Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2017 org yeri
Arkadaşlar 2017 büyük org yeri için anket zamanı gelmiştir kısa zamanda yer konusu için görüşlerimiİ belirtelim zaman çabuk geçiyor
Bul
bari bu sefer tatlı su olsun
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ben eskişehirden yanayım
Bul
Arkadaşlar zamanı tarihi öyle seçelim ki türkiyenin yağmura ihtiyacı olduğu zaman olsun çünkü organızasyonlarımız hep yağmurlu geçiyor son organızasyonumuz da bile dolu yağmıştı hadi bakalım hayırlısı.
Bul
Bu sene organizasyonu eylül sonunda yapmayı düşünüyoruz ,yer konusunda öncelikle herkes düşüncesini yazsın sonra anket yapar oylama yaparız.benim tercihim herzamanki gibi saroz bölgesi ama boğaz tarafı olmamalı.önceki seneki gibi gelibolu olur,erikli olur o taraflar.oralar eylülde güzel balık verir.tarihi belirlemek için daha çok erken ama yer için konuşalım.
Bul
HiHiBoboBoboHelalHelalBalsBals Heyecan bastı inşallah bir aksilik olmaz saroz tarafını iyi araştıralım çok güzel yerler varmış.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bucalıfikret yazdı:ben eskişehirden yanayım

tamamda abi eskişehir nereden çıktı yahu Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamamda abi eskişehir nereden çıktı yahu Smile

bu senede tatlı su dediler oyüzden dedim.
Bul
Sıkıntı yok arkadaşlar büyük bir nehrin denize aktığı yer buluruz hem tatlı sı hemde tuzlu su peşindende yaş üzüm suyu.SiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Tarih netleşmemiş dahi olsa, eylül ayı çok güzel olur. Yeniköy kamp alanı bence harika. öncelikle bunları düşünerek karar verirsek iyi olur kanaatindeyim. ama sizlerle her yere varım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazan avlak yeri sıtkı Tören 5 2,890 16-06-2012, 16:56
Son Yorum: sıtkı Tören
  istanbula yakın tavsiye tatil yeri ssevdim 10 3,282 25-09-2011, 00:12
Son Yorum: ssevdim

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi