Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EL Yapımı JİG Sahtelerim.(BÖLÜM 1)
[SIZE="3"]Daha evvel Buna benzer actığım konuya ilave olarak o zamandan beri uğraşıp meydana getirdiğim ceşitli marka Jig sahtelerinin fotoğrafları ile sizleri başbaşa bırakıyorum.Yurdumuzun olağan üstü hava koşullarının hüküm sürdüğü şu aralarda böyle bir konuyu acmağı uygun buldum.[/SIZE]

[SIZE="3"]1=ŞİMANO 170 gr sahteler.[/SIZE]

[Resim: mano1o.jpg]
[Resim: mano5.jpg]
[Resim: mano7.jpg]
[Resim: mano3q.jpg]

[SIZE="3"]2=Türkey Sleader 170 gr[/SIZE]

[Resim: trkeysleader1.jpg]
[Resim: trkeysleader2.png]

[SIZE="3"]3=DAİWA Saltiga 200gr[/SIZE]

[Resim: saltga8.jpg]
[Resim: saltga9.jpg]
[Resim: saltga6.jpg]
[Resim: saltga2.jpg]
[SIZE="3"]4=MARİA Metal Flecker.[/SIZE]

[Resim: mariametalflecker5.jpg]
[Resim: mariametalflecker7.jpg]
[Resim: mriametalflecker1.jpg]
[Resim: mriametalflecker3.jpg]

[SIZE="3"]5=FİŞER Andaman 200gr[/SIZE]

[Resim: ferandaman.jpg]
[Resim: ferandaman1.jpg]
[Resim: ferandaman2.jpg]
[Resim: ferandaman3.jpg]
[Resim: ferandaman4.jpg]
[Resim: ferandaman5.png]

[SIZE="3"]Sevgili arkadaşlarım boş zamanlarımı bu jig sahteleri ile değerlendirdim bu jig sahelerinin özellikleri bir coğunun ic piyasada olmaması, olan modellerinde 40-85 tl gibi bir fiatlar ile alıcı bulmalarıdır uzun takiplerim sonrasında fiziki yapıları gereği Dikey zokalama(jiging) tekniğinde bilhassa başarılı olan modellerini sectim bunlardan Fosforlu SALTİGA ve yine Fosforlu MARİA Flaş flecker ile av yapma zamanım oldu ve başarılı sonuclar aldım diğer modelleri inşallah zaman ve kısmet olursa deniyeceğim Kendi imkan ve elimdeki malzemeler ile sadece kendi ihtiyacım icin uğraş verdiğim bu sahteleri sizler ile paylaşmağı uygun gördüm selam ve sevgilerimle rastgelsin.[/SIZE]
rauf abi kendi el emeğinle ince işçilik uygulayarak yaptığın bu sahtelerle birde balık tuttun ya ben bile keyif aldım ki heralde senden keyiflisi yoktur.eline emeğine gözüne sağlık abi.Alkis
Bul
ağbi çok güzel olmuşlar eline sağlık..Alkisbunlar hangi malzemeden yaptın ve o boyamave parlaklığı nasıl sağladın çok merak ettim saygılar..Hi(biz burada lüfer ve sinarit için arada yapıyoruz bu av şeklini onun için merak ettim)
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
ellerine sağlık rauf abicim.teşekkürler.
Bul
rauf abi eline emeğine sağlık .AlkisAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:rauf abi kendi el emeğinle ince işçilik uygulayarak yaptığın bu sahtelerle birde balık tuttun ya ben bile keyif aldım ki heralde senden keyiflisi yoktur.eline emeğine gözüne sağlık abi.Alkis
Aynen Nihatcım kendin pişir kendin ye hesabı.

kaya yazdı:ağbi çok güzel olmuşlar eline sağlık..Alkisbunlar hangi malzemeden yaptın ve o boyamave parlaklığı nasıl sağladın çok merak ettim saygılar..Hi(biz burada lüfer ve sinarit için arada yapıyoruz bu av şeklini onun için merak ettim)
Ana malzeme orjinalindeki gibi kurşun.Kaplama olaral kırtasiyecilerdeki 3 boyutlu kaplama defter kahıdı(aslında kahıt değil plastik)bunların kendinden yapışmayanını alıyorum iki taraflı iyi kalite yapışkanlı bant ile yapışmalarını sağlıyorum son olarak parke cam cilasına batırıp bekliyor bu cila işi en az 2 veya 3 defa olması lazım.Boyalı jigler sentetik fosforlu boya ve yine sentetik ceşitli renkler cila işi yukardaki ile aynı selamlar.

yycolak yazdı:ellerine sağlık rauf abicim.teşekkürler.
Sağ lasın.
Eline sağlık Kaptan. Bu tip paylaşımlarınla her Amatöre güzel örnekler sunuyorsun. TeşekkürlerAlkis76
Bul
çok güzel ve el emeği olması da ayrı bir güzellik elinize sağlık Alkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Eline sağlık Kaptan. Bu tip paylaşımlarınla her Amatöre güzel örnekler sunuyorsun. TeşekkürlerAlkis76
Ben teşekkür ederim dostum.

efese yazdı:çok güzel ve el emeği olması da ayrı bir güzellik elinize sağlık Alkis
cok teşekkür ederim.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kefal yapımı hakkında 34lonely 7 1,825 05-07-2013, 12:06
Son Yorum: tahsinmersin
  Ev yapımı KIRMIZI ACI BİBER.! rauf 20 3,443 16-06-2012, 23:09
Son Yorum: fish or die
  JİG Sahtelerim ve YAPIM Aşamaları. rauf 8 2,260 03-02-2012, 18:53
Son Yorum: bucalıfikret
  El yapımı cıkrıkla DENEME Avı(video) rauf 23 6,687 27-01-2012, 13:10
Son Yorum: ALTAYLI
  JİG sahtesi yapımı. rauf 16 3,272 29-10-2011, 07:38