Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
antalya (karacaören barajı)
arkadaşlar bu hafta sonu havanın durumuna göre karacaören barajı tarafına gitmeyi düşünüyorum çok güzel ve bereketli bi avlak olduğunu duydum. fakat balık tutmak için hiç gitmedim barajla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılarr...
Bul
antalyalı dostlar yardım ederler şayet online olurlarsa sana yinede bol şanslar
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
poseydon yazdı:arkadaşlar bu hafta sonu havanın durumuna göre karacaören barajı tarafına gitmeyi düşünüyorum çok güzel ve bereketli bi avlak olduğunu duydum. fakat balık tutmak için hiç gitmedim barajla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılarr...
Av Raporunuda sitemize bekliyoruz
Bul
rastgele şimdiden bereketli avlar dilerim.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
valla kusura bakmayın ben biraz geç cevap vermiş oluyorum ama belki başka gidenler de olabilir ama bir bilgi olarak kalsın forumda söylediğiniz yer ısparta ile antalya arasında burdur il sınırları içerisinde burdur karacaören barajıdır 2 tanedir karacaören1 barajı ısparta tarafında, karacaören2 barajı daantalya tarafındadır. karacaören1 barajında pek kolay balık avlayamazsınız ki 2. karacaörende daha kolay balık tutarsınız ve karacaören2 barajında tatlı su levreği çiftlikleri vardır yani göletten tatlı su levreği kara ve aynalı sazan yakalayabilirsiniz burada kullanabileceğiniz en iyi yem solucandır eğer temin edemezseniz ekmek içi de olur ama tatlı su levreğine at çekle ya solucan kullanın ya da bulamazsanız sazan yavrusu yeşili rengi(açık gri ile yeşil arası)silikon sahte balık veya küçük rapala kullanabilirsiniz karacaörene gidenler olursa rastgele...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alperburdur yazdı:valla kusura bakmayın ben biraz geç cevap vermiş oluyorum ama belki başka gidenler de olabilir ama bir bilgi olarak kalsın forumda söylediğiniz yer ısparta ile antalya arasında burdur il sınırları içerisinde burdur karacaören barajıdır 2 tanedir karacaören1 barajı ısparta tarafında, karacaören2 barajı daantalya tarafındadır. karacaören1 barajında pek kolay balık avlayamazsınız ki 2. karacaörende daha kolay balık tutarsınız ve karacaören2 barajında tatlı su levreği çiftlikleri vardır yani göletten tatlı su levreği kara ve aynalı sazan yakalayabilirsiniz burada kullanabileceğiniz en iyi yem solucandır eğer temin edemezseniz ekmek içi de olur ama tatlı su levreğine at çekle ya solucan kullanın ya da bulamazsanız sazan yavrusu yeşili rengi(açık gri ile yeşil arası)silikon sahte balık veya küçük rapala kullanabilirsiniz karacaörene gidenler olursa rastgele...
bilgilendirme için teşekkürler alper.
Bul
alper güzel ve faydalı bilgiler için teşekkürler.birlikte bir günde o taraflara gelelim,ben bir kere gittim sanırım 2.karacaörendi antalyaya yakın olan..sazan almıştık1-2 kiloluk..
iri balık vurmadı hiç,birlikte birgün gidelim alper..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
alperburdur yazdı:valla kusura bakmayın ben biraz geç cevap vermiş oluyorum ama belki başka gidenler de olabilir ama bir bilgi olarak kalsın forumda söylediğiniz yer ısparta ile antalya arasında burdur il sınırları içerisinde burdur karacaören barajıdır 2 tanedir karacaören1 barajı ısparta tarafında, karacaören2 barajı daantalya tarafındadır. karacaören1 barajında pek kolay balık avlayamazsınız ki 2. karacaörende daha kolay balık tutarsınız ve karacaören2 barajında tatlı su levreği çiftlikleri vardır yani göletten tatlı su levreği kara ve aynalı sazan yakalayabilirsiniz burada kullanabileceğiniz en iyi yem solucandır eğer temin edemezseniz ekmek içi de olur ama tatlı su levreğine at çekle ya solucan kullanın ya da bulamazsanız sazan yavrusu yeşili rengi(açık gri ile yeşil arası)silikon sahte balık veya küçük rapala kullanabilirsiniz karacaörene gidenler olursa rastgele...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, mutlaka bir gün işimize veya tatlısu balıkçılarının işine yarayacaktır..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
av raporunu bekliyoruz şimdiden gerekli açıklamalar gelmiş Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
teşekkürler alper sağolRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya ve cevresi kıyı balıkcılıgı muratkahraman 38 6,647 20-08-2014, 19:04