Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ev yapımı KIRMIZI ACI BİBER.!
[SIZE="4"]Arkadaşlar biliyorsunuz uzunca bir zamandır konusu acıldfıkca yazılı ve görsel basında sık sık yazılıp cizilen kırmızı pul biberde(acı olsun tatlı olsun) Kanser yapıcı toksin maddesinin piyasada bulunan nerdeyse %80 inde bulunduğu gerceğidir.ben bunu düşünerek 4-5 senedir soframda acı gerektiren yemek veya corbalarıma aşağıda videosunu yaptığım şekilde biberiyeden elde ettiğim kırmızı acı biberi kullanıyorum Acı severle bir nebze umarım yardımım olur Afiyet olsun.[/SIZE]

EVDE ACI BÄ°BER YAPIMI. - Dailymotion video
vay ciddi güzel paylaşım olmuş hemde yapımı çok kolay,fakat folyo değilde kağıtla kapatırsak daha saglıklı olacaktır.teşekkürler rauf abi.
Bul
Paylasim icin tesekkurler RAUF abi gayet saglikli organikAlkis
Bul
kesinlikle deneyeceğim,sağolasın Rauf abiAlkisSeerf
Bul
rauf abi video açılmıyor sayfa hatası veriyor.
Bul
Sağolasın Rauf kaptan, Allah rahmet eylesin Babam salçasını hep kendi yapardı ve salça için kalan biberin posasını kurutur ve rondosu olmadığı zaman bile kevgirden geçirerek pul biberini elde ederdi.76
Bul
paylaşım için teşekkürler, yapımı kolaymış, her halde benim 50 kğ almam lazım, o beberlik bana 3 günlük.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Yabancı ve zararlı maddelerden uzak durmanın en güzel yolu bazı yiyecekleri kendimizin yapması.Ellerinize sağlık kaptanımAlkis
Bornova - izmir
Bul
Rauf kaptanım çok güzel olmuş ellerinize emeklerinize sağlık.Alkis
Bul
rauf abi eline sağlık annem aynı yöntem yapıyor tek fark biraz kavurup mikserden geçirmesi.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kefal yapımı hakkında 34lonely 7 1,830 05-07-2013, 12:06
Son Yorum: tahsinmersin
  EL Yapımı JİG Sahtelerim.(BÖLÜM 1) rauf 12 3,171 29-01-2012, 08:48
Son Yorum: rauf
  El yapımı cıkrıkla DENEME Avı(video) rauf 23 6,693 27-01-2012, 13:10
Son Yorum: ALTAYLI
  JİG sahtesi yapımı. rauf 16 3,273 29-10-2011, 07:38
Son Yorum: rauf
  Polyesterde RAPALA yapımı.(Slayt) rauf 26 7,493 28-02-2009, 17:24