Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazan
sazan avcılığıyla ilgili bilgi verirmnisiniz
Bul
Bu kısımda sazanla ilgili detaylar mevcut.

Tıklayınız.

Bu kısımda tatlı suda karşılabileceğiniz türler ;

Tıklayınız.

Bu kısımda detaylar mevcut ;

Tıklaynız

Kısa bir değerlendirme ile anlatıcak olursak. Sazan balığı avlayabilmek adına. Tüm Amatörbalıkçı.Net ailesi ve Genel avcıların ortak kararı olarak yemleme ve en azından 2 günlük bir kamp süresi gerekir. Bu sayede avlandığınız göldeki balıkların oltanıza yaklaşması yada yakalanma olasılığı yükselir. Size verdiğim linklerde başka yerlerde eşine rastlanmayan bilgiler mevcuttur.

Çevreye saygılı iyi avlar dilerim.
Tevfik arkadaşımızın verdiği linklerden sazan balığı ile ilgili birçok bilgiliyi bulabilirsiniz. Bunlar dışında merak ettiğiniz birşey varsa onları da sorun elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.
Sazanları özledim...
Bul
L'aiqLeNoiR yazdı:Bu kısımda sazanla ilgili detaylar mevcut.

Tıklayınız.

Bu kısımda tatlı suda karşılabileceğiniz türler ;

Tıklayınız.

Bu kısımda detaylar mevcut ;

Tıklaynız

Kısa bir değerlendirme ile anlatıcak olursak. Sazan balığı avlayabilmek adına. Tüm Amatörbalıkçı.Net ailesi ve Genel avcıların ortak kararı olarak yemleme ve en azından 2 günlük bir kamp süresi gerekir. Bu sayede avlandığınız göldeki balıkların oltanıza yaklaşması yada yakalanma olasılığı yükselir. Size verdiğim linklerde başka yerlerde eşine rastlanmayan bilgiler mevcuttur.

Çevreye saygılı iyi avlar dilerim.

rusan yazdı:Tevfik arkadaşımızın verdiği linklerden sazan balığı ile ilgili birçok bilgiliyi bulabilirsiniz. Bunlar dışında merak ettiğiniz birşey varsa onları da sorun elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.

AlkisAlkis dahada bi şey kalmamış Smile gerekli cevaplar verilmiş bile.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
helall Tevfik,Alkis
Bul
Alkistevfikcim kutlarım.Alkisbudur.76
Bul
sıtkı gereken bilgiler verilmiş rast gele.Alkis
Bul
Bende artık sazan avlamaya karar verdim de bakalım olacakmı bilmiyorum. öncelikle doğru takım ve yem seçimi yapmışmıyım diye size sormak istiyorum ki umarım yapmışımdır.

Birde şu en alttaki fotograftaki takımdan 3 adet kendim yaptım Smile biliyorum bunlar sizin için çok basittir ama ben ilk defa yaptığım için az biraz mutlu oldum.Fakat ondada kafama takılan birşey oldu onun ucuna sahte yem bağlıyorlar sanırım onunda uzunda kanca gibi birşey var ama benim yemler sahte değil ve nasıl bağlayacağımı inanın anlamadım.yine kafama takılan bu yemleri dağılmaması için tül gibi birşeyle yada süzerine silikon gibi birşeyle kaplıyorlar onunlada ilgili bilginiz var ise ve yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

[Resim: fotoraf0822.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

[Resim: fotoraf0824.jpg]

[Resim: fotoraf0825.jpg]

Bul
Mustafa abi resimlerde görülen küspenin sazan takımlarında kullanılması yasaktır. Zilleri tatlı su için mi aldın bilmiyorum ama tatlı suda mandallı çanların kullanılması daha iyidir o ziller pek de tatlı su için uygun değil. Resimlerdeki kaşığı tatlı suda turna ya da sudak avlarında kullanabilirsin. Yaylı sistemle avlanıcaksan, bence o yaya taktığın boncukları çıkart. Aşağıda yazdığım hamuru yapıp yaya avucunla sıkarak yumruk gibi yapıp kullanabilirsin. Ekstradan tülle falan sarmana gerek yok hele ki silikon falan hamurun kokusunu bozarsın. Olduğu gibi bırakman yeterli. Yayın bir üstüne bir altına birer iğne bağladığında takımın hazır. Köstekler 10 cm kadar olsa yeterlidir. Aldığın boiliyi daha önceden denemediğim için birşey diyemeyeceğim inşallah güzel trofeler yakalarsın. En alttaki boili için montaj gayet güzel olmuş. Tebrikler Alkis

1 kg civciv yemi
10 paket vanilya
300 gram un
Aldığı kadar yumurta

Bunları kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğurman yeterlidir. Buzdolabı poşetinde dolapta saklayabilrsin.
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Mustafa abi resimlerde görülen küspenin sazan takımlarında kullanılması yasaktır. Zilleri tatlı su için mi aldın bilmiyorum ama tatlı suda mandallı çanların kullanılması daha iyidir o ziller pek de tatlı su için uygun değil. Resimlerdeki kaşığı tatlı suda turna ya da sudak avlarında kullanabilirsin. Yaylı sistemle avlanıcaksan, bence o yaya taktığın boncukları çıkart. Aşağıda yazdığım hamuru yapıp yaya avucunla sıkarak yumruk gibi yapıp kullanabilirsin. Ekstradan tülle falan sarmana gerek yok hele ki silikon falan hamurun kokusunu bozarsın. Olduğu gibi bırakman yeterli. Yayın bir üstüne bir altına birer iğne bağladığında takımın hazır. Köstekler 10 cm kadar olsa yeterlidir. Aldığın boiliyi daha önceden denemediğim için birşey diyemeyeceğim inşallah güzel trofeler yakalarsın. En alttaki boili için montaj gayet güzel olmuş. Tebrikler Alkis

1 kg civciv yemi
10 paket vanilya
300 gram un
Aldığı kadar yumurta

Bunları kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğurman yeterlidir. Buzdolabı poşetinde dolapta saklayabilrsin.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim rusan kardeşim.genel olarak doğru seçim yapmışım sanırım ziller ve küspe dışında. ama sen yazınca biraz baktım sağa sola küpse 3 iğne ile serbest daha fazlası için yasak diye okudum neyse yasaksa eğer kurallara uyar kullanmayız senin boilileri yaptığın konu üzerinede bir yorumum var değerlendirmeni tavsiye ediyorum Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gölde sazan avı ozanavsar 1 805 11-07-2016, 15:49
Son Yorum: rusan
  sazan avlakları ersinerden 7 1,532 09-05-2013, 00:42
Son Yorum: ersinerden
  sazan avlak yeri sıtkı Tören 5 2,843 16-06-2012, 16:56
Son Yorum: sıtkı Tören

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi