Yorumları: 620
Konuları: 41
Forum yönetiminin affına sıgınarak sorumu bu başlıktan sormak istedim ,
İzmir - Ahmetbeyli Maydanoz köyde ikamet etmekte olan üyelerden , Yalçın Çölak ile irtibatı kaybettim , ulaşamıyorum
Uzun bir süre dükkanının yanında duran bir fiber tekne ve dükkanda muhafaza edilen motor vardı ve bahsettiği üzre , beraberce çıktıkları arkadaşları bu forumda imiş ,
Bu arkadaşlardan bilgi rica ediyorum , (tekne sahibinden) Yalçın Çölak a ulaşabilecek bir telefon numarası varmı .. verirseniz sevinirim
teşekkürler.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
bendeki cep noyu ozelden gonderdim Muvaffak abi
iyi gunler
haber aldiginda buradan bizi de bilgilendirirseniz..seviniriz
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret![71 71](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/71.gif)
[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
muvaffak abi yalçın abiye bizlerde ulaşamıyoruz,dükkanı kapattığını duydum,telefonları ve internetide kapalıymış başka birşeyler yapmayı düşünüyormuş diye bilgi geldi.kendisine ulaşan olursa lütfen bizlere telefon numarası versin ki bizlerde ulaşalım.
Yorumları: 620
Konuları: 41
Bir ara evine giderim bakayım bana uzak ama denk getiririm herhalde.. yazarım size sanırım o küstü birşeylere ... yoksa irtibatı klesmezdi... sevecen adamdır ..muhabbeti iyidir
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yok abi yalçın abi küsmek nedir bilmez,birileri gaza getirmiş olabilir diyecem ama o gazada gelmez herkese küsse bana küsmez en azından beni arar şuna küstüm der ama küsme oldugunu sanmıyorum.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
LeVrEkCi yazdı:yok abi yalçın abi küsmek nedir bilmez,birileri gaza getirmiş olabilir diyecem ama o gazada gelmez herkese küsse bana küsmez en azından beni arar şuna küstüm der ama küsme oldugunu sanmıyorum.
Aynen Nihat,kendisi dükkanı kapatıp ayrı bir işe başlamış sağlık durumuda iyiymiş
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
kendisine kolaylıklar diliyorum.
Bornova - izmir
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Umarım işleri yoluna girer de Yalçın abiyi tekrar aramızda görürüz
Sazanları özledim...