karacaören1 barajı ısparta tarafında, karacaören2 barajı daantalya tarafındadır. karacaören1 barajında pek kolay balık avlayamazsınız ki 2. karacaörende daha kolay balık tutarsınız ve karacaören2 barajında tatlı su levreği çiftlikleri vardır yani göletten tatlı su levreği kara ve aynalı sazan yakalayabilirsiniz burada kullanabileceğiniz en iyi yem solucandır eğer temin edemezseniz ekmek içi de olur ama tatlı su levreğine at çekle ya solucan kullanın ya da bulamazsanız sazan yavrusu yeşili rengi(açık gri ile yeşil arası)silikon sahte balık veya küçük rapala kullanabilirsiniz karacaörene gidenler olursa rastgele...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
alperburdur yazdı:valla kusura bakmayın ben biraz geç cevap vermiş oluyorum ama belki başka gidenler de olabilir ama bir bilgi olarak kalsın forumda söylediğiniz yer ısparta ile antalya arasında burdur il sınırları içerisinde burdur karacaören barajıdır 2 tanedir karacaören1 barajı ısparta tarafında, karacaören2 barajı daantalya tarafındadır. karacaören1 barajında pek kolay balık avlayamazsınız ki 2. karacaörende daha kolay balık tutarsınız ve karacaören2 barajında tatlı su levreği çiftlikleri vardır yani göletten tatlı su levreği kara ve aynalı sazan yakalayabilirsiniz burada kullanabileceğiniz en iyi yem solucandır eğer temin edemezseniz ekmek içi de olur ama tatlı su levreğine at çekle ya solucan kullanın ya da bulamazsanız sazan yavrusu yeşili rengi(açık gri ile yeşil arası)silikon sahte balık veya küçük rapala kullanabilirsiniz karacaörene gidenler olursa rastgele...
bilgilendirme için teşekkürler alper.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
alper güzel ve faydalı bilgiler için teşekkürler.birlikte bir günde o taraflara gelelim,ben bir kere gittim sanırım 2.karacaörendi antalyaya yakın olan..sazan almıştık1-2 kiloluk..
iri balık vurmadı hiç,birlikte birgün gidelim alper..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
alperburdur yazdı:valla kusura bakmayın ben biraz geç cevap vermiş oluyorum ama belki başka gidenler de olabilir ama bir bilgi olarak kalsın forumda söylediğiniz yer ısparta ile antalya arasında burdur il sınırları içerisinde burdur karacaören barajıdır 2 tanedir karacaören1 barajı ısparta tarafında, karacaören2 barajı daantalya tarafındadır. karacaören1 barajında pek kolay balık avlayamazsınız ki 2. karacaörende daha kolay balık tutarsınız ve karacaören2 barajında tatlı su levreği çiftlikleri vardır yani göletten tatlı su levreği kara ve aynalı sazan yakalayabilirsiniz burada kullanabileceğiniz en iyi yem solucandır eğer temin edemezseniz ekmek içi de olur ama tatlı su levreğine at çekle ya solucan kullanın ya da bulamazsanız sazan yavrusu yeşili rengi(açık gri ile yeşil arası)silikon sahte balık veya küçük rapala kullanabilirsiniz karacaörene gidenler olursa rastgele...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, mutlaka bir gün işimize veya tatlısu balıkçılarının işine yarayacaktır..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
av raporunu bekliyoruz şimdiden gerekli açıklamalar gelmiş
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
teşekkürler alper sağol
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]