Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazlıbosna Hakkında Bilgi ve Yardım
Herkese selamlar. 21 Ekim Pazar günü eşlerimizide yanımıza alarak Sazlıbosna'ya gitmeyi planlıyoruz. 3 adet oltamız olacak. Orada ki balık durumu ile ilgili bilginiz var mı? Gölün neresinde hem piknik yapabilir hem de balık tutabiliriz (ya da şansımızı deneyebiliriz Smile ) Malum yanımızda eşlerimizde olacak illa ağaç altı isterler Siyirdim

Bu konuda yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
sercan hoşgeldin birazdan arkadaşlar yardımcı olurlar rast gele.AlkisAlkis
Bul
iyi eylenceler sercancım.rasgelsin.Alkis
Bul
Merhaba Sercan bey,

yanınızda bayanlarda olacağı için benim tavsiyem, şamlar köyünden göl kıyısını takip ederek yol boyunca piknik yapabileceğiniz çok fazla olmasada ağaçlık alanlar bulabilirsiniz, ama o bölge hafta sonları kalabalık olur, rahatsız olursanız en kötü ihtimalle kayabaşı piknik alanına kaçabilirsiniz.

balık olarakta turnaya kaşık atabilir yada sazan için şansınızı deneyebilirsiniz.

selamlar,
Bul
Sercan,bugünden hafta sonu yağışlı görünüyor eşlerinizle gideceğiniz için dikkatli olmak lazımGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
meteor yazdı:Merhaba Sercan bey,

yanınızda bayanlarda olacağı için benim tavsiyem, şamlar köyünden göl kıyısını takip ederek yol boyunca piknik yapabileceğiniz çok fazla olmasada ağaçlık alanlar bulabilirsiniz, ama o bölge hafta sonları kalabalık olur, rahatsız olursanız en kötü ihtimalle kayabaşı piknik alanına kaçabilirsiniz.

balık olarakta turnaya kaşık atabilir yada sazan için şansınızı deneyebilirsiniz.

selamlar,

Yorumun için teşekkür ederim
orhanekmekci yazdı:Sercan,bugünden hafta sonu yağışlı görünüyor eşlerinizle gideceğiniz için dikkatli olmak lazımGulumserasgele.

Siz söyleyince kontrol ettim yağışlı görünüyor. Ama mağlum İstanbul havası ne yapacağı hiç belli olmaz. Bizde duruma göre hareket edeceğiz

Teşekkürler
MirLivA yazdı:Yorumun için teşekkür ederim

rica ederim umarım faydası olmuştur.
Bul
Hadımköy tarafıından giderseniz, sazlıbosna köyünün ordan şamlar tarafına doğru gidip ve ya Orhan abinin dediği gibi şamlar tarafından gidip taş ocakları yönünü takip ederseniz ağaç altında piknik yapabileceğiniz yerler bulabilirsiniz. Kıyıdan dip takımlarıyla sazan yakalama şansınız var . Yem olarak mısır, boncuk veya boili kullanabilirsiniz. Şamandıralı oltalar ile kıyıdan solucan veya ekmek ile kızılkanat yakalayabilirsiniz. Taş ocaklarının olduğu kısımlarda kaşık ile turna yakalama şansınız da yüksek.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
MirLivA yazdı:Herkese selamlar. 21 Ekim Pazar günü eşlerimizide yanımıza alarak Sazlıbosna'ya gitmeyi planlıyoruz. 3 adet oltamız olacak. Orada ki balık durumu ile ilgili bilginiz var mı? Gölün neresinde hem piknik yapabilir hem de balık tutabiliriz (ya da şansımızı deneyebiliriz Smile ) Malum yanımızda eşlerimizde olacak illa ağaç altı isterler Siyirdim

Bu konuda yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

İyi akşamlar,Sercan bey,Sazlıbosnaya geldiginde,SOL,Tarafa dön,Okul tarafına yolu takip et göle varacaksın oralarda piknik yapılıyor, balık tutuluyor.Birde şunu söğlemek istiyorum iki hafta önce iş yernden arkadaş gitti gölde su çok çekilmiş,dedi.Bir tane kızılkanat tutmuşlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Acemi balikçilara yardim edicek abimiz var mi ? :) emresacak1994 15 2,300 19-04-2016, 20:46
Son Yorum: Lapsetur
  Kıyı balıkçılığı hakkında yardım Amedra 9 1,288 20-06-2015, 14:12
Son Yorum: Amedra
  Çadır Çubukları Hakkında rusan 6 1,284 07-05-2015, 08:14
Son Yorum: bucalıfikret
  Çadır hakkında bilgi yaser2sultan 43 6,110 24-01-2015, 16:02
Son Yorum: HAŞİM77
  Tasarım Konusunda Acil Yardım trenchtown 14 2,505 16-01-2015, 00:32
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Mersinden yardım edecekler var mı ? hsynbyr1453 2 1,529 08-10-2014, 08:27
Son Yorum: yaser2sultan
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,540 20-08-2014, 17:10