Bu sabah sezon açılışı yapayım dedim 10:30 gibi meraya gittim mera bulanık avcılık yapılmaz doğru 2. meraya 2. merada aynen bulanık ama genede umudumu yitirmedim 3. meranın yolunu tuttum baktım biraz görüntüvar biraz bulanık kısmet dedim bu kadar niyetlendim ıslanmadan olmaz Bismillah dedim saldım kendimi denizin kucağına biraz bulanık biraz görüntü var başladım gezmeye kulaklarımı açtım burnumu açtım 2-3 metrelerde agoşana yatmaya başladım baktım çok hamlamışım baya bi zorluk çektim başladım balık çağırmaya etrafım da bolca gümüş vardı içimden inşallah levrek denk gelir açılışı güzel yaparız diyordum benim çağırmalarıma güzel bi kefal cevap verdi omurga atışı ile dizgiye aldım aynı yere gene agoşana yattım başladım gene çağırmaya çok geçmeden 2. kefalde çağrıma cevap verdi onuda dizgiye aldım tamam dedim açılışı güzel yaptık merada biraz gezindim güzel bi taş arkasına yattım başladım gene çağırmaya gelen giden yok gümüşlerden başka birazda bulanıklık var bi baktım bulanıkların arasından levrek gözüktü ani bi refleks atışı ile sol solungaçtan şişi sokabildim ağzından çıktı kısmet işte bende kısmetimi aldım açılış güzel oldu sizler daha güzel açılışlar yaparsınız inşallah saygılar dostlar.
Not: Resimleri evde çekmek zorunda kaldım fotoğraf makinası yanıma almayı unutmuşum.
Not: Resimleri evde çekmek zorunda kaldım fotoğraf makinası yanıma almayı unutmuşum.
Şerif Eren
YALOVA
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994)
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=