19-11-2006, 18:29
(Son Düzenleme: 19-06-2008, 16:50, Düzenleyen: ANTALYALI07.)
selam balıkçı dostlar aranıza yeni katıldım...benide aranıza alırsanız sevinirim...genelde hep istanbul civarından raporlar var...bende sizlere akdenizden (antalya )04.11.2006 da ekrem reisle 4 arkadaş çıktığımız balık avı raporunu veriyorum resimleri mevcut ama bilgisayara atamadım,en kısa zamanda sizlerle paylaşağım.
ama çıkan balıklardan biraz bahsedeyim.....
07:00 da geç çıkılmış bir av sabahı iyi barbunlarla beraber tek tük iri mercan çıkıyordu,millet baya balık avladı,bense ancak onlara rastgelsin,demekle yetinirken,ketezeyi yemleyip 45mt aşağı salarken havada bir şeyin oltaya atladığını hissettim
makinayı kapatıp başladım çekmeye,yeni aldığım shakespeare marka makina yüzümü kara çıkarmadı ve 5 li ketezeyi çekince 2 tanesine 300 gr lık 2 tane tral in atladığını gördük ilk balığım 2 tane tral olunca şansım açıldı,........diğer seferlerde de 2 li 3 lü barbun, mercan,kubbes derken,bir ara dinlenmek için oltamın yanına uzandım ve bizimkilerle muhabbete başladık,ki benim kargının ucu tekneden suya değdiğini gördüm....oltayı sarayım dedim ama nafile kargı katlandı,ve tam kırılma noktasında kalamayı saldım zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzt misina boşaldı ve misinayı kırmadan makinayı tekneye attım ve başladım elimle çekmeye,20 mt çektikten sonra birden balığın zorlaması geçti,tühh kaçırdık derken,(bu arada millet balık tutmayı bıraktı beni seyire başladı,ben oltayı elimle çekerken boşta kalan misinayıda ekrem reis makinaya topluyordu,derken 1 kiloluk kuzunun teknenin altından bize doğru gelişini seyrederek,balığı tekneye aldık.bizim millet delirdi,ketezeyle kuzu balığı yakalamıştım,şans ya ..........günün sonunda baya iyi balık yakaladık.......işallah fotolarıda koyacam yakında,,,,herkeze bol balıklı günler dostlar......
dostlarım fotoğrafları ekeleyebildim...işallah beğenirsiniz....yeniden foto eklendi..
ama çıkan balıklardan biraz bahsedeyim.....
07:00 da geç çıkılmış bir av sabahı iyi barbunlarla beraber tek tük iri mercan çıkıyordu,millet baya balık avladı,bense ancak onlara rastgelsin,demekle yetinirken,ketezeyi yemleyip 45mt aşağı salarken havada bir şeyin oltaya atladığını hissettim
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
dostlarım fotoğrafları ekeleyebildim...işallah beğenirsiniz....yeniden foto eklendi..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>