Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazan avlak yeri
Merhaba arkadaşlar sultangazide oturuyorum.iş yerinden arkadaşımızın arabasıyla sazan,turna avına gidiyoruz gittigimiz yerlerde maalesef avcı arkadaşlar oldugundan istedigimiz verimi alamıyoruz.Gittigimiz avlak yerleri ,sazlıbosna,habibler gölü,(SAZAN,TURNA)Tutabilecegimiz avlak yeri fazla sesli bir yer olmayan avlak yeri söyleyebilirseniz sevinirim Yardımcı olacak arkadaşlara Teşekürler.
Bul
sıtkı Tören yazdı:Merhaba arkadaşlar sultangazide oturuyorum.iş yerinden arkadaşımızın arabasıyla sazan,turna avına gidiyoruz gittigimiz yerlerde maalesef avcı arkadaşlar oldugundan istedigimiz verimi alamıyoruz.Gittigimiz avlak yerleri ,sazlıbosna,habibler gölü,(SAZAN,TURNA)Tutabilecegimiz avlak yeri fazla sesli bir yer olmayan avlak yeri söyleyebilirseniz sevinirim Yardımcı olacak arkadaşlara Teşekürler.

Sıtkı bey konuyla alakalı deyil ama sormak isterim.Sazan ve Turna'da ne tip bir takım kullanıyorsunuz.Olta ve kamış tercihleriniz nelerdir.
Bul
sıtkı trakya taraflarını denemeni tavsiye ederim
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
İç sularda avlanan arkadaşlar nerelerdesinizGulumse
Bul
Adem Yıldız yazdı:Sıtkı bey konuyla alakalı deyil ama sormak isterim.Sazan ve Turna'da ne tip bir takım kullanıyorsunuz.Olta ve kamış tercihleriniz nelerdir.

Adem bey, sazanda mısır,toprak soucanı,Turnada kaşık,silikon balık.Kamış olarak 3.60 ,teleskopik kamış makina olarak okuma:komperasma,CP65,bilyalı,sazan için,Turnada at çekmakina abu Gardinal kullandıgım takımlar,
Bul
Avcı Altan yazdı:sıtkı trakya taraflarını denemeni tavsiye ederim

Altan abi trakya taraflarına pek bilyoruz bir kaç yer söyleyebilirmisiniz.TEŞEKÜRLER.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2017 org yeri bucalıfikret 129 3,717 05-05-2017, 09:05
Son Yorum: yaser2sultan
  Gölde sazan avı ozanavsar 1 805 11-07-2016, 15:49
Son Yorum: rusan
  sazan avlakları ersinerden 7 1,530 09-05-2013, 00:42
Son Yorum: ersinerden
  Avlak için yardim OZGUR__C 10 2,072 14-08-2012, 23:59
Son Yorum: monawar
  sazan sıtkı Tören 13 2,628 14-08-2012, 12:19