Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JİG sahtesi yapımı.
[COLOR="Blue"][SIZE="3"]Sevgili dostlar her sene olduğu gibi bu senede 4 ay gibi bir süre aranızda olmadım Marmaris Hisar önünde Evcan Kampta karavanım ile tatilde idim.Tabi bu arada boşta durmadım dostlarla kah balığa cıktık kah alem yaptık.Bu arada denizin ve balığın olmadığı günlerde bağzı calışmalarım oldu.Bunların en başında JİG sahtelerinin bağzı belli markalarının yapımı ile boş zamanımı değerlendirdim.
Bu konu ile ilgili 2 video hazırladım biri Marmariste diğerinide Alanyada gercekleştirdim.Bu benim icin zevkli ama bir o kadarda zahmetli calışmamı aşada sizlere sunuyorum iyi seğirler.[/SIZE][/COLOR]

http://dai.ly/kHGUSj

http://dai.ly/quMbCO
kaptan eline emeğine sağlık epey uğraş olmuş belli AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Güzel olmuş,ellerinize sağlık Alkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
sen tam bir sanatkarsın rauf abicim.ellerin dert görmesin teşekkürler.elemeğinle yaptıkların yüzünü güldürsün,rasgelsin.Alkis76
Bul
bunlarla balık aldığında alacağın keyfi tahmin edebiliyorum rauf abi,eline emeğine sağlık üstad maşallahın var Alkis
Bul
yalova tatar yazdı:kaptan eline emeğine sağlık epey uğraş olmuş belli AlkisAffet

ufuktan26 yazdı:Güzel olmuş,ellerinize sağlık Alkis

yycolak yazdı:sen tam bir sanatkarsın rauf abicim.ellerin dert görmesin teşekkürler.elemeğinle yaptıkların yüzünü güldürsün,rasgelsin.Alkis76

LeVrEkCi yazdı:bunlarla balık aldığında alacağın keyfi tahmin edebiliyorum rauf abi,eline emeğine sağlık üstad maşallahın var Alkis

Teşekkürler arkadaşlar mamulün denizdeki aksiyonunu denedim iyi görünüyor inşallah en yakın zamanda bu jig ler ile yaptığım ve amacına ulaştığı videolar olursa tabiki paylaşımım daha keyifli olucak selamlar rastgelsin.
Çok güzel olmuş Rauf abim eline emeğine sağlık kaplamalarıda çok güzel görünüyor bu jiglerle çok can yakarsınız paylaşım için teşekkürler.AlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Emeklerine sağlık Rauf abi, avdaki sonuçlarını merakla bekleyeceğim..
Bul
Lakerda yazdı:Emeklerine sağlık Rauf abi, avdaki sonuçlarını merakla bekleyeceğim..
Ne yalan söyliyeyim bendeSmile
doktor yazdı:Çok güzel olmuş Rauf abim eline emeğine sağlık kaplamalarıda çok güzel görünüyor bu jiglerle çok can yakarsınız paylaşım için teşekkürler.AlkisAlkis76
Sevgili kardeşim kaplamalar okul kırtasiyelerinde satılan 3 boyutlu kaplama kahıtları(aslen pilastik) ucuz meterial sadece bunların arkasına iki tarafı yapışan bant kullanıyorum evvele kaplama kahıdına sonrada yapışkan yapıştırılmış kahıdı Jig sahtesine yapıştırıyorumGulumse selamlar.
rauf abi çok güzel olmuş beceri ve yaratıcılığın süperdi bu jiglere isim hakkı al. bir de av videosu oldumu bu jigleri tutamazsın abi. AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kefal yapımı hakkında 34lonely 7 1,827 05-07-2013, 12:06
Son Yorum: tahsinmersin
  Ev yapımı KIRMIZI ACI BİBER.! rauf 20 3,443 16-06-2012, 23:09
Son Yorum: fish or die
  EL Yapımı JİG Sahtelerim.(BÖLÜM 1) rauf 12 3,171 29-01-2012, 08:48
Son Yorum: rauf
  El yapımı cıkrıkla DENEME Avı(video) rauf 23 6,691 27-01-2012, 13:10
Son Yorum: ALTAYLI
  Polyesterde RAPALA yapımı.(Slayt) rauf 26 7,493 28-02-2009, 17:24