Yorumları: 1
Konuları: 1
S.a abilerim,kardeşlerim.Geçenlerde pazar sabah saatlerinde ortaköye gittim.Tek bir arkadaş olta atıyordu istavrit için.Atmayı bilmediğim için öğretmesini istedim öğretti ve oltayı bir attım 10 kancaya 9 balık gelince dedimki ne büyük balıkçıymışım

işin şakası bir yana ilk atışta sardı bu iş beni bayagı zevkliymiş.sizden isteğim yeni başladım bu işe istavrit için bana olta tavsiyeniz nedir ?
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
sametrecepoglu yazdı:S.a abilerim,kardeşlerim.Geçenlerde pazar sabah saatlerinde ortaköye gittim.Tek bir arkadaş olta atıyordu istavrit için.Atmayı bilmediğim için öğretmesini istedim öğretti ve oltayı bir attım 10 kancaya 9 balık gelince dedimki ne büyük balıkçıymışım
işin şakası bir yana ilk atışta sardı bu iş beni bayagı zevkliymiş.sizden isteğim yeni başladım bu işe istavrit için bana olta tavsiyeniz nedir ?
hoş geldin sametcim.zaten sen işi biliyormuşsun.aynen devam.oltayı bulmuşsun.gerisi kendi gelir.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
a.s Samet,aramıza hoşgeldin.Ortaköyde kullandığın takımı 10 da 10 almayınca beğenmedin galiba

şaka tabi,paylaşımlarını ve katılımlarını bekleriz
Bornova - izmir
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
samet oltayla devam gerisi zamanla gelir kendiliğinden
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
samet hoşgeldin,
sen kısmetliymişsin balık bolmuş demekki,her zaman balık çok yakında olmaz açıktada olabilir bu nedenle iyi bir surf kamış ve makine almanı tavsiye ederim.3.90 boydan kısa olmamalı.bütçene göre makine kamış bilgileri gelecektir.rastgele.
Yorumları: 247
Konuları: 5
Samet caresi olmayan bir hastaliga yakalandin. gecmis olsun..zaten care bulunsun da istemiyoruz...aramiza hosgeldin. keyifli paylasimlar

Yorumları: 620
Konuları: 41
Şanslı oldugugnu gösterir 9/10

afiyet olsun
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
27-09-2012, 15:35
(Son Düzenleme: 27-09-2012, 15:54, Düzenleyen: xfisher.)
Samet hoşgeldin.. öncelikle bu istavrit kıtlığında 9/10 şansın için seni tebrik ediyorum

Bu işe ne kadarlık bir bütçe ayırmayı düşünüyorsun?
Eğer başlangıç için kaliteli ama uygun fiyatlı birşeyler düşünüyorum diyorsan karbon surf kamışlar zaten 80-90 TL'den başlar.. o fiyata sana lineaeffe'nin spirit surf ya da seamaster modellerini önerebilirim.. hafif, sağlam, esnek kamışlardır.. seni yormaz ve hassas oldukları için balığı kolayca hissedersin.. makinede Okuma markasını öneririm, servis yedek parça garantisi iyidir bunalmazsın.. Okuma'nın Avenger AV65B modelini öneririm.. 100 TL civarıdır.. bu biraz pahalı oldu dersen aynı markanın Compressa modeli de rahatlıkla işini görür (60 TL civarı olması lazım).. kamışta en az 3.90 hatta 4.20 uzunluğu tercih etmelisin, makinede de 65'lik olanları tercih edersen boğazda rahat edersin.. lineaeffe spirit surf ve okuma compressa ikilisini ben bizzat bir yıla yakın süredir kullanıyorum ve hayli memnunum..
Rastgele..
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Başlangıç çok güzel olmuş ve son zokaya gelmişsin artık. Bundan sonra hep daha iyilerine ve keyiflilerine

Hoşgeldin
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
samet hoşgeldin şansın daim olsun rast gele.