Herkese selamlar. 21 Ekim Pazar günü eşlerimizide yanımıza alarak Sazlıbosna'ya gitmeyi planlıyoruz. 3 adet oltamız olacak. Orada ki balık durumu ile ilgili bilginiz var mı? Gölün neresinde hem piknik yapabilir hem de balık tutabiliriz (ya da şansımızı deneyebiliriz ) Malum yanımızda eşlerimizde olacak illa ağaç altı isterler
Bu konuda yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
yanınızda bayanlarda olacağı için benim tavsiyem, şamlar köyünden göl kıyısını takip ederek yol boyunca piknik yapabileceğiniz çok fazla olmasada ağaçlık alanlar bulabilirsiniz, ama o bölge hafta sonları kalabalık olur, rahatsız olursanız en kötü ihtimalle kayabaşı piknik alanına kaçabilirsiniz.
balık olarakta turnaya kaşık atabilir yada sazan için şansınızı deneyebilirsiniz.
yanınızda bayanlarda olacağı için benim tavsiyem, şamlar köyünden göl kıyısını takip ederek yol boyunca piknik yapabileceğiniz çok fazla olmasada ağaçlık alanlar bulabilirsiniz, ama o bölge hafta sonları kalabalık olur, rahatsız olursanız en kötü ihtimalle kayabaşı piknik alanına kaçabilirsiniz.
balık olarakta turnaya kaşık atabilir yada sazan için şansınızı deneyebilirsiniz.
Hadımköy tarafıından giderseniz, sazlıbosna köyünün ordan şamlar tarafına doğru gidip ve ya Orhan abinin dediği gibi şamlar tarafından gidip taş ocakları yönünü takip ederseniz ağaç altında piknik yapabileceğiniz yerler bulabilirsiniz. Kıyıdan dip takımlarıyla sazan yakalama şansınız var . Yem olarak mısır, boncuk veya boili kullanabilirsiniz. Şamandıralı oltalar ile kıyıdan solucan veya ekmek ile kızılkanat yakalayabilirsiniz. Taş ocaklarının olduğu kısımlarda kaşık ile turna yakalama şansınız da yüksek.
MirLivA yazdı:Herkese selamlar. 21 Ekim Pazar günü eşlerimizide yanımıza alarak Sazlıbosna'ya gitmeyi planlıyoruz. 3 adet oltamız olacak. Orada ki balık durumu ile ilgili bilginiz var mı? Gölün neresinde hem piknik yapabilir hem de balık tutabiliriz (ya da şansımızı deneyebiliriz ) Malum yanımızda eşlerimizde olacak illa ağaç altı isterler
Bu konuda yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
İyi akşamlar,Sercan bey,Sazlıbosnaya geldiginde,SOL,Tarafa dön,Okul tarafına yolu takip et göle varacaksın oralarda piknik yapılıyor, balık tutuluyor.Birde şunu söğlemek istiyorum iki hafta önce iş yernden arkadaş gitti gölde su çok çekilmiş,dedi.Bir tane kızılkanat tutmuşlar.