Yorumları: 151
Konuları: 11
Merhaba abilerim, üstadlarım, bir arkadasım yarın konak civarında balık tutmaya gidecekmiş de bana sordu ne yem alıp nerden olta atayım ne balık gelir diye ? bende malumunuz yeterli bilgiye ve tecrübeye sahip olmadığım için cevaplayamadım, sizlere sormak istedim? yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar. İyi forumlar, iyi eğlenceler.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
POLAT kardeşim iyi geceler bu tür sorunlarinda keşke bir iki gün önceden konu açsaydın daha iyi olurdu seninde sanırım sonradan bilgin oldu malum herkes çalıştıgı için forumun yat yoklamasi erken oluyor daha ilerki günler için izmirli üstatlarimiz gereken cevabi vereceginden şüphen olmasin saygilar...
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
Murat günaydın gerçekten çok güzel yazmışsın.Polat benim burnumun ucunda oturuyor aramızdaki mesafe sanıyorum 1--veya 1,5 km.aşağıda oturuyor.Kendisi ile görüştük ama hava muhalefeti dolayısıyla bir araya gelemedik.Telefonunuda aldım.Benim telefonumda onda var telefon etse gerekli bilgileri benden alacak ama telefon etmedi. Kendisi ile görüşeceğim.Sana hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
polat_can yazdı:Merhaba abilerim, üstadlarım, bir arkadasım yarın konak civarında balık tutmaya gidecekmiş de bana sordu ne yem alıp nerden olta atayım ne balık gelir diye ? bende malumunuz yeterli bilgiye ve tecrübeye sahip olmadığım için cevaplayamadım, sizlere sormak istedim? yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar. İyi forumlar, iyi eğlenceler.
Polat tel etseydin gerekli bilgiyi alırdın.Dün bende konakta idim deniz kenarına havalardan dolayı gidemiyordum dün şöyle bir tur attım.Rasgele.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
sevgili polatcım:üçkuyular vapur iskelesiyle bostanlı vapur iskelesinin doğusunda kalan yani köfezin hemen tamamı amatör ve profesyonel balık avcılığına 2/2 nolu su ürünleri tebliğine göre yasaktır.her ne kadar engellenmesede ve bu konuda bu bölgede neredeyse bir sanayi oluşsada yasak devam ediyor.biz buralarda avcılığı hoş görmüyoruz.ege büyük bir deniz,diğer bütün her yeri ava açık.gel bu işten vazgeç bize uymuyor.
Yorumları: 151
Konuları: 11
hus213 yazdı:Polat tel etseydin gerekli bilgiyi alırdın.Dün bende konakta idim deniz kenarına havalardan dolayı gidemiyordum dün şöyle bir tur attım.Rasgele.
aklıma ilk sen geldin abi zaten ama arkadas akşam hatta gece haber verince seni rahatsız etmeyim dedim konu açtım o yüzden.
yycolak yazdı:sevgili polatcım:üçkuyular vapur iskelesiyle bostanlı vapur iskelesinin doğusunda kalan yani köfezin hemen tamamı amatör ve profesyonel balık avcılığına 2/2 nolu su ürünleri tebliğine göre yasaktır.her ne kadar engellenmesede ve bu konuda bu bölgede neredeyse bir sanayi oluşsada yasak devam ediyor.biz buralarda avcılığı hoş görmüyoruz.ege büyük bir deniz,diğer bütün her yeri ava açık.gel bu işten vazgeç bize uymuyor.
abi zaten ben balık tutmaya gitmicem bugün

arkadaşım gidip olta atıp vakit geçircekmiş, söylerim ben kendisine yasağı, teşekkür ettim.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
polat inciraltına gidin yem borukurdu sülünez yeterli rast gele.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Cevaplar pesi sira gelmis
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 20,389
Konuları: 290